User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 239, 240, 241  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message123550
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 03-10-2013, 16:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Era acuzat de wall acum de aim?
Uita-te cum joaca, ce stil are, se uita peste tot, trage peste tot, e rapid, e agil.
Voi sunteti lenesi, puturosi.
Simplu ca buna ziua.

El este genul de jucator OPUS alora ce-i gasesti zi de zi pe publice, stand la panda si frecand ... arma dupa colt stand pe ctrl in cur.
D-asta vi se pare ciudat, ca va da temelie ca nu stiti sa jucati.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ULTRAS CRAIOVA

[Mentally Stable]

(since 28-01-2014 16:34)

Votes: 5

Post Posted: 03-10-2013, 17:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice de cand joc counter n-am stat in viata mea la panda in cur cum spui tu ...poate asa faci tu si vorbesti din experienta proprie ...daca vrei sa faci referire la alti pai fai la altii nu la mine . Eu niciodata nu am fost un jucator experimentat dar nici prost pentru ca am jucat mereu pentru distractie si am privit counter-u ca pe un loc unde sa-mi pierd timpu.. Temelie cum spui tu da e normal pentru ca nu sunt la fel de bun si nici nu vreau sa fiu, desii joc counter de cand era 1.5 nu ma pot compara cu altii. Asa ca nu mai face referiri aiurea ca nu-si au rostu n-ai de unde sa stii cat timp pierdem fiecare avand grija sa fie un joc curat ca sa ma faci tu lenes pe mine..Vezi-ti de ciorba ta nu mai jignii comenteaza doar despre demo ca sa nu ne mai certam.Eu am prezentat un demo nu un subiect de cearta.Nu am venit aici sa jignesc pe nimeni dar nici sa fiu jignit.

Prietena ta ne inseala ...

By rasist .
0 0

Back to top
DhaAlekz

[Brain Damaged]

(since 10-09-2018 19:28)

Votes: 82

Post Posted: 03-10-2013, 19:31:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dumnezeu ma... ati ajuns sa va certati din cauza unui jucator bun, ce naiba -

@001 ajunge si mouse-ul de gaming, nu e nevoie neaparat si de tastatura. Cu un mouse si un mousepad bun, +experienta, ajungi la performanta lui trotinel. V-am zis de la inceput ca nu are cod. Lasati-l sa joace. E printre cei mai fideli jucatori de pe server (nu am pus si adminii la socoteala - ).

Best War3FT server: war7.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 03-10-2013, 20:43:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ULTRAS CRAIOVA wrote:
Amice de cand joc counter n-am stat in viata mea la panda in cur cum spui tu ...poate asa faci tu si vorbesti din experienta proprie ...daca vrei sa faci referire la alti pai fai la altii nu la mine . Eu niciodata nu am fost un jucator experimentat dar nici prost pentru ca am jucat mereu pentru distractie si am privit counter-u ca pe un loc unde sa-mi pierd timpu.. Temelie cum spui tu da e normal pentru ca nu sunt la fel de bun si nici nu vreau sa fiu, desii joc counter de cand era 1.5 nu ma pot compara cu altii. Asa ca nu mai face referiri aiurea ca nu-si au rostu n-ai de unde sa stii cat timp pierdem fiecare avand grija sa fie un joc curat ca sa ma faci tu lenes pe mine..Vezi-ti de ciorba ta nu mai jignii comenteaza doar despre demo ca sa nu ne mai certam.Eu am prezentat un demo nu un subiect de cearta.Nu am venit aici sa jignesc pe nimeni dar nici sa fiu jignit.

Tocmai mi-ai demonstrat ca am dreptate.
Pe baza unor demo-uri neconcludente si unor jucatori [admini, lol] ca asta dati voi ban? Trist.

0 0

Back to top
DhaAlekz

[Brain Damaged]

Post Posted: 03-10-2013, 21:05:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
ULTRAS CRAIOVA wrote:

Tocmai mi-ai demonstrat ca am dreptate.
Pe baza unor demo-uri neconcludente si unor jucatori [admini, lol] ca asta dati voi ban? Trist.

Nu am absolut nicio problema cu tine, însã nimeni nu s-a nãscut învãțat. Nu cred ca tu erai mai breaz la început. Sunt jucãtori care joacã perfect cu cod și e implicit mai greu sã-ți dai seama dacã acei jucãtori au sau nu cod. Terminați cearta cã nu-i vãd rostul.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 03-10-2013, 21:40:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DhaAlekz wrote:

Nu am absolut nicio problema cu tine, însã nimeni nu s-a nãscut învãțat. Nu cred ca tu erai mai breaz la început. Sunt jucãtori care joacã perfect cu cod și e implicit mai greu sã-ți dai seama dacã acei jucãtori au sau nu cod. Terminați cearta cã nu-i vãd rostul.

Prietene, vezi-ti de problemele tale.
Nu eram si nici nu sunt ca jucator stralucit, dar cand vad abuzurile astea nu pot sa tac.
Din cauza asta au ajuns serverele unde sunt acum, ca sunt permise astfel de abuzuri.

Sunt jucatori care joaca cu cod, care joaca la buton care bla bla si iar bla bla, toti sunt prinsi, asta din 10000 demo-uri nici unul nu a fost concludent, de ce nu e lasat sa joace? De ce sa tac? Am un grad pe server, ba chiar un grad mare, iar asta-mi da dreptul sa fac dreptate.

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 03-10-2013, 22:26:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

avioane si rasist ar fi cazu sa se incheie subiectu asta.creca am fost destul de clari, o parte din owneri si admini, ca e curat.avioane ce abuz a facut rasist ca a postat un demo in consiliu?abuz e atunci cand e hartuit ,executat cu diferite comenzi etc etc,nu un demo.rasist e un admin la inceput de drum care mai tot timpu e pe faza dupa codati, dar inca mai are de invatat.cred ca ar trebui sa o lasi mai usor cu el.va doresc o noapte placuta si mai mult calm

0 0

Back to top
DhaAlekz

[Brain Damaged]

Post Posted: 03-10-2013, 22:42:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

Prietene, vezi-ti de problemele tale.
Nu eram si nici nu sunt ca jucator stralucit, dar cand vad abuzurile astea nu pot sa tac.
Din cauza asta au ajuns serverele unde sunt acum, ca sunt permise astfel de abuzuri.

Sunt jucatori care joaca cu cod, care joaca la buton care bla bla si iar bla bla, toti sunt prinsi, asta din 10000 demo-uri nici unul nu a fost concludent, de ce nu e lasat sa joace? De ce sa tac? Am un grad pe server, ba chiar un grad mare, iar asta-mi da dreptul sa fac dreptate.

1 la mana, nu m-am referit la stilul de a juca, ci la cunostintele de adminare. Nu poti sa-mi zici tu mie ca din prima zi ca admin ai putut sa faci diferenta intre cod si skill in cazul unui jucator ca trotinel. Am zis ce am zis doar pentru:
^AvioanE^ wrote:

2 la mana, si eu am zis de la inceput ca trotinel e jucator vechi si ca stie jocul bine si nu foloseste coduri, asa ca nu are rost sa-mi sari mie in cap. Cum a zis si 001 (nu stiu daca ai observat) majoritatea adminilor au cazut de acord ca e curat si ca va fi lasat sa joace.
Si 3 la mana, nu ti-a zis nimeni sa taci sau ceva in genul, si nici nu ma intereseaza ce grad ai tu pe server, atata vreme cat nu te uiti la experienta adminilor pe care-i acuzi (aici ma refer la cei noi gen rasist, ultras etc) nu cred ca esti in postura de a comenta.

Repet, nimeni nu s-a nascut invatat.
Am lucrat cu bloozi pe war7 de mi-a sunat apa in cap, trebuie invatati ce si cum, nicidecum la prima greseala sa-i sara cineva in cap.

Last edited by DhaAlekz on 03-10-2013, 22:43:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 03-10-2013, 22:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
avioane si rasist ar fi cazu sa se incheie subiectu asta.creca am fost destul de clari, o parte din owneri si admini, ca e curat.avioane ce abuz a facut rasist ca a postat un demo in consiliu?abuz e atunci cand e hartuit ,executat cu diferite comenzi etc etc,nu un demo.rasist e un admin la inceput de drum care mai tot timpu e pe faza dupa codati, dar inca mai are de invatat.cred ca ar trebui sa o lasi mai usor cu el.va doresc o noapte placuta si mai mult calm

Abuz are mai multe intelesuri.
Nici nu stiu cine-i asta.
Dar:
Code:
Nu am nimic cu el dar omu cand e codat e codat...ceva mai clar de atat nu exista...http://www71.zippyshare.com/v/40773084/file.html

Face o acuzatie fara o dovada clara, eu inteleg ca este incepator si neexperimentat, dar era corect daca cerea pareri, nu sa-l acuze direct.
Citeste-i postul de mai sus, ii explic cum joaca trotinel si cum joaca restul de pe publice si tot el e cu gura mare ca e mare jucator, vai domne.

LE.
Ultimul meu post aici ca deja imi fac nervi si cred ca se ajunge la ceva mai urat.
Code:
si nici nu ma intereseaza ce grad ai tu pe server, atata vreme cat nu te uiti la experienta adminilor pe care-i acuzi

Citeste regulamentul, gradele se supun.
Cum adica nu ma uit la bla bla? Pai ce experienta BA?!
CE *** MEA NU INTELEGETI?! Nu esti sigur? INTREABA, CERERE PARERE, nu venii tu HOP ala are cod, dar nu stiu, are wall, aim, are ceva e prea bun. PAC BAN si salut.
Vin 3-4 ametiti si gata, verdictul e dat are ban ca are cod, Dumnezeu cu mila stie ce cod.
Atata timp, cat tu esti incompetent [vezi dex, sa nu-mi aud iar vorbe ca jignesc] si nu faci diferenta dintre cod si skill [ nu acuza nimeni experienta ] mai esti si tare-n gura pe forum.
Pai cum sa nu ma enervez?!
Suspectezi pe cineva? Cere parere, nu acuza direct, de aici m-am enervat.

Last edited by ^AvioanE^ on 03-10-2013, 22:47:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
DhaAlekz

[Brain Damaged]

Post Posted: 03-10-2013, 22:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

Face o acuzatie fara o dovada clara, eu inteleg ca este incepator si neexperimentat, dar era corect daca cerea pareri, nu sa-l acuze direct.
Citeste-i postul de mai sus, ii explic cum joaca trotinel si cum joaca restul de pe publice si tot el e cu gura mare ca e mare jucator, vai domne.

Am vazut ce a scris, si sunt sigur ca unul din owneri i-a explicat ce si cum. Daca nu, banuiesc ca a inteles pana acum.

LE: Crede-ma ca stiu foarte bine regulamentul si daca tot aduci vorba de dex, vezi diferenta dintre supunere si subordonare.
Calmeaza-te si da dovada de caracterul pe care crede lumea ca-l ai. Nu rezolvi nimic daca te ratuiesti la alti oameni. Am zis ca nu ma intereseaza gradul tau atata vreme cat incepi sa faci circul asta. Uita-te la AMG, si el i-a luat apararea lui trotinel la fel ca noi si totusi nu a facut circul asta.

Last edited by DhaAlekz on 03-10-2013, 23:23:11; edited 3 times in total
0 0

Back to top
ULTRAS CRAIOVA

[Mentally Stable]

(since 28-01-2014 16:34)

Votes: 5

Post Posted: 03-10-2013, 23:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma abtin tovarase de la comentarii desi am multe de zis . Mai bine i le zic unui copil de 10 ani , ca ala nu isi pierde calmu ca tine si nu incepe sa injure . Dar tu considera ca am incheiat pentru ca tu esti ala cu grad mai mare si iti permiti ca tu nu esti ametit .Eu sunt . Daca stiai sa-ti dai cu parerea frumos nu ma mai faceai ametit nu-ti mai bagai cariciu pe forum,Da asta esti .Iti ascultam sfatu cu placere si il respectam , daca stiai sa vorbesti si atunci tineam cont ca esti mai gradat si mai vechi. Dar stai foarte prost cu nervii ceea ce pentru functia ta nu e bine.

Prietena ta ne inseala ...

By rasist .
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 04-10-2013, 00:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuza-ma?
Eu nu ii iau apararea lui trotinel. Eu am postat din alte motive, credeam ca m-am facut inteles.
N-am eu treaba cu nici un user.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 04-10-2013, 01:43:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati ca inchid topicul . Atata timp cat nu are cod poate juca pe server, daca aveti alte motive pentru care nu ar putea juca pe server va rog sa le enumerati mai jos . Din acest moment orice aberatie gen ca "asa mi se pare mie" o sanctionez prin remove acces .
... si da , va supuneti ierarhic atat pe forum cat si pe server .
Cu cat va scremeti mai mult sa credeti ca are cod fara a vedea CLAR cel putin 3 situatii de joc o sa ajungem sa dam ban la playeri doar ca asa vor muschii nostri . Va spun eu care e treaba : va rupe mufa la joc si deaia o luati pe campii.
"O minciuna spusa de mai multe ori devine adevar !" , asa ca bagati-va sabiile inapoi in teaca si terminati balciul ! PA !

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 04-10-2013, 09:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu cearta ca nu se ajunge nicaieri. Sa nu mai vad pe forum chestii de genul:
Quote:
CE *** MEA NU INTELEGETI?!
ca pana la urma suntem pe un forum unde sunt si fete sau admini care nu au 18 ani si nu e normal sa vedem asa ceva. A fost banat pe un demo in care erau 2 faze mai suspecte, dar s-a rezolvat si poate sa joace acum. Va certati ca cineva a postat la consiliu un demo cu un jucator? Unde a gresit? Sau cu ce?..Ca a cerut o parere? Hai sa fim seriosi si sa nu sarim in cap cuiva ca posteaza un demo la consiliu pentru niste pareri.

Last edited by -P!C@- on 04-10-2013, 11:31:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 04-10-2013, 10:06:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-))Eu unul, mor de ras!-

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 239, 240, 241  Next    

The time now is 02-12-2024, 18:45:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x