User
Pass
2FA

"Rise of the Legion" Urmatorul Expansion
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message6400
marcurazvan

[Wow Teacher]

Status: Offline
(since 01-04-2014 01:27)

Votes: 10

Post Posted: 16-09-2013, 16:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au fost speculatii ca urmatorul expansion(6.0) se va numi "The Dark Bellow" ei bine niste noi informatii au fost "scurse" si se pare ca dark bellow este mai mult o vrajeala.Urmatorul expansion se va numi "Rise of the Legion".Eu prima oara cand am vazut stirea cu TDB am zis ca va avea legatura cu old gods mai exact cu n'zoth si cu al 5-lea old god de care se pare ca nu se stie nimic(pun pariu ca se afla sub tirisfal glades),azshara si naga ozumat si neptulon.Mam gandit ca probabil ultimul patch si ultimul raid va fi cand ajungi in ny'alotha si te vei lupta cu n'zoth.Dar nu este asa.

Rise of the legion va fi noul expansion
Noul WoW logo: http://harkinsart.com/img/rotl_logo_final.png
Un loading screen inca neterminat: http://i1.2pcdn.com/node14/image/article/201306/18/20130618235449a0di72tpo7dk5exy.jpg

6.0 va avea schimbari majore
-noua rasa a hoardei va fi oggre
-noua rasa a aliantei va fi arakkoa(daca nu stiti cum arata click--> http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130310162157/wowwiki/images/d/dc/Female_Male_Arakkoa.png
O noua specialzare pt fiecare clasa

Mage
-Arcane
-Fire
-Frost
-Summoner( va putea summona tot felu de bestii si probabil noi elementali,armuri si arme <ganditiva la raidul de TK cand kael sumoneaza armele alea legendare sau naxx military quarter dupa instructor unde sunt armele alea ce te ataca> si va putea summona in raid playeri)

Warlock
-Affliction
-Demonology(devine Tank spec da cititi bine warlocku va devenii tank)
-Destruction
-Necromancy(va summona in loc de minionii demoni urmatorii:
>Skeleton http://hydra-images.cursecdn.com/wowpedia.org/thumb/f/f0/Skeleton_nopic.jpg/200px-Skeleton_nopic.jpg
>Mage skeleton http://www.hiveworkshop.com/forums/resource_images/1/sc2res_55/Skeleton%20Mage.jpg
>Abomination http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20091016185817/wowwiki/images/0/0f/Hulking_Abomination.jpg
> Va folosii blood magic si leech life(banuiesc ca se va folosii de drain life -)
Priest
-Discipine
-Holy
-Shadow
-Domination ( Similar cu specul de shadow doar ca s bazeaza mult pe disperse si mind control la modul in care tu preiei controlul total asupra caracterului gen: mind control pe warrior poti sa ii ataci aliatii cu atacurile sale proprii bladestorm colosus smash heroic strike etc. practic te-ai juca tu in locul playerului

Rogue
-Assasination
-Combat
-Subtlety
-Deadeye(Range dps foloseste bows si guns)

Monk(aici este pt cine joaca pe oficial sau pe servere private de MoP ca si monk)
-Brewmaster
-Mistweaver
-Windwalker
-Firedancer (magic range dps gen fire mage care se ajuta de poezie si incantatii<lol> ca sa cheme spiritul focului)Banuiesc ca ultimul talent va fii summon spirit of chi-ji la fel cum este si la windwalker lvl 90 talent invoke xuen.Ar fi bestial ca pentru fiecare spec sa poti sumona unul dintre cei patru august celestials,brew->niuzao si mist->yu'lon

Hunter
-Beastmastery
-Marksmanship( nu va mai avea nevoie de pet va fi pur archery)
-Survival
-Nightranger (Amalgam intre hunter si rogue.Va fi specializat in stealth deoarece camouflage va fi foarte buffat si va avea shadow arrows si chilling shot

Shaman
-Elemental
-Enha
-Resto
-Earthwarder (spec de tank da cititi bine shamanul va tanka alaturi de warlock) Se foloseste de 1h si shield+ rockbitter si earthshield.Era de asteptat oricum

Paladin
-Holy
-Prot
-Retribution
-Zeal (Range dps,Shokadin cu 1h spell weapon si shield)

Warrior
-Arms
-Fury (devine dw 2h si dispare single-minded fury
-Prot
-Blademaster(DW 1h se bazeaza pe haste si va avea Windwalk-ul din Warcraft 3 daca ati jucat imposibil sa nu stiti)

Death Knight
-Blood
-Frost
-Unholy
-Hellfire(melee fire damage inlocuieste frost runes cu hellrunes,blood plague se transforma in burning blood.Banuiesc ca schimbarea asta are legatura cu "noul LK".Este oarecum o poveste cum ca in timpul antremanentului unui mag sa controleze puterea de gheata (Frost) el are nevoie de bazele controlului focului(Fire).Asa si la Dk desi ei sustin ca nu incearca sa invete nimic nou ci este doar o abilitate care "arde pe dinauntru"

Apare o clasa noua si anume "Tinkerul"

Se bazeaza pe engineering(nu meseria)
Poate fi folosita de Undead Belf Goblin Orc/ Human Draenei Gnome Dwarf

Specuri
-Robotics (tank)
-Chemestry(heal)
-Augmentation(Melee dps)
-Pyrotechnics/Explosives/Demolition(nu este hotarat inca) Range dps

TIER 17

Warlock: Amalgamation of Tortured Subjects http://harkinsart.com/img/t17_warlock.jpg
Priest: Coils of Possesions http://harkinsart.com/img/t17_priest.jpg
Rogue: Shroud of the Raven http://harkinsart.com/img/t17_rogue.jpg
Warrior:Tojara's Decree of Blood http://harkinsart.com/img/t17_warrior.jpg
(Nota pt cine nu stie Tojara este un Hero Orc Blademaster din wc3)
Hunter:Carapace of the Scorpion King http://harkinsart.com/img/t17_hunter.jpg
Death knight:Carapace of the Iron Gargoyle (Nu este complet) Carapace of the Iron Gargoyle

Aici va sunt explicate toate https://youtube.com/watch?v=nFzUBO_Tzo8:

Am uitat de un dungeon din caverns of time in care te intorci in timp si te lupti cu tine din vremea TBC ca sa nu il omori pe Illidan pt ca este nevoie de el in timpul invaziei

Bine ati venit, rau ati nimerit. Eu sunt Cãpitanul Burcea, am o p**a de un metru si o sa va cam f*t pe toti
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 16-09-2013, 16:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia am gasit eu prima data si e mai veche decat stirea cu "The Dark Bellow" ... Ce ai pus tu sunt fanarts si stuffs like that ... cea cu clasele este presupunerea unuia care a banuit o a 4-a specializare balansand la class system cum a putut si etc . Digg more next time.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 16-09-2013, 16:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Slowpoke.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
marcurazvan

[Wow Teacher]

Post Posted: 16-09-2013, 16:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bah nush ce sa zic dar mie mi se pare mult mai plauzibila decat teoria cu TDB

Bine ati venit, rau ati nimerit. Eu sunt Cãpitanul Burcea, am o p**a de un metru si o sa va cam f*t pe toti
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-09-2013, 16:18:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E chestie veche. Te contrazic cu o faza

"al 5-lea old god de care se pare ca nu se stie nimic(pun pariu ca se afla sub tirisfal glades)"

In razboiul dintre titani si old gods, un old god si un titan au murit. Old godul a fost Y'shaarj.

Sub tirisfal s-ar putea afla titanul mort. "tyr's fall" Tyr fiind titanul. Din cate imi amintesc cineva de la blizz a zis ca nu este un old god sub tirisfal.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
marcurazvan

[Wow Teacher]

Post Posted: 16-09-2013, 16:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:

"al 5-lea old god de care se pare ca nu se stie nimic(pun pariu ca se afla sub tirisfal glades)"

In razboiul dintre titani si old gods, un old god si un titan au murit. Old godul a fost Y'shaarj.

Sub tirisfal s-ar putea afla titanul mort. "tyr's fall" Tyr fiind titanul. Din cate imi amintesc cineva de la blizz a zis ca nu este un old god sub tirisfal.

Aici te contrazic eu Tyr nu este titan este doar un watcher cel care la omorat pe galagrond daca nu ma insel parca asa il chema..in fine in kalimdor in darkshore este scheletul ala cu sabia infipta in cap.The master's glaive daca nu ma insel se numeste zona.In Dawn of the aspects este specificata treaba asta

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 16-09-2013, 16:27:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:

c'thun - defeated
yogg-saron -defeated
y'sharaj - mort
n'zoth - unknown
unknown oldgod

astia sunt 5.

legat de trisfal

https://youtube.com/watch?v=osB0_0G5N8g:

a zis la un moment dat ceva

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

Last edited by Sartorius on 16-09-2013, 16:30:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 16-09-2013, 16:29:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta plauzibil? warlock tank? sa fim seriosi tot ce este scris despre clase mai mult ca sigur nu o sa fie implementat si nici cu rasele noi. Zvonul asta e mult mai fail decat dark bellow. E fanboy 100%.

Last edited by mihai25 on 16-09-2013, 16:31:17; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Quistar

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 11:08)

Votes: 2

Post Posted: 16-09-2013, 16:29:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va fi N'zoth sub ocean.
0 0

Back to top
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Post Posted: 16-09-2013, 16:37:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbecili http://eu.battle.net/blizzcon/en/virtual-ticket/ uite aici cand apare
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 16-09-2013, 16:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Axel.24 wrote:
Imbecili http://eu.battle.net/blizzcon/en/virtual-ticket/ uite aici cand apare

tu nu stii sa scrii calumea si ne faci imbecili ?

gandacel wrote:

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 16-09-2013, 16:48:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
c'thun - defeated
yogg-saron -defeated
y'sharaj - mort
n'zoth - unknown
unknown oldgod

True, dar nu iam omorat, doar i-am invins. Yogg'saron inca mai traieste, la fel si C'thun din cate stiu, nu e imposibil sa isi faca iarasi aparitia.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 16-09-2013, 16:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, m-am exprimat eu gresit cu defeated.

gandacel wrote:

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 16-09-2013, 17:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Roshkatul - C'thun is dead
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 16-09-2013, 17:05:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

corpul lui e mort. "spiritul" lui inca exista. la fel si cu yogg saron

gandacel wrote:

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 30-11-2024, 05:29:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x