User
Pass
2FA

[DUPLICATE] [Enchants + Unequip + Procs] Bug.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message1580
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Status: Offline
(since 16-08-2016 19:12)

Votes: 59

Post Posted: 29-09-2013, 14:50:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Shadowmorune + Soul Fragments Stack 1-9 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: Cand schimbi | scoti arma, buful ramane ceea ce nu ar trebuii sa se intample.
Dovada / Proof: Here.

Wowhead/WoW Freakz Link: Landslide + Landslide Proc buff (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: Cand schimbi | scoti arma, buful ramane ceea ce nu ar trebuii sa se intample.
Dovada / Proof: Aveam echipat Bonebringerul. Am schimbat cu Gurthalak, enchantul a ramas inca up.

Wowhead/WoW Freakz Link: Power Torrent + Power Torrent Proc buff (wowhead link)

Wowhead/WoW Freakz Link: Windwalk + Windwalk Proc buff (wowhead link)
Dovada / Proof: Aici aveam echipat Hand of Morchock + shield. Am schimbat cu Gurthalak, enchantul a ramas inca up.

De ce am pus toate iteme acestea intr-un singur topic ? Pentru ca au toate aceeasi problema si nu avea rost sa fac cate un topic pentru fiecare in parte.
@ Juhziz \ Classbaws \ Pirinush : http://forum.wow-freakz.com/view-post-3407032.html?#3407032 Este exact ca acest bug doar ca nu este la trinkete, ci la iteme + procuri.
Momentan doar acestea le-am gasit si testat, cand mai gasesc fac alt topic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 01-10-2013, 13:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buffu se pune la char nu pe arma. Pe de alta parte, Bufful ar trebuii sa te tina in combat din moment ce acestea procuie numai in combat, deci cum ai reusit tu sa schimbi arma?!
0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Post Posted: 01-10-2013, 13:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
buffu se pune la char nu pe arma. Pe de alta parte, Bufful ar trebuii sa te tina in combat din moment ce acestea procuie numai in combat, deci cum ai reusit tu sa schimbi arma?!

Nu ai o legatura cu acest topic, REciteste daca din citit ti-a fost prea greu sa-ti dai seama de bug. ( no offence dar ti-am zis asta pentru ca stiu cum gandesti )

0 0

Back to top
drowell

[Mentally Stable]

(since 04-08-2014 06:21)

Votes: 10

Post Posted: 01-10-2013, 13:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:

Arma se poate schimba in combat, Exemplu cand joci warrior si schimb 2 hand cu 1hand + scut pt disarm /reflect

0 0

Back to top
Skyrous

[Boredrom Addicted]

(since 05-07-2015 21:00)

Votes: 6

Post Posted: 01-10-2013, 15:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poți schimba armele în combat dacã asta voiai sã întrebi . Numai trinketele / armura / accesoriile nu le poți schimba.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Post Posted: 01-10-2013, 19:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ juhziz. ( vezi ca am dat linku si ti-am zis si pe mes ce si cum, check unde ti-am activat casuta prima data )
0 0

Back to top
asdasd
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 14:24)

Votes: 2

Post Posted: 02-10-2013, 00:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

INsanez0r. wrote:
Wowhead/WoW Freakz Link: Shadowmorune + Soul Fragments Stack 1-9 (wowhead link)

Wowhead/WoW Freakz Link: Landslide + Landslide Proc buff (wowhead link)
Dovada / Proof: Aveam echipat Bonebringerul. Am schimbat cu Gurthalak, enchantul a ramas inca up.

Wowhead/WoW Freakz Link: Power Torrent + Power Torrent Proc buff (wowhead link)

Wowhead/WoW Freakz Link: Windwalk + Windwalk Proc buff (wowhead link)
Dovada / Proof: Aici aveam echipat Hand of Morchock + shield. Am schimbat cu Gurthalak, enchantul a ramas inca up.

De ce am pus toate iteme acestea intr-un singur topic ? Pentru ca au toate aceeasi problema si nu avea rost sa fac cate un topic pentru fiecare in parte.
@ Juhziz \ Classbaws \ Pirinush : http://forum.wow-freakz.com/view-post-3407032.html?#3407032 Este exact ca acest bug doar ca nu este la trinkete, ci la iteme + procuri.
Momentan doar acestea le-am gasit si testat, cand mai gasesc fac alt topic.

prostovete e normal sa ramana prostoveteee e buff bufful ramane pana dispare timpul

0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Post Posted: 02-10-2013, 06:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cine esti si nu-mi pasa, nu te mai baga daca nu stii de ce am facut topicu. Crezi ca-l mai faceam de mantuiala ? Omg...
0 0

Back to top
Rageless
[Banned user]

Banned

(since 27-01-2022 16:06)

Votes: 255

Post Posted: 05-02-2014, 06:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/LIST-Trinkets-Items-with-procs-t265180.html
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rage., 05 February 2014 04:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 29-11-2024, 10:27:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password