User
Pass
2FA

Cerere unban ProKiller

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message561
ProKiller
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-10-2013 19:25)

Votes: 7

Post Posted: 01-09-2013, 21:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: ProKiller
Adminului care a dat ban: [zM2]Robeeert
Ip-ul tau/SteamID: 79.117.212.199
Data si Ora banului: Acum 16 zile, Pe la 3 ziua
Timp : 14 zile
Motivul: Cica m-am lasat infectat

@ flocea - dar ce aveti ma cu mine ? Un player normal ia ban pentru nerespectare ban dublu.Exemplu: Gigi a luat ban 7 zile pentru ca s-a lasat infectat . Dupa 5minute, Gigi s-a conectat pe server.Adminul [zM2]Robeeert l-a banat pe Gigi pentru nerespectare ban.
@ NEO - dar ce aveti ma cu mine ? Un player normal ia ban pentru nerespectare ban dublu.Exemplu: Gigi a luat ban 7 zile pentru ca s-a lasat infectat . Dupa 5minute, Gigi s-a conectat pe server.Adminul [zM2]Robeeert l-a banat pe Gigi pentru nerespectare ban.

ProKiler a luat ban 7 zile pentru ca s-a lasat infectat. Dupa 5 minute, ProKiller s-a conectat pe server.Adminul [zM2]floc3@ l-a banat pe ProKiller permanent - blocare cont.
Ce e asta ma? Adica eu am muncit 4 luni + 5 euro bagati in joc degeaba ?!! Un player normal lua ban dublu, nu permanent - blocare.

Vreau sa se faca dreptate in acest caz.
Nu sunt singurul player care ia ban mult mai mult decat ar trebui.Am vazut cu venirea noilor admini, ca banurile pe server sunt total aiurea, motive la fel.Reporturile pe forum nu se pot face, vine un player de 2 zile, face level 5 , ia ban, nu are cont pe forum si atat.
Daca nu puteti juca de mine, imi dati cont blocat de la inceput, nu cand stau 4 luni si muncesc pentru level si credite !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Just1bLue

[Most loved helper :D]

(since 21-10-2018 17:18)

Votes: 13

Post Posted: 01-09-2013, 21:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi ce nu intelegeti ma, nu ai respectat cam nici o regula dupa ce ai facut sirena, nu doar nerespectatul regurilor dar si atitudinea era de 2 lei ca inainte.
Daca te referi la Frozen, ala era asemenea tie, se baga in gura cu toti adminii si altele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 01-09-2013, 22:11:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Am si uitat, era vorba de unban, nu de cont deblocat. Deci pe srv poti intra, dar cu alt cont desigur.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by God | floc3@, 01 September 2013 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 11:04:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x