User
Pass
2FA

[FIXED] [Item] Dragonwrath, Tarecgosa's Rest Not working correctly
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message6081
odes
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 24-04-2013, 00:14:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Dragonwrath, Tarecgosa's Rest

Descrierea bugului / Bug description: Previous bug FIXED

Last bug:
Shocker wrote:

Am facut modificari la staff, acum la non-dot spells copiaza spellul in sine (mai casteaza unul fara travel time) care la randul lui poate da crit si activa talente/procs (gen Hot Streak).

Shocker, tu ai zis intr-un post oleaca mai jos ca ai reparat si activeaza talente/procs cand da staffu crit, insa din pacate nu e cazul, tot nu merge, vezi poze mai jos:

-In prima mi-a copiat fireball si ambele au fost crit, trebuia sa-mi activeze improved hot streak dar nu s-a activat si ignite din cate vezi este 11154 (adica doar de la fireballul original), staffu nu a pus niciun ignite.
-In a 2-a poza se vede mai clar treaba cu ignite, spellu original non-crit, copia a dat crit, ignite inexistent, am timestamps in combat log deci se vede foarte usor.

Casuta Shocker
Dovada / Proof:

Last edited by odes on 22-09-2013, 02:34:12; edited 11 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 09-05-2013, 04:55:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut modificari la staff, acum la non-dot spells copiaza spellul in sine (mai casteaza unul fara travel time) care la randul lui poate da crit si activa talente/procs (gen Hot Streak). La fel si la AoE spells, casteaza inca o data, iar daca e vorba de vreun targeted AoE (gen Flamestrike), casteaza inca unul in acelasi loc ca cel original.
Sunt multe de testat, eu am tot testat si pare mult mai ok acum, astept feedback, testati din dimineata asta (dupa restarts)

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook

Last edited by Shocker on 02-10-2013, 22:20:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-05-2013, 20:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Am facut modificari la staff, acum la non-dot spells copiaza spellul in sine (mai casteaza unul fara travel time) care la randul lui poate da crit si activa talente/procs (gen Hot Streak). La fel si la AoE spells, casteaza inca o data, iar daca e vorba de vreun targeted AoE (gen Flamestrike), casteaza inca unul in acelasi loc ca cel original.
Sunt multe de testat, eu am tot testat si pare mult mai ok acum, astept feedback, testati din dimineata asta (dupa restarts)

Este intr-adevar o arma cu totul diferita fata de cum mergea pana acum - am testat si pe aoe/channeled, la blizzard procuie corect, la arcane missiles la fel, arcane explosion la fel, si cel mai important merge corect si pe explozia din living bomb si blastwave+flamestrike cu talent.
Mai am de testat frost spec. Sugerez sa ceri feedback si de la alte clase care au luat stafful, shadowpriest lock druizi balance, intr-un alt topic sau cum crezi tu ca ti-e mai usor.

Un detaliu ar fi ca damage-ul procului de la direct damage spells cu travel time nu se aplica instant pe target momentan, trebuie aplicat instant damage-ul si travel time-ul sa fie doar vizual. Nu este cine stie ce problema ba chiar ma ajuta ca mag fire sa evit ignite munching...posibil sa aibe ceva efecte in pvp dar nefiind fan al pvp-ului nu stiu ce sa zic. In orice caz e nevoie de feedbackul celorlalte clase.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-05-2013, 23:33:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tocmai am testat pe frost spec, la spellurile mele se comporta OK, dar nu procuie pe abilitatile petului, asta ar deveni o problema la warlock de exemplu, stafful a fost facut sa fie pet friendly. Iti postez maine niste surse cu info ca acum e tarziu.
0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-05-2013, 15:50:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu ce s-a intamplat peste noapte dar procurile crit din direct damage nu mai cauzeaza ignite, iata si screenshot:

Se vede clar primu fireball e originalul care n-a dat crit, si imediat in aceeasi secunda procul care a dat crit dar nu a cauzat ignite. S-ar putea sa nu mai cauzeze nici hotstreak dar e greu de testat, o sa incerc sa vad daca pot evidentia in cazul in care am dreptate.

11/05/13-Edit: Cu siguranta procul nu mai beneficiaza de niciun talent, iata screen in care se vede clar ca nici Improved Hot Streak nu se mai declanseaza de la proc, deci in screenul postat anterior doar mi s-a procuit T3 hot streak pe spellul original, Ignite a fost aplicat doar de spellul original avand doar 11k / tick, iar master of elements mi-a dat mana o singura data, doar din spellul original. Procul ar trebui sa dea mana prin master of elements daca e crit, si sa cauzeze ignite/hot streak.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-06-2013, 14:43:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmatoarele talente la mage fire trebuie sa fie activate si de proc crits ale staffului pe direct fire damage:

Fireball crit = Ignite + Hot Streak/Improved Hot Streak + Master of Elements

Pyroblast crit = Ignite + Hot Streak/Improved Hot Streak + Master of Elements

Pyroblast! crit = Ignite + Master of Elements

Fire Blast crit = Ignite + Hot Streak/Improved Hot Streak + Master of Elements

Living Bomb explosion crits = Ignite + Master of Elements

Scorch crits = Ignite + Hot Streak/Improved Hot Streak + Master of Elements

Blast Wave crits = Ignite + Master of Elements

Flamestrike crits (fara dotu de pe jos) = Ignite + Master of Elements

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 02-10-2013, 22:48:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai facut niste modificari, ar trebui sa procuie din nou si talentele/etc, fa teste de maine si spune-mi

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
kikossboss

[Mentally Stable]

(since 22-09-2015 16:20)

Votes: 15

Post Posted: 03-10-2013, 14:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Am mai facut niste modificari, ar trebui sa procuie din nou si talentele/etc, fa teste de maine si spune-mi

Nu merge cel putin la warlock. Cand castez Soul Fire se aplica pe boss Burning Ember , la duplicate de Soul Fire nu se aplica Burning Ember . Deci tot nu tine cont spell-ul duplicate de talente.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-10-2013, 15:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai cred ca a reparat doar la ce am postat eu pentru mage fire, ca la mine acum activeaza hotstreak si ignites cand e cazu si master of elements, probabil va trebui modificat topicu...eventual preluat de un blue post si sa-i faca categorii pentru fiecare clasa. Evident asta ar insemna ca detinatorii de tarecgosa non-mage sa puna mana sa se intereseze exact ce talente trebuie sa le foloseasca staffu si sa posteze info aici.

Oricum nu cred ca sunt teribil de multe, la druid balance ar cam fi o provocare ca e mai complex si si-asa deja e buguit energy gain pe anumite spells parca.

Pentru mage shockere considera-l fixed, pe arcane merge ok ca oricum nu prea are ce talente on-hit/crit sa foloseasca decat arcane blast debuff care functioneaza, clearcast si master of elements, pe frost cam tot asa, desi ar mai trebui testat. Cel mai problematic era fire dar acum merge ca la carte.

0 0

Back to top
kikossboss

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-10-2013, 16:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incinerate & Shadow Bolt nu aplica Shadow and Flame

Soul Fire nu aplica Burning Ember

Shadow Bolt & Haunt nu aplica Shadow Embrace

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 03-10-2013, 21:25:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Daca ar fi putut sa faca un general fix cred ca o facea pana acum dar se pare ca trebuiesc luate pe rand...spells+talents de la clasa la clasa.

Asta am si facut, sau ar fi trebuit sa fie.. general fix. Nu am facut separat pentru ce ai zis tu acolo.

Imi trebuie mai multe care nu merg sa investighez sa vad de ce unele merg si altele nu

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-10-2013, 22:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
odes wrote:
Daca ar fi putut sa faca un general fix cred ca o facea pana acum dar se pare ca trebuiesc luate pe rand...spells+talents de la clasa la clasa.

Asta am si facut, sau ar fi trebuit sa fie.. general fix. Nu am facut separat pentru ce ai zis tu acolo.

Imi trebuie mai multe care nu merg sa investighez sa vad de ce unele merg si altele nu

Oki doki, atunci sa posteze cine mai are tarecgosa (si stie ce anume trebuie sa faca staffu), multa bafta eu o sa ma regtrag din acest topic ca m-ai rezolvat -

Inca odata multumesc de fix si sper sa se rezolve si pentru ceilalti casteri.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 04-10-2013, 00:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am gasit care era problema, acum chiar ar trebui sa functioneze ok pentru toate cred, testati din nou de maine

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
kikossboss

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-10-2013, 12:35:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kikossboss wrote:

Tot nu merg cele specificate mai sus.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 04-10-2013, 17:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kikossboss wrote:
kikossboss wrote:

Tot nu merg cele specificate mai sus.
Tocmai am testat si merge, te rog sa testezi cu atentie inainte sa ne induci in eroare.
Am dat shadow bolt si a pus 2x shadow embrace cand a facut proc stafful. Rog pe altcineva capabil sa testeze

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 04 October 2013 16:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-08-2025, 01:52:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password