User
Pass
2FA

intrebare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message354
_Frozen_Water_
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-09-2013 19:54)

Votes: 4

Post Posted: 23-09-2013, 16:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume reclamant: !/<id!
Nume reclamat:
kinderri - 92.82.234.52
IP-ul reclamatului:
Motiv: COD
Dovada (ss / demo): http://www18.zippyshare.com/v/43100211/file.html
http://www18.zippyshare.com/v/45397282/file.html
http://www18.zippyshare.com/v/3497987/file.html
P.S:Se vede clar cum ii sare tinta la cap...

se uita macar careva la demo de la feed cod si alte dastea ? + ca demo e foarte mic nu are nici 7 secunde, tot ce se vede in demo este ca trage in zm si misca tzinta stanga dreapta, si eu joc lafel ca si kinderri, cand vine zm la lm si se misca stanga dreapta si eu misc tzinta stanga dreapta, ala nu e aim, un player cand are aim i se misca tzinta de zici ca ii tremura la om mana cand tine mousul in mana, + ca cu wall vezi playeri prin pereti ala nu te ajuta sa tragi la cap.. chiar atat de ne pregatit e god flocea... ? nu poate sa faca diferenta intr-e un player banal si unu cu wall si aim ? as ruga sa se uite un alt N1 sa vada demo cu kinderri si o sa vada ca ala nu este aim si pentru wall se fac poze, eu am facut topic ala pentru ca o mare parte dint-e playeri au impresia ca eu am n2 - n1 pe serverele lui scipio.. btw.. tot odata ma spart la cap kinderri sa ma uit la demo si sa imi dau cu parerea sa vad daca e cod da sau nu, si ala nu e cod, daca era aim tragea toate gloantzele in mai putin de 2-3 sec si el avea in mana arma cu 100 gloantze cartusul... pe cand in video se vede ca trage normal....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 23-09-2013, 16:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma mai pui sa iti si mut topicul in zona potrivita, ce naiba ai pus la sugestii nu inteleg. Asta nu ii aim nici sa imi dau un cap in gura, mai imi si pierd timpul cu 3 demo-uri inutile. Aim ca cica se misca stanga-dreapta cu tinta si ultimul demo in care ma uit sa vad daca gasesc cai verzi pe pereti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 23 September 2013 14:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-02-2025, 11:53:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x