User
Pass
2FA

WORLD PVP permanent?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message10022
alezeus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-01-2019 16:55)

Votes: 23

Post Posted: 03-09-2013, 23:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
alezeus wrote:
Roshkatul wrote:
alezeus wrote:

Voi mai faceti PvE ? si daca consideri ca in Ds sunt bossi de cacao clar nu ai trecut pe acolo

Daca tie ti se par grei bosii din Dragon Soul, eu zic sa dezinstalezi WoW-ul, ia-o ca pe un sfat.

Keep it on topic.

Raidurile in orgrimmar/stormwind pe retail nu se faceau numai sa bata bossul, se faceau si pt PvP/world pvp

Ultimul post ca nu isi are rostu sa intru in polemica cu cineva care a fost doar ca explorer in DS

asteptati sa se remedieze problema cu lag-ul si totul va fi ok.
@parthenia: roshkatu face cat toti healerii tai, probabil tu te consideri un Explorer printre raiduri pe langa el

Dar eu nu inteleg ce treaba ai tu in discutia asta evident nu ai idee ce vb ..si te rog frumos nu imi baga guildul in scandal si nu cauta flame .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Quistar

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 11:08)

Votes: 2

Post Posted: 03-09-2013, 23:06:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alezeus wrote:
Snoppy wrote:
alezeus wrote:
Roshkatul wrote:
alezeus wrote:

Voi mai faceti PvE ? si daca consideri ca in Ds sunt bossi de cacao clar nu ai trecut pe acolo

Daca tie ti se par grei bosii din Dragon Soul, eu zic sa dezinstalezi WoW-ul, ia-o ca pe un sfat.

Keep it on topic.

Raidurile in orgrimmar/stormwind pe retail nu se faceau numai sa bata bossul, se faceau si pt PvP/world pvp

Ultimul post ca nu isi are rostu sa intru in polemica cu cineva care a fost doar ca explorer in DS

@parthenia: roshkatu face cat toti healerii tai, probabil tu te consideri un Explorer printre raiduri pe langa el

Dar eu nu inteleg ce treaba ai tu in discutia asta evident nu ai idee ce vb ..si te rog frumos nu imi baga guildul in scandal si nu cauta flame .

Spune-mi tu ce treaba ai? Doar opinia ta conteaza sau ce ? Mehazpveguildihaverightsyoushutup?

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-09-2013, 23:19:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quistar wrote:
alezeus wrote:
Snoppy wrote:
alezeus wrote:
Roshkatul wrote:
alezeus wrote:

Keep it on topic.

Spune-mi tu ce treaba ai? Doar opinia ta conteaza sau ce ? Mehazpveguildihaverightsyoushutup?

Nu isi are rostu.

0 0

Back to top
4ndr4

[Mentally Stable]

(since 30-01-2014 22:33)

Votes: 8

Post Posted: 03-09-2013, 23:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unii din voi incepeti cu suferinte si jigniri si zic ca mai bine incetati. -
0 0

Back to top
cyclon

[Why so Serious]

(since 06-07-2015 22:54)

Votes: 25

Post Posted: 03-09-2013, 23:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea ca acest link face toti banii cand vine vorba de Snupeeh,iubitorul de PvP :
trilulilu.ro/muzica-ambientala/snupeeh :
-arenele-fara-cenzura

Cum poti sa zici ca iti place chestia cu World PvP cand tu nu ai o treaba cu PvP-ul propriu zis!?

Toate ca toate dar eu zic ca ati deviat de la subiect si ca cei ca Snupeeh si prietenii lui sa nu mai posteze aici sa nu o dea in retardisme

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-09-2013, 23:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, am inceput sa sughit in somn, nici sa dorm nu pot din cauza voastra.

Alezeus- ce daca s-a bagat snopy? am fost cu el in guild 2-3 zile, chiar daca a fost scurt a vazut ce pot, deci e mult mai in masura sa vorbeasca despre mine decat tine. Eu doar mi-am spus parerea. Bosii din ds nu se compara nici macar cu cei de pe 4.0.6.

Cyclon- ce daca snopy zice ca nu e bun la pvp? trebuie sa fii bun ca sa te distrezi facand world pvp in stormwind sau in orgrimmar? unii nu joaca doar pentru a arata ca pot fii cei mai buni.

Ma amuza deja ce flame aiurea a devenit threadul asta. PvE heroes, asta e, nu mai puteti sa stati afk in orgrimmar/sw laudanduva cu itemele si lipsa dumneavoastra de skill. Deal with it. Si eu joc in mare parte PvE si in timpul liber joc PvP, era chiar ridicol ce ajunsese PvP-ul pe freakz. De la 2400 rating in sus gasesti numai rogue si magi. Asa avem cu totii ocazia sa ne mai distram in timpul liber. Sunteti paraleli cu pvpul? Nu aveti de cat sa dati log off cand mergeti afk.

Cred ca e timpul sa se dea T/C, au aparut suferintele. Casuta Zohl Raster

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cyclon

[Why so Serious]

(since 06-07-2015 22:54)

Votes: 25

Post Posted: 03-09-2013, 23:55:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul- ce valoare poti sa ai cand tu joci shaman resto?Doar atat am de zis,cred ca esti destul de destept sa-ti dai seama singur despre ce vorbesc

0 0

Back to top
Firewalker

[Mentally Stable]

(since 28-02-2015 22:15)

Votes: 2

Post Posted: 04-09-2013, 00:02:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aham acum am inteles iti trebuie skill ca sa stai afk in propriul oras,multumesc pentru lamurire,daca ma lamuresti si cu faza ca esti paralel cu pvp cand sunt 10 vs 1 sau 25 vs 1,skillul nu are treaba cand o sa te trezesti cu 10 ppl pe tine ca te fac posta in propriul oras?Ideea mea:du-te ia-ti somn poate sunt eu PvE Hero dar daca vreau pvp fac un bg ma duc la o arena nu ma distrez facand tea bag unuia care saracul s-a apucat de ieri si l-au luat altii la rost ca nu are gear si nu are cum sa riposteze

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-09-2013, 00:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Ba, am inceput sa sughit in somn, nici sa dorm nu pot din cauza voastra.

Alezeus- ce daca s-a bagat snopy? am fost cu el in guild 2-3 zile, chiar daca a fost scurt a vazut ce pot, deci e mult mai in masura sa vorbeasca despre mine decat tine. Eu doar mi-am spus parerea. Bosii din ds nu se compara nici macar cu cei de pe 4.0.6.

Cyclon- ce daca snopy zice ca nu e bun la pvp? trebuie sa fii bun ca sa te distrezi facand world pvp in stormwind sau in orgrimmar? unii nu joaca doar pentru a arata ca pot fii cei mai buni.

Ma amuza deja ce flame aiurea a devenit threadul asta. PvE heroes, asta e, nu mai puteti sa stati afk in orgrimmar/sw laudanduva cu itemele si lipsa dumneavoastra de skill. Deal with it. Si eu joc in mare parte PvE si in timpul liber joc PvP, era chiar ridicol ce ajunsese PvP-ul pe freakz. De la 2400 rating in sus gasesti numai rogue si magi. Asa avem cu totii ocazia sa ne mai distram in timpul liber. Sunteti paraleli cu pvpul? Nu aveti de cat sa dati log off cand mergeti afk.

Cred ca e timpul sa se dea T/C, au aparut suferintele. Casuta Zohl Raster

Tot offtopic ...mai citim si topicul de la discutii bl ue wo r d/referitor la caracter etc. iar la heal poti fii Isus ca nu e treaba mea faptul ca sunt destui care te - in dos asta este alt treaba ,farmeaza ds ul hc 25 10 si vezi cat de aiurea e sa ai dealy de 4-5 sec latency 150-750 ms sau sa nu poti da un reset sau sa nu poti farma absolut nimic pt ca x persoane te farmeaza.voi ati inceput sa imi provocati guildul. eu doar am zis ca este aiurea sa ai pvp on tot timpul si sa face ceva de genu sa il poti activa on /off.

ROG membrii Light of Dawn sa nu mai raspunda in acest topic.
O seara placuta
Multumesc.

0 0

Back to top
Maelstorm06

[Mentally Stable]

(since 02-09-2017 14:58)

Votes: 16

Post Posted: 04-09-2013, 05:45:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatule, mai usor cu suferinta. E ok, si-a spus omul punctul de vedere, civilizat, in legatura cu World PVP pentru toate caracterele de 85, insa asta nu-ti da drept sa vii cu suferinta, sa te lauzi ca faci cat 500 de healeri, sau sa le iei la misto guilda, care desi poate nu e cunoscuta, eu cred ca-i la standardul celorlalte din top.

ON TOPIC: Stick to the topic !

0 0

Back to top
Lik

[Mentally Stable]

(since 30-11-2019 04:59)

Votes: 12

Post Posted: 04-09-2013, 06:52:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul esti un player asa bun in cat de rugai de gufy sa te bage in hkp si el te trimitea la plimbare..asa ca ori te bagi in seama si vb on topic,ori te poti duce sa-l tii pe snoopy de mana si sa plecati amandoi la plimbare si legat de parthenia si guilda lui e clar ca's oameni de 2 ori fata de cei gen snoopy si roscatu. ps: a fi donor full/semi nu inseamna sa ai skill..numai zic mai multe ca nu's mai are rostu
0 0

Back to top
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 04-09-2013, 09:28:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jos Ceausescu ! Huua !

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 04-09-2013, 09:58:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cyclon wrote:
Roshkatul- ce valoare poti sa ai cand tu joci shaman resto?Doar atat am de zis,cred ca esti destul de destept sa-ti dai seama singur despre ce vorbesc

si vrei sa spui ca le ai tu mai mult ca mine ?
AI avut vreodata 2k la 3v3?
ai facut tu 2400+ ca double ret?
Mai nou e jignitor sa joci shaman pentru ca e clasa penibila. Hahahhahaha. Deveniti din ce in ce mai penibili. Vom vedea la eventu pve cat de buna e LoD si restul guildelor care au suferit pe aici. Vreau sa vad pana la ce rang ajunge suferinta voastra. Ultimul meu post aici.
Sper sa se rezolve cu lag-ul cand vine vorba de un fight intre ally/horde

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 04-09-2013, 10:17:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Useless topic , nimic nu se va schimba , in schimb va puteti duce la aceasta persoana si sa incepeti sa plangeti.
0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-09-2013, 11:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
cyclon wrote:

si vrei sa spui ca le ai tu mai mult ca mine ?
AI avut vreodata 2k la 3v3?
ai facut tu 2400+ ca double ret?
Mai nou e jignitor sa joci shaman pentru ca e clasa penibila. Hahahhahaha. Deveniti din ce in ce mai penibili. Vom vedea la eventu pve cat de buna e LoD si restul guildelor care au suferit pe aici. Vreau sa vad pana la ce rang ajunge suferinta voastra. Ultimul meu post aici.
Sper sa se rezolve cu lag-ul cand vine vorba de un fight intre ally/horde

Nici un admin nu intervine ?
Daca vor fii admini care sa supervizeze corect eventul (ma refer la exploituri de dps mecanica etc) o sa ai o surpriza si din partea Lod , guilde mici care au playeri capabili de full run 10 DS HC (nu vad cine sufera aici singurul care cauta scandal esti tu )

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 04 September 2013 10:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 02-04-2025, 01:18:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password