User
Pass
2FA

Achievements Old content - RO

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message839
dragunov

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2022 17:03)

Votes: 6

Post Posted: 06-09-2013, 13:23:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce se poate face pentru a primi achievementuri-le instantelor vechi?De exemplu,sunt unele instante ca "The Violet Hold",unde trebuie facute niste achievs mai "speciale" pentru a ajunge la achievementuri-le mai mari ca "Glory of the Hero",dar acestea nu pot fi facute pentru ca instanta incepe cu ultimul boss si nu se pot face achievs de la restul...mai sunt si alte dungeons cu probleme asemanatoare. -

Dar cu achievementuri-le raidurilor ca Icecrown Citadel sau Ulduar ?Sunt playeri carora le place sa faca aceste realizari ,dar nu pot....si nu sunt ei vinovati de asta.

Imi pare rau daca am pus problema intr-un mod urat...dar sunt curios daca le putem primi in vre-un fel(Nu zic ca ar trebui sa le primim pe toate,dar eu zic ca ar trebui sa se faca ceva macar cu cele care sunt imposibil de facut...

Armory link : http://armory.freakz.ro/character-achievements.xml?r=Exodus&&cn=Nikonov&&gn=Freedom
Nu le am pe toate cele care merg la momentul de fata,dar o sa le fac cu timpul si apoi ce se intampla cu restul -?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ConteleMistrie

[Mentally Stable]

(since 09-04-2018 18:22)

Votes: 32

Post Posted: 06-09-2013, 16:04:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Violet Hold s-a bugat de curand si apare ultimul boss din prima, dar achievementurile merg, doar nu dai dmg in boss ala pana la final.
din 'Glory of the Hero" doar asta nu merge.
restul achievementurilor care nu merg le gasesti Aici.

Mistrie
Contelevagin

0 0

Back to top
dragunov

[Mentally Stable]

(since 07-01-2022 17:03)

Votes: 6

Post Posted: 06-09-2013, 18:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ramane aceeasi problema...eu am dat un exemplu cu achiev ala
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-01-2025, 15:48:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x