User
Pass
2FA

Reclamatie eXeduss

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message552
CadillacAk47

[Creep]

Status: Offline
(since 25-11-2018 11:12)

Votes: 18

Post Posted: 27-09-2013, 18:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Cadillac
Numele adminului reclamat : exedus
Data si ora : 6:53 , 27/9/2013
Motiv reclamatie : mi-a dat slay degeaba , a spus care vorbeste peste simon are slay (nu cu simon , doar pe tsay) , ok , am inteles, dar el imi da slay doar ca am vorbit ceva , nu in timp ce vorbea el si dadea comenzi.. si i-a dat si lui Low , repet , NU AM VORBIT PESTE EL , frate, ce nu intelegeti din "SUNTETI ADMINI , NU ZEI"? adica noi sloterii/playerii cand suntem ct , si un admin zice "Cine sta pe teren are slay" , trebuie sa plecam , da cand un slot da comanda asta , adminul sta acolo , vorbeste peste simon , si trage din arma ca sa nu inteleaga asta , o fi ciuda ca n-o prins simon la godmode sau ca nu vrem sa le dam comanda.. - si nici nu putem sa-l mutam ca ne da slayteam , a devenit o prostie.. sa faca admini ce vor , iar noi sa stam sa ne rugam de ei sa plece, data viitoare cand se intampla asta eu ii voi muta , nu ma intereseaza ca au admin sau ce pana mea..
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sk|eXeDuSS

[Mentally Stable]

(since 21-08-2014 12:51)

Votes: 3

Post Posted: 27-09-2013, 18:09:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dute ... Iar ai inceput cu reclamatiile? :@ Este martor haz, in care paote dovedi, ca se facea un lag, nu se intelegea nimic. ti-am dat tie si lui low ca vorbeati. Lui i-am dat voie sa dea retry pentru ca m-a rugat ca vrea sa joace si el, dar tu ai zis, ca-s un ratat si ca nu stiu sa fac un godmode. Dupa ce ai intrat iar pe server, ti-am dat kick, ca-sa nu primesti ban. Nu ai voie sa jignesti vreun admin/player...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CadillacAk47

[Creep]

(since 25-11-2018 11:12)

Votes: 18

Post Posted: 27-09-2013, 18:30:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te-am facut ratat , ti-am spus "niciun godmode nu stii sa faci.." , ai impartit echipele la 12 playeri , dupa am iesit de pe server ca-mi dau seama ca o sa iasa un circ , NU VORBEAM PESTE TINE!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 28-09-2013, 07:14:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De cand dai tu voie ma sa dea retry ? Faci tu regulamentul ?

1 av.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 28 September 2013 05:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-05-2025, 19:55:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password