User
Pass
2FA

Cerere Unban BlackBoy Dinou! :|

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message667
dumyandreii

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-09-2013 11:12)

Votes: 1

Post Posted: 17-09-2013, 19:17:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[i][/b]Nick : BlackBoy
IP : 89.121.188.190
Data/ora :17.09.2013/20:08
Motiv : Fara Motiv .. Eram pe Server Si dintr-o data.. Added to banlist
Adminul care te-a banat : Nu-l stiu pe faptas..
Discursul tau :

Ar fii frumos sa stiu adminu care ma banat.. si de ce? Pentru ce Motiv? Are Demo? Poze nu mia facut.
Nu inteleg ce sunt cu admini astia. Inainte miau facut Poze. Vileam aratat tot aici. Ati vazut ca sunt curat.
De data asta Nu-mi face Demo/ss Si imi da Banip fara motiv -
Joc de mult pe acest server Si nu vreau sa il parasesc deoarece mam obisnuit cu el. Si imi place.

Rog un Admin/Owner sa ia legatura cu mine pentru a imi da, Slot .. Si nu vreau sa fiu admin sau de genu. Doar Imunitate
Pentru unii admini , care nu fac SS/Demo .. Nu da blind.. Nici o comanda. Da Banip aiurea,
Trebuie sa intelegeti ca nu toti jucatorii sunt varza. Daca sunt buni nu inseamna ca sunt codati.
Daca credeti ca sunt codati , Va rog sa va faceti datoria de admin.

Cu Stima Si Respect BlackBoy ! Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Detrogen

[Mentally Stable]

(since 26-09-2013 17:24)

Votes: 7

Post Posted: 17-09-2013, 20:04:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti prost vi cu aim la noi pe svr si tio dat Sunete pika ce sati fac eu

Staff message (^AvioanE^):

+1
limbaj inadecvat. Citeste regulamentul forumului.

Nimeni nui mai bun ca altul.. doar eu ca toti =]]
0 0

Back to top
lemon1

[Mentally Stable]

(since 19-05-2014 17:01)

Votes: 6

Post Posted: 17-09-2013, 20:08:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Detrogen wrote:
idem detro , ai dreptate boss acum k a venit sunete cu dovada am dat editul sa nu mai postez aiurea si spun un mare CONTRA fiindca are dovada concreta si se vede clar silentu

Last edited by lemon1 on 17-09-2013, 23:20:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Vad_Sunete

[Gentleman.]

(since 04-03-2016 16:27)

Votes: 109

Post Posted: 17-09-2013, 22:30:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

]Eu nu am mai auzit, sa se faca ss pentru aim, decat la adminii la inceput de Counter-Strike.
Vad ca ai scris acolo o compunere, asa ca voi incerca sa iti raspund cu aceeasi moneda.

In primul rand: Eu sunt adminul ce te-a banat. Sa ma introduc: ma numesc Lungu Vladimir ( mai sunt cateva nume dar nu are rost ). Locuiesc in Ploiesti, am 15 ani si sunt clasa a9-a Blabla.

In al doilea rand: Imi pare rau pentru acei admini, care ti-au facut poze, tu avand aim. Eu unul consider asta, un lucru foarte grav. Si normal ca ai iesit curat in poze, tu avand aim.

In al treilea rand: Joci de mult pe server? Nu cred ca ai 2 sau 3 saptamani. Asa ca nu poti sa te auto-introduci, in aceasta categoriie, deoarece sunt playeri ce joaca de 8 luni, chiar mai mult pe acest server.

In al patrulea rand: Cum adica sa iti dea Slot? Pentru ce sa iti mai dea Slot daca tu acum ai ban, si iti garantez ca vei ramane cu el. Imunitate la Slot? Slabe sanse. Eu am dat si la Administratori/Moderatori pika, si nu a esuat absolut nimic in acest ciclu.

In al cincilea rand: Nu am inteles partea aia cu , "Trebuie sa intelegeti ca nu toti jucatorii sunt varza. Daca sunt buni nu inseamna ca sunt codati".
Aici ai dreptate, dar din pacate nu si in cazul tau. Se vede foarte clar, in demo-ul facut de mine, un demo cum imi place mie sa ii spun "scurt si la obiect", cum iti sare tinta aia ba pe un player, ba pe altu la o distanta uriasa (in raport cu marimea mapei).

In al saselea rand: Eu mi-am facut datoria de admin, ca te-am banat si am scapat server-ul de un codat in plus.

Si acum ca am terminat aceasta compunere, ca tot am inceput scoala, poftiti si demo-ul: Click.
Sper sa nu aud comentarii din acelea ca, tu dadeai asa cu mouse-ul, si ca pare ca este aim pentru ca ar fi o scuza, din punctul meu de vedere, penibila.Deoarece oricat de brusc ai misca tu mouse-ul, tot ar trebuii sa existe un interval de cateva sutimi, in care tinta se duce spre punctul dorit de tine(daca pot sa-i zic asa).

Staff message (^AvioanE^):

Citeste regulamentul forumului. Nu ai voie sa scrii colorat.
E ultima data cand te avertizez

Portofoliu | Playlist

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
heyhey

[Freakazoid]

(since 27-07-2016 10:50)

Votes: 93

Post Posted: 18-09-2013, 13:43:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Detrogen wrote:

Mai usor cu lbj prietene... ca nu esti pe maidan la tn acolo..

0 0

Back to top
sebi.

[Like a Boss]

(since 09-02-2014 15:08)

Votes: 102

Post Posted: 18-09-2013, 14:37:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit destul la școala , gt cu romanele voastre. Joc de 10-11 luni pe acest sv minunat și u ai intrat de cand a dat bmw rr la ban-list și cu siguranța avand ban ai intrat cu alt-nick , Sunete a procedat corect , merita felicitat și rușine adminilor care nu sunt in stare de 1 demo.

EDIT: Am uitat , CONTRA unban.

0 0

Back to top
BmW750i

[FURIEN.FREAKZ.RO]

(since 16-02-2015 21:04)

Votes: 126

Post Posted: 18-09-2013, 14:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins. T/C
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BmW750i, 18 September 2013 12:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 06:23:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password