User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message164874
Yustin

[The Dictator]

Status: Offline
(since 07-09-2020 05:56)

Votes: 31

Post Posted: 17-09-2013, 21:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam in special :

1x holy/disci priest/shadow
1x warrior
1x holy paladin
1x mage

Minim 400 ilvl si full achiv @ DS!

Unstoppable vs. Spine of Deathwing 25h

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AHTu6uoTuK
[Banned user]

Banned

(since 15-08-2014 10:45)

Votes: 4

Post Posted: 27-09-2013, 15:22:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume: Nicolae
2. Varsta : 18
3. Localitate: Republica Moldova, Chisinau
4. Nume In - Game: Sintheria
5. Clasa / Rasa: Restoration / Night Elf
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sintheria
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): 393
8. Profesii: Jewelcrafting si Mining(degraba vor fi 525)
9. Microfon + ts3: Am.
10. La ce bossi nu sti script in acest moment? : Stiu la toti bosii script.!
11. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Nici Unul.
12. Cate ore joci wow pe zi? : 7+
13. La ce ora te culci de obicei? : Nu am o ora fixa
14. Cu ce te ocupi zilnic?: Lucru
15. De ce Unstoppable? : E o guilda perspectiva, cu oameni talentati.
16. De ce crezi ca vei fi acceptat? : Poate pentru ca am miini drepte si stiu ft bine clasa mea.

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

(since 26-06-2020 19:12)

Votes: 21

Post Posted: 27-09-2013, 16:22:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AHTu6uoTuK wrote:
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sintheria
16. De ce crezi ca vei fi acceptat? : Poate pentru ca am miini drepte si stiu ft bine clasa mea.

Respins!!! esti prea bun ca shaman sa joci druid resto

0 0

Back to top
AHTu6uoTuK
[Banned user]

Banned

(since 15-08-2014 10:45)

Post Posted: 27-09-2013, 17:02:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CU shama nu mai joc .!
Cu el jucam pe sv rus .!

0 0

Back to top
ArcaneGirl

[Queen]

(since 26-12-2018 22:57)

Votes: 16

Post Posted: 27-09-2013, 17:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AHTu6uoTuK wrote:

Yustin wrote:
Recrutam in special :

1x holy/disci priest/shadow
1x warrior
1x holy paladin
1x mage

Minim 400 ilvl si full achiv @ DS!

Ti se pare ca te-ai incadra in astea? Si vezi ca erau mai multe intrebari la care trebuia sa raspunzi... Tu raspunzi doar la ce iti convine

Cand am un Ciocan in mana toate lucrurile mi se par Cuie!!
0 0

Back to top
tibanu

[Mentally Stable]

(since 07-08-2020 12:16)

Votes: 7

Post Posted: 29-09-2013, 19:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Ciprian
2. Varsta (minim 16): 16 ani
3. Localitate: Targoviste
4. Nume In - Game:Gheboienijr
5. Clasa / Rasa: Hunter /Humen
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gheboienijr
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): SV/MM
8. Profesii: Nu mam axat inca pe profesi
9. Microfon + ts3: Da am si microfon si ts
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 1.5Gb Ram,3.0 Gbz procesoru,512 mb placa video
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Este cel mai bun pe sezonu asta la dps
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Eu joc la Crit ,Haste,Mastery /Haste dau mai rpd ,Mastery dau cu doturile , Crit pt crit
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Cobra shot,arcane shot,exlozive shot
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? :stiu la toti script
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? :nu am nici un boss care sami puna problema
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Nu face mai nimic stam degeaba
17. Cate ore joci wow pe zi? : cam 5 ore
18. La ce ora te culci de obicei? in wkeend la 2 noapte si in timpul saptamani pe la 23:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://i.imgur.com/pXNekVO.png
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://i.imgur.com/DtHIaKE.jpg
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Elev
22. De ce Unstoppable? :sunteti o guilda unita buna la pve cu progres
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? :pai aveti nevoie de hunter eu sunt la dispozitia voastra
24. Descrie-te in 2,3 randuri:Sunt un tip emotiv imi plac glumele si om de treaba la raid

0 0

Back to top
ArcaneGirl

[Queen]

(since 26-12-2018 22:57)

Votes: 16

Post Posted: 29-09-2013, 22:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tibanu wrote:
1. Prenume: Ciprian
2. Varsta (minim 16): 16 ani
3. Localitate: Targoviste
4. Nume In - Game:Gheboienijr
5. Clasa / Rasa: Hunter /Humen
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gheboienijr
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): SV/MM
8. Profesii: Nu mam axat inca pe profesi
9. Microfon + ts3: Da am si microfon si ts
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 1.5Gb Ram,3.0 Gbz procesoru,512 mb placa video
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Este cel mai bun pe sezonu asta la dps
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Eu joc la Crit ,Haste,Mastery /Haste dau mai rpd ,Mastery dau cu doturile , Crit pt crit
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Cobra shot,arcane shot,exlozive shot
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? :stiu la toti script
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? :nu am nici un boss care sami puna problema
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Nu face mai nimic stam degeaba
17. Cate ore joci wow pe zi? : cam 5 ore
18. La ce ora te culci de obicei? in wkeend la 2 noapte si in timpul saptamani pe la 23:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://i.imgur.com/pXNekVO.png
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://i.imgur.com/DtHIaKE.jpg
22. De ce Unstoppable? :sunteti o guilda unita buna la pve cu progres
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? :pai aveti nevoie de hunter eu sunt la dispozitia voastra
24. Descrie-te in 2,3 randuri:Sunt un tip emotiv imi plac glumele si om de treaba la raid

Acceptat. Doua saptamani in probe.

Cand am un Ciocan in mana toate lucrurile mi se par Cuie!!
0 0

Back to top
Needix3

[Mentally Stable]

(since 17-06-2021 07:51)

Post Posted: 30-09-2013, 00:11:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Ionut
2. Varsta (minim 16): 16
3. Localitate: Bucuresti
4. Nume In - Game: Needi
5. Clasa / Rasa: Mage fire . Worgen
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Needi
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Fire 396 / Arcane 396
8. Profesii: Tailoring
9. Microfon + ts3: TS3 fara microfon
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3GB RAM , mi se pare ca Nvidia .. Geforce... stiu ca e de 512 , procesorul il am de 3ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Deoarece e cel mai bun in PvE .. si imi place specul fire .
12. La ce stats joci (explica de ce)!:
Prioritatile sunt : Intelect , Hit , Haste , Crit .. mastery e useless.. Cu cat mai mult intelect cu atat mai mult spellpower/damage , Hit cap - no miss chance , haste - faster casting la fireball , crit - increased crit chance.
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Fireball , Living Bomb , Combustion
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? : Hagara HC
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)?: Pai la fiecare raid cu globalul se ia de 3-4-5 ori wipe la Zon`ozz nu inteleg de ce.. pana acum nu se intampla asa
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Shadow Riders : inactivitate , full alt`s .. de la mine si leader
17. Cate ore joci wow pe zi ? : cel mai putin 6 cel mai mult 12 ore
18. La ce ora te culci de obicei? : in timpul saptamanii 12 ; 12:30 in weekend-uri ma apuca 02:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://tinypic.com/r/etz4lu/5 e in timpul unui encounter
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=2ahim1v&&s=5#.UkilrtIweO4
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Liceul..
22. De ce Unstoppable? : Pentru ca este o guilda buna in care mi-am dorit sa intru mereu. si m-am hotarat sa imi incerc norocul..
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu prea am sperante la o guilda de asemenea rank.
24. Descrie-te in 2,3 randuri : Persoana relativ relaxata , spontana sunt mai glumet de fel .. nu imi place sa pierd.

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 30-09-2013, 14:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Needix3 wrote:
1. Prenume: Ionut
4. Nume In - Game: Needi
5. Clasa / Rasa: Mage fire . Worgen
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Needi
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Fire 396 / Arcane 396
8. Profesii: Tailoring
9. Microfon + ts3: TS3 fara microfon
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3GB RAM , mi se pare ca Nvidia .. Geforce... stiu ca e de 512 , procesorul il am de 3ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Deoarece e cel mai bun in PvE .. si imi place specul fire .
12. La ce stats joci (explica de ce)!:
Prioritatile sunt : Intelect , Hit , Haste , Crit .. mastery e useless.. Cu cat mai mult intelect cu atat mai mult spellpower/damage , Hit cap - no miss chance , haste - faster casting la fireball , crit - increased crit chance.
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Fireball , Living Bomb , Combustion
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? : Hagara HC
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)?: Pai la fiecare raid cu globalul se ia de 3-4-5 ori wipe la Zon`ozz nu inteleg de ce.. pana acum nu se intampla asa
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Shadow Riders : inactivitate , full alt`s .. de la mine si leader
17. Cate ore joci wow pe zi ? : cel mai putin 6 cel mai mult 12 ore
18. La ce ora te culci de obicei? : in timpul saptamanii 12 ; 12:30 in weekend-uri ma apuca 02:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://tinypic.com/r/etz4lu/5 e in timpul unui encounter
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=2ahim1v&&s=5#.UkilrtIweO4
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Liceul..
22. De ce Unstoppable? : Pentru ca este o guilda buna in care mi-am dorit sa intru mereu. si m-am hotarat sa imi incerc norocul..
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu prea am sperante la o guilda de asemenea rank.
24. Descrie-te in 2,3 randuri : Persoana relativ relaxata , spontana sunt mai glumet de fel .. nu imi place sa pierd.

Respins!!!

Last edited by razervlad on 30-09-2013, 14:16:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Gandacelu

[Mentally UNSTABLE]

(since 22-04-2020 15:34)

Votes: 17

Post Posted: 30-09-2013, 14:47:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Vlad
3. Localitate: Medias
4. Nume In - Game: Gandacelu
5. Clasa / Rasa: Death Knight/Gnome
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gandacelu
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): 399-Blood / 390 Unholly
8. Profesii: Herbalism+Inscription
9. Microfon + ts3: Da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3gb Ram /Assus NGTS 350 direct cu(1gb)/Dual core 3 ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?Am testat mai multe clase/specuri , dar blood dk-ul are ceva deosebit pentru mine , asa ca Gandacelu a devenit main-charul meu.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Mastery-Imba absorb /Stamina- Capacitatea mãritã a blood shield-ului / avoidance (Parry cat mai egal cu Dodge) pentru a evita pe cat posibil mele DMG
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Death strike/Anti magic shell/Rune strike.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Cunosc scriptul tuturor bossilor de pe freakz (de la 10n pana la 25h)
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? Probabil Zon , deoarece casteaza Void of the unmaking si Psihic drain in acelas timp cateodata.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Equinox..Oameni de nota 100 dar ma mai incadrez in programul lor de raiduri.
17. Cate ore joci wow pe zi? 2-3 ore + raidurile pana se termina.
18. La ce ora te culci de obicei? 23-24...
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada:
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask):
22. De ce Unstoppable? Unstoppable este o guilda seriosã activã și cu progress ( probabil alliance best guild).
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Pentru ca sunt un jucator cu experienta care isi cunoaste specul si rolul in raid foarte bine.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Jucãtor serios care adorã performanța , dar în același timp și distracția.

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 30-09-2013, 15:30:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gandacelu wrote:
1. Prenume: Vlad
3. Localitate: Medias
4. Nume In - Game: Gandacelu
5. Clasa / Rasa: Death Knight/Gnome
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gandacelu
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): 399-Blood / 390 Unholly
8. Profesii: Herbalism+Inscription
9. Microfon + ts3: Da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3gb Ram /Assus NGTS 350 direct cu(1gb)/Dual core 3 ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?Am testat mai multe clase/specuri , dar blood dk-ul are ceva deosebit pentru mine , asa ca Gandacelu a devenit main-charul meu.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Mastery-Imba absorb /Stamina- Capacitatea mãritã a blood shield-ului / avoidance (Parry cat mai egal cu Dodge) pentru a evita pe cat posibil mele DMG
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Death strike/Anti magic shell/Rune strike.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Cunosc scriptul tuturor bossilor de pe freakz (de la 10n pana la 25h)
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? Probabil Zon , deoarece casteaza Void of the unmaking si Psihic drain in acelas timp cateodata.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Equinox..Oameni de nota 100 dar ma mai incadrez in programul lor de raiduri.
17. Cate ore joci wow pe zi? 2-3 ore + raidurile pana se termina.
18. La ce ora te culci de obicei? 23-24...
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada:
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask):
22. De ce Unstoppable? Unstoppable este o guilda seriosã activã și cu progress ( probabil alliance best guild).
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Pentru ca sunt un jucator cu experienta care isi cunoaste specul si rolul in raid foarte bine.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Jucãtor serios care adorã performanța , dar în același timp și distracția.

In probe

0 0

Back to top
Zapman

[Mentally Stable]

(since 01-05-2014 16:25)

Votes: 1

Post Posted: 01-10-2013, 19:23:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume : Emil
2. Varsta (minim 16) : 16 (12/07/1997)
3. Localitate : Bucuresti
4. Nume In - Game : Zapman
5. Clasa / Rasa : Shaman - Draenei.
6. Link armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Zapman
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL) : Resto 396 / Enha 385
8. Profesii : Leatherworking / Skinning
9. Microfon + TS3 : Da le detin pe ambele.
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor) : 4.00 RAM / 512 mb / 3.0 Gbz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales acest spec pentru ca este unul important pentru acest patch iar din punctul meu de vedere nu trebuie sa lipseasca de la nici-un raid. Alte motive nu vad care ar fi.
12. La ce stats joci (explica de ce)! : Eu unul joc la Mastery > Haste dar depinde de fiecare player cum se acomodeaza mai bine exista mai multe optiuni de gameplay pe un shaman resto . De ce joc la mastery ? Pai este simplu , in primul rand asa m-am obisnuit iar in al 2-lea rand un player cu cat are hp-ul mai scazut cu atat el primeste mai mult heal iar haste pentru a casta mai rapid.
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale : Riptide / Spirit Link / Healing Rain.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment?: Am mici probleme la Zon'ozz , nu am facut try-uri pana acum in game doar am vazut videoclipuri (Healer POV).
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Niciunul.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave) : Stormwind program , Madness , AscensioN si inca 2 anonime nu mai stiu exact numele acestora. Motivele au fost simple , imi placea sa fac raiduri cu globalu si sa le organizez eu sa simt ca am autoritate si ca sunt ascultat. Dar sa nu interpretati gresit.
17. Cate ore joci wow pe zi? : 3-4 ore.
18. La ce ora te culci de obicei? : 23:00 / 00:00.
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada : http://i.imgur.com/YWGHS6V.jpg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask) : http://i.imgur.com/xJhQrKr.jpg
21. Cu ce te ocupi zilnic? : Puteti vedea mai jos la descriere.
22. De ce Unstoppable? : In primul rand am ales sa fac raiduri cu voi pentru ca sunteti organizati,ordonati si aveti o prestanta speciala in raiduri , iar Unstoppable am ales pentru aceleasi motive de mai sus plus inca ceva ce stiu ca nu va lipseste si am vazut asta din primele secunde respectul si atitudinea debordanta.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? : La intrebarea asta chiar ca m-ati inchis - . Pai pur si simplu aveti nevoie de playeri si faceati recrutari asa ca am ales sa ma implic si eu. -
24. Descrie-te in 2,3 randuri : Sunt o persoana matinala de fel ,merg la un liceu de profil "turism si alimentatie" pe viitor am sa fac scoala de sub-ofiteri pentru armata pentru ca asta este o pasiune de mic deoarece majoritatea familiei este din acest domeniu , in viata de zi cu zi ies pe afara cu colegii, practic un sport numit "Street workout" care tine de echilibru/forta ,am un simt al umorului dezvoltat , imi place sa fiu in centrul atentiei si cam atat despre mine mai multe presupun ca o sa alflati pe parcurs, fiecare isi face o parere despre o persoana , abea astept sa ne cunoastem mai bine.

I don't wish i will.
0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 01-10-2013, 19:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zapman wrote:
6. Link armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zapman
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales acest spec pentru ca este unul important pentru acest patch iar din punctul meu de vedere nu trebuie sa lipseasca de la nici-un raid. Alte motive nu vad care ar fi.
12. La ce stats joci (explica de ce)! : Eu unul joc la Mastery > Haste dar depinde de fiecare player cum se acomodeaza mai bine exista mai multe optiuni de gameplay pe un shaman resto . De ce joc la mastery ? Pai este simplu , in primul rand asa m-am obisnuit iar in al 2-lea rand un player cu cat are hp-ul mai scazut cu atat el primeste mai mult heal iar haste pentru a casta mai rapid.
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale : Riptide / Spirit Link / Healing Rain.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment?: Am mici probleme la Zon'ozz , nu am facut try-uri pana acum in game doar am vazut videoclipuri (Healer POV).
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave) : Stormwind program , Madness , AscensioN si inca 2 anonime nu mai stiu exact numele acestora. Motivele au fost simple , imi placea sa fac raiduri cu globalu si sa le organizez eu sa simt ca am autoritate si ca sunt ascultat. Dar sa nu interpretati gresit.
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada : http://i.imgur.com/YWGHS6V.jpg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask) : http://i.imgur.com/xJhQrKr.jpg
22. De ce Unstoppable? : In primul rand am ales sa fac raiduri cu voi pentru ca sunteti organizati,ordonati si aveti o prestanta speciala in raiduri , iar Unstoppable am ales pentru aceleasi motive de mai sus plus inca ceva ce stiu ca nu va lipseste si am vazut asta din primele secunde respectul si atitudinea debordanta.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? : La intrebarea asta chiar ca m-ati inchis - . Pai pur si simplu aveti nevoie de playeri si faceati recrutari asa ca am ales sa ma implic si eu. -
24. Descrie-te in 2,3 randuri : Sunt o persoana matinala de fel ,merg la un liceu de profil "turism si alimentatie" pe viitor am sa fac scoala de sub-ofiteri pentru armata pentru ca asta este o pasiune de mic deoarece majoritatea familiei este din acest domeniu , in viata de zi cu zi ies pe afara cu colegii, practic un sport numit "Street workout" care tine de echilibru/forta ,am un simt al umorului dezvoltat , imi place sa fiu in centrul atentiei si cam atat despre mine mai multe presupun ca o sa alflati pe parcurs, fiecare isi face o parere despre o persoana , abea astept sa ne cunoastem mai bine.

Respins! Ilvl mic si gasesteti o guilda in care sa stai

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

(since 07-09-2020 05:56)

Votes: 31

Post Posted: 04-10-2013, 14:15:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zapman wrote:
6. Link armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zapman

Cauta-ne pe Adar/Gogonel/Arcanegirl cand o sa ai 30 days played si 403 ilvl.

Unstoppable vs. Spine of Deathwing 25h

0 0

Back to top
miricas

[Mentally Stable]

(since 15-09-2016 14:02)

Votes: 3

Post Posted: 04-10-2013, 15:38:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CERERE RECRUTARE!

1. Prenume: Stelian
2. Varsta (minim 16): 27
4. Nume In - Game: Miricas
5. Clasa / Rasa: Human / Paladin
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Miricas
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): retri (404) / tank (403)
8. Profesii: BS si ENG
9. Microfon + ts3: da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): (4Gb ram + ati radeon 7750 + amd dual core 3GHz )
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Fiindca stiu sa dau dps
12. La ce stats joci (explica de ce)!: hit 8 exp 23 mastery cat pot, iar de baza strength
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: crusader, inq si templar
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Echo of Sylvanas si Murozond
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? -
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Sunt inca in Deathwish care e inghetata.
17. Cate ore joci wow pe zi? Joc de pe WOWTLK si am 125 de zile, faceti voi un calcul.
18. La ce ora te culci de obicei? depinde de raid -
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://imageshack.us/photo/my-images/51/etcq.jpg/
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://imageshack.us/photo/my-images/689/u9fe.jpg/
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Inginer energetician.
22. De ce Unstoppable? Am auzit ca este cea mai buna guilda de la alianta la ora actuala.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Am experienta pe freakz cu clasa / rasa
24. Descrie-te in 2,3 randuri:
Saten,
1.89 m,
88,8 kg {sa fie pe trei randuri}
Ne vedem in Wow si ne auzim pe ts. Spor la joaca!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 15-12-2024, 06:47:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x