User
Pass
2FA

Prea greu se face gear-ul PVE in conditiile actuale. PVE nu mai e challenging.
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message7089
Acty
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 25-08-2013, 17:04:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay, stiu deja ca am mai facut nenumarate posturi cu si despre "lipsa de content pve, prea mult ilvl se cere la raids, gearul pve se face greu etc". Also,nu vreau sa jignesc pe nimeni prin acest thread, si m-as bucura daca ar ramane thread-ul deschis pentru schimburi de opinii.

Asa, deci, acum o saptamana s-a bagat Majordomu' in Firelands, pentru ca playerii sa se geareze mai usor si pentru tokenul de T12. Problema este ca, s-a bagat cam degeaba. Bossul acesta ar fi trebuit sa fie o "portita de intrare" spre DS normal, din punct de vedere al drop-ului. Dar nu este, sau cel putin nu vor playerii sa fie. NU am vazut raid la Firelands in care sa se ceara ilvl sub cel al loot-ului. Pe normal se cere 380, pe heroic 390. Full pve, cu achievement-ul de la instanta. Pai firelands il faceai pe blizz cu 359+ (normal) sau 365+ (heroic) - nu sunt sigur, oricum valori apropiate, SI PVE-UL INTR-ADEVAR ERA CHALLENGING PENTRU CA NU TI SE CEREA ILVL MAI MULT DECAT AU ITEMELE DIN INSTANTA RESPECTIVA, BA CHIAR MAI PUTIN, MULT MAI PUTIN.

Si uite ca asa apar, peste noapte, PVE heroes, carati in spate de prieteni/guilds/donatii care sufera de progres full (ma repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni) . Si uite-asa se trezesc si PVP heroes (adevaratii eroi) sa zica ca "PVE sucks, doar apesi pe doua butoane si pica bossul" - Si da, au dreptate, chiar asa e. Ai gear? Apesi pe doua butoane si pica bossul. N-ai gear? Stai si farmezi ET pana te doare capu' (asta daca ai ilvl pentru ET - adica 380) doar ca sa iti pice un amarat de chaos orb, sa-l vinzi sau sa-ti craftezi item, sau pentru JP (de care nu cred ca mai are cineva nevoie la 380 ilvl, full pve).

Si,evident, problema se rasfrange si asupra DS-ului; 385-390+ pentru normal, 395+ pentru heroic. Practic, daca nu esti farmer disperat de gold sau donor, sau pur si simplu hardcore pve player de cand s-a bagat 4.3, nu prea ai cum sa faci gearul. Desigur, nu moare nimeni daca farmeaza niste reputatie in FL sau niste JP pentru un item, dar deja e prea de tot daca trebuie sa-ti iei cele mai bune iteme din meserii (care costa mult), epice din FL trash, DS trash etc....that's a lot of gold and time, doar ca sa te ia lumea la raid pentru bossi.

Mai pe scurt: Prea mari cerintele de ilvl si prea putine surse de gear, iar majoritatea dintre acele surse sunt inaccesibile la low gear, prea multi v-ati trezit pve heroes pentru ca va avantajeaza gearul/clasa/etc. sau ati fost carati, iar pve-ul isi pierde farmecul ca nu mai e deloc challenging.

Daca ar merge dungeon-urile din Cata, ar fi mult mai usor. Chaos orb n-ar mai fi asa de rar si s-ar vinde mai ieftin, si deci n-ar mai trebui atata farm pentru gold doar ca sa-ti iei un item. A zis un GM ca se lucreaza la dungeons, dar totusi, vrem sa stim cand o sa se implementeze. Si nu ma refer numai la alea din 4.3, ci si la restul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 25-08-2013, 17:21:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

barosanii cer ilvl mare pentru ca s-ar presupune ca la ilvl ala dai dps mai mult, cade bosu mai repede, sanse mai mici de wipe. eram intr-un pug cu globalul toti 380+ si tot am luat wipe -.-

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Quistar

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 11:08)

Votes: 2

Post Posted: 25-08-2013, 17:26:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Logica de turma, daca cineva cere ilvl 390 pt DS , o sa faca si restu la fel.
0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-08-2013, 17:28:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai zis asta de cateva ori , dungeonurile de catalcysm ( SC , Lost city , ShadowFangKeep , etc ) fie ele fara nici un fel de script ar ajuta mult economia si playerii nou veniti , are dreptate cel de mai sus chaos orbul se obtine extrem de greu la noi pe server , majoritatea celor care fac pve au 60+ essence of destruction dar nu au chaos orb pt ca nimeni nu sta sa farmeze ET si sa spere sa aibe noroc la RNG si sa pice chaos care tinand cont ca mai sunt inca 4 in raid care o sa dea need ...
Al 2-lea boss din BH ar ajuta dinou playerii nou veniti , 378 ilvl items nu sunt de neglijat mai ales ca pot face 4 piese , numai stiu ce am citit ori ca nu o sa se bage niciodata bossul ala ori ca se lucreaza la el o.O .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 25-08-2013, 17:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cam aceeasi chestie si la preturile itemelor

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Nastyblabla

[Mentally Stable]

(since 31-05-2023 20:12)

Votes: 33

Post Posted: 25-08-2013, 17:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar de ce nu incerci tu sa te alaturi unei guilde faci niste tovarasi faci si raiduri faci si caterinca decat sa te plangi pe forum ca vai cer aia mult ilvl..e si normal sa ceri ilvl pentru ca majoritatea care au ilvl mic nici nu stiu scripturi mecanici si wow in general.Oamenii cer ilvl mai pentru ca se gandesc si ei ca daca au ceva ilvl mai mare au si ei creier si stiu cateva chestii.Daca vrei iti faci gear.
0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-08-2013, 18:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nastyblabla wrote:
Dar de ce nu incerci tu sa te alaturi unei guilde faci niste tovarasi faci si raiduri faci si caterinca decat sa te plangi pe forum ca vai cer aia mult ilvl..e si normal sa ceri ilvl pentru ca majoritatea care au ilvl mic nici nu stiu scripturi mecanici si wow in general.Oamenii cer ilvl mai pentru ca se gandesc si ei ca daca au ceva ilvl mai mare au si ei creier si stiu cateva chestii.Daca vrei iti faci gear.

Am deja o guilda. Problema este ca nu pot sa prind toate raidurile cu guilda, si sunt nevoit sa fac cu global-ul.
Si vezi ca nu toti aia care au ilvl mic sunt neaparat noobi. PVE nu se rezuma numai la DPS/HPS/Damage done/tot ce tine de Recount's, ci si la encounter in sine, adica la cum stii sa folosesti mecanismele ce tin de un anumit fight.

0 0

Back to top
gica-messi
[Banned user]

Banned

(since 06-09-2013 20:24)

Votes: 4

Post Posted: 25-08-2013, 18:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ar baga ceva dungeons din 4.0.6 sau 4.1 zg/za si ar merge si rdf ar fi altceva, asa nu prea ai cu ce sa te gearezi cu char de la zero fara gold si profsii doar din 3 bossi in et la care deasemenea nu te ia nimeni daca nu ai ilvl.

s-a discutat de mai multe ori treaba asta dar stafful continua tot numai in raids sa bage bossi in loc sa faca intai niste dungeons de baza din care sa aduni ceva gear cu char nou.

degeaba ati bagat si majoedomu in firelands, ca si pt ala trebuie ilvl sa-l faci, si cum nu e nimic din 4.0.6/4.1 working n-ai de unde sa aduni gear pt el si nici in iteme albastre nu-l poti face ca totusi e penultimu boss inaintea lui rangaros.

daca ati baga zulgurub/zulaman dungeons -> go firelands -> toate 3 dungeons din 4.3 –> Ds ar fi alta treaba.

pe blizz era alta treaba cu gearatul rapid pentr ultimu raid din patch ca era LFR, dar pe private cum nu merge trebuie urmata calea clasica de gear up.

Posturi unite automat, 25-08-2013, 19:31:29

sry pt litere/cuvinte scrise gresit, nu imi merge calumea tastatura la tableta.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 25-08-2013, 18:40:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lfm et 390 ilvl cam asta e problema -

sunt nab.
0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-08-2013, 19:13:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, sa mor, deja mi se face scarba de comunitatea asta. Nu poti sa faci o amarata de instanta fara gear superior, care gear il iei din instante pe care nu poti sa le faci....ca n-ai gear. Cum am zis, s-au trezit toti RATATII sa se dea wannabe pve heroes cand nu sunt in stare sa faca un raid decat cu playeri cu gear superior instantei.

Serverul e OK din punct de vedere al progresului @ fixes, dar .... SERIOS, mai bine faceati un vendor cu starter gear de ilvl 372/378.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 25-08-2013, 19:57:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea e ca asa e pe global si in unele guilde. vreau o treaba buna asa ca iau oameni imbracati ca aia sigur stiu sa joace . iar cat despre dungeon ar fi fain daca s-ar baga bosii din dungeonurile unde pica iteme sub 350 ilvl ,fara cine stie ce script doar asa de doamne ajuta iar cele de 378 illvl sa se bage atunci cand or fi gata scriptate .
dar oricum problema e cu mentalitatea playerilor nu cu serverul .

sunt nab.
0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 25-08-2013, 20:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand cineva incepe un raid intri la el pe cont propriu iar el il face cum doreste

daca vrea sa puna 390 ilvl pune, daca vrea 375 asa pune

nu te obliga nimeni nici sa dai join la el, nici sa te iei dupa el, daca vrei sa mergi cu el bine, daca nu nu

de asemenea poti incepe tu un raid cu 375+ si gata nu esti in niciun fel legat de ce fac alti playeri

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
Shuki

[Legendã Vie]

(since 15-05-2020 10:06)

Votes: 12

Post Posted: 25-08-2013, 20:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 - Fa-ti singur raid cu global si pune ce limite de gear / achievements / playeri vrei, o sa ai numai de castigat, atat oameni selectati de tine cat si no-ninja.
2 - Itemele din profesii exista cu un motiv, daca nu poti obtine un item echivalent sau mai bun din raiduri, chinuie-te si fa-l pe ala din profesie, farmeaza gold, ia materiale si gata.
3 - Degeaba faci topicuri pe subiectele astea ca nu o sa se oboseasca nimeni sa iti faca pe plac. Nici mie nu imi convin multe dar asta e, te conformezi regulilor si stilului de joc al serverului.
4 - Cine zice ca e PVE hero ? e vreo lista pe undeva si nu stiu eu de ea? sunt considerati PVE heroes unii fiindca asa i-ati obisnuit, si poate ca unii chiar sunt PVE heroes si isi fac treaba bine cand trebuie si cum trebuie, alaturi de guildele lor.
5 - Si eu cand imi fac un ET cer iLvl 395+ , de ce? fiindca e party-ul meu , il fac cum vreau, il fac in 10 minute si nu stau cu unii care dau 10k dps din diferite motive, sau au 140k HP ca tank.
6- Daca nu ai ilvl necesar incearca sa convingi leaderu ca o sa il surprinzi placut prin skill-ul si priceperea ta , ii adaugi faptul ca ai o guilda buna pve dar nu ai prins raidu, poate ai si achievement de la boss respectiv, nu toti leaderii sunt incuiati la minte dar majoritatea cer ilvl mare ca sa nu se complice.
7 - Asta a fost punctu meu de vedere si experienta mea, don't take it personal. -

Play the game.
0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-08-2013, 10:30:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shuki wrote:
1 - Fa-ti singur raid cu global si pune ce limite de gear / achievements / playeri vrei, o sa ai numai de castigat, atat oameni selectati de tine cat si no-ninja.
2 - Itemele din profesii exista cu un motiv, daca nu poti obtine un item echivalent sau mai bun din raiduri, chinuie-te si fa-l pe ala din profesie, farmeaza gold, ia materiale si gata.
3 - Degeaba faci topicuri pe subiectele astea ca nu o sa se oboseasca nimeni sa iti faca pe plac. Nici mie nu imi convin multe dar asta e, te conformezi regulilor si stilului de joc al serverului.
4 - Cine zice ca e PVE hero ? e vreo lista pe undeva si nu stiu eu de ea? sunt considerati PVE heroes unii fiindca asa i-ati obisnuit, si poate ca unii chiar sunt PVE heroes si isi fac treaba bine cand trebuie si cum trebuie, alaturi de guildele lor.
5 - Si eu cand imi fac un ET cer iLvl 395+ , de ce? fiindca e party-ul meu , il fac cum vreau, il fac in 10 minute si nu stau cu unii care dau 10k dps din diferite motive, sau au 140k HP ca tank.
6- Daca nu ai ilvl necesar incearca sa convingi leaderu ca o sa il surprinzi placut prin skill-ul si priceperea ta , ii adaugi faptul ca ai o guilda buna pve dar nu ai prins raidu, poate ai si achievement de la boss respectiv, nu toti leaderii sunt incuiati la minte dar majoritatea cer ilvl mare ca sa nu se complice.
7 - Asta a fost punctu meu de vedere si experienta mea, don't take it personal. -

1. Ar fi ceva, cu exceptia faptului ca sunt o gramada de playeri care fac rage cand vad un caracter care are mai putin de 390 ilvl (chiar daca e raid cu drop de 378), si dau leave, si evident, dupa ei se iau si restul.
2. Aici nu iti dau dreptate. Eu de exemplu am 4 piese din T12 (378 ilvl). Daca mi-as crafta legs din BS (aia de 397) as pierde acele 15 secunde din Zealotry date de bonusul de 4p.
3. Topicul nu este unul de rage/qq/etc. N-am venit sa strig in gura mare "BA *** SUNTETI RATATI DC CERETI ATATA ILVL PT RAIDS", imi pare rau daca asa s-a inteles. Pur si simplu mi-am expus punctul de vedere asupra acestui "fenomen", sa-i zicem asa. Nu stiu daca ai citit pana la final, dar am zis ca ar fi bine sa se mai deschida din dungeons, ca sa se poata face gear mai usor, deoarece nu prea sunt iteme pt. anumite sloturi. Gen Head: Ori ala pe valor (care dezavantajeaza unele clase), ori unul din 4.0.6. (excludem variantele PVP). Cu trinketele e cam acelasi lucru.
4. Ma refeream la playerii care se cred elite doar pentru faptul ca au gear (donat)/guilda de top (care ii cara in spate), si sufera de full progres pe hc, desi performantele lor la raiduri nu sunt pe masura gearului. Cu adevaratii eroi ai PVE-ului n-am nimic, chiar ii respect pentru ceea ce fac.
5. Hmmm... Vezi ca sunt o gramada de playeri capabili, dar care n-au atata gear. Also, PVE trebuie sa fie fun, daca pica bossul in 1 minut, fara vreun efort special, nu mai e fun.
6. Am incercat. Uneori merge, dar de cele mai multe ori nu, ba ca face rage vreun player ca "BA CE PLM X ARE 379 ILVL PARCA TREBUIA 380 KICK HIM PLS SAU IES". Asta e, unii sunt prea incuiati la minte si au impresia ca fac raiduri de progres cu globalul, cand defapt scopul acestor raiduri e sa faci un minim de gear ca sa poti intra intr-o guilda decenta, sa recuperezi raidul pe care l-ai ratat cu guilda, sau pur si simplu sa inveti/sa te obisnuiesti cu bossii, dar, ce sa si faci, toti vor "imba geared players", toti vor "ultra-mega-hardcore pve" si sa pice bossu doar apasand pe doua butoane, ceea ce NU e fun deloc. Daca nu te chinui putin sa pici bossul, daca n-ai rabdare sa mai dai 1,2....10 try-uri la bossul la care ai luat wipe, nu prea are rost pve-ul.

Asta e doar parerea mea.

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-08-2013, 12:15:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acty wrote:
Nastyblabla wrote:

Am deja o guilda. Problema este ca nu pot sa prind toate raidurile cu guilda, si sunt nevoit sa fac cu global-ul.
Si vezi ca nu toti aia care au ilvl mic sunt neaparat noobi. PVE nu se rezuma numai la DPS/HPS/Damage done/tot ce tine de Recount's, ci si la encounter in sine, adica la cum stii sa folosesti mecanismele ce tin de un anumit fight.

Sunteti in aceeasi guilda -.-

Fixed!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 29 August 2013 07:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 05-02-2025, 06:56:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x