User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 239, 240, 241  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message171642
ULTRAS CRAIOVA

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-01-2014 16:34)

Votes: 5

Post Posted: 04-10-2013, 11:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
-))Eu unul, mor de ras!-

Dc domne ? -

Prietena ta ne inseala ...

By rasist .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 04-10-2013, 15:06:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va certati atat din cauza unui cioflingar. Avioane vine sa isi exprime frustrarile printr-un abuz de functie egala cu 0, pentru mine.N-are cod Babardel si daca vreodata se dovedeste ca ma insel, o sa imi cer scuze in fata intregii natiuni si ma duc personal in Cta sa-i rup picioarele.Pana atunci are dreptul sa se joace, pentru ca totul este un JOC.Astfel, nu-mi ramane decat sa fac haz de necaz.Din cauza asta rad ca prostul!-

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 04-10-2013, 15:33:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
Terminati cu cearta ca nu se ajunge nicaieri. Sa nu mai vad pe forum chestii de genul:
Quote:
CE *** MEA NU INTELEGETI?!
ca pana la urma suntem pe un forum unde sunt si fete sau admini care nu au 18 ani si nu e normal sa vedem asa ceva. A fost banat pe un demo in care erau 2 faze mai suspecte, dar s-a rezolvat si poate sa joace acum. Va certati ca cineva a postat la consiliu un demo cu un jucator? Unde a gresit? Sau cu ce?..Ca a cerut o parere? Hai sa fim seriosi si sa nu sarim in cap cuiva ca posteaza un demo la consiliu pentru niste pareri.

Arata-mi te rog.
Code:
Nu am nimic cu el dar omu cand e codat e codat...ceva mai clar de atat nu exista...http://www71.zippyshare.com/v/40773084/file.html

Nu vezi ca nu este capabil sa deosebeasca codul de skill?

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 04-10-2013, 16:06:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-ai jignit in posturile trecute si normal e sa iti ceri scuze. In opinia lui e cod si l-a postat la consiliu pentru pareri dar daca vine cineva si spune citez"mi-am pierdut timpul aiurea vizionand demo-ul" e lipsa de respect.
De asemenea la fel de normal e sa iti ceri scuze pentru expresia folosita mai sus, ti-am explicat de ce. Nu de alta dar daca un user posta pe forum asa ceva primea un warn.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 04-10-2013, 16:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja vad ca o lalaiti pe langa .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 04-10-2013, 16:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are dreptate pica.avioane ai un grad pe sv ,iar acolo ultima data cand ai intrat ,pt ca ti-ai luat o lama nu ai stiut decat sa critici sv "in ce hal a ajuns sv asta,se joaca doar lama"(sper ca citatu il recreez destul de bine) ..am inteles ca ai si tu rolul tau pintre noi si ai ajutat sv destul de mult,dar in prezent daca nu te implici in anumite activitati at nici nu critica munca altora.esti prea aspru pe forum cu adminii noi,cu toate ca nu le cunosti activitatea de pe sv,din lipsa de prezenta...noi ne chinuim sa instruim admini iar tu ii demoralizezi cu jigniri pe forum.nu e corect

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 04-10-2013, 18:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa-mi cer scuze? De ce? Ca ala primeste ban aiurea si cautati motive sa-l banati la loc? Cum ati procedat cu Ellada?
Nu mai faceti ma atat pe victimele ca nu impresionati pe nimeni, cel putin nu pe mine.
Singura chestie pentru care imi cer scuze este pentru eroarea de mai sus "supunere si subordonare".
Nu-mi tineti predici pentru vocabularul meu, nu era jignire/insulta. Sa ne aducem aminte de ban-ul primit pe forum pentru limbaj? Eh..?
Hai va rog, chiar nu sunt genul.

Pica, atata timp cat le dati grad pe server, este normal sa-i anuntati inainte cum se procedeaza cu presupusii codati, nu sa se dea mari destepti. Nu imi cer scuze atata timp cat omul nu are ce cauta printre admini.
Doriti sa-i ajutati? Foarte bine, dar nu banand un jucator ca x crede ca e cod.

Iar tu 001, cred eu ca respect regulamentul mai mult decat oricare dintre voi, nu am avut niciodata un limbaj urat nici macar pe admin chat, vezi mai sus ce limbaj au adminii vostrii.
Ce am zis este adevarat, v-am zis sa faceti ceva cu astia care se tot plimba cu lama pe harta, daca asa e normal, foarte bine.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 04-10-2013, 18:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane, hai te rog la sol si nu mai tot arde paie aici cu noi ca tushim* de ne ia draq... Trotinel nu a luat ban in urma acestui demo, dar te asigur ca in viitorul apropiat se va face cu unul! Am citit tot ce era cu ALBASTRU(frumoasa culoarea - no comment) pe paginile astea, o sa devi ilar cu adevarat cand ti-om demonstra ca te inseli in privinta acestui player.
P.S - pista e libera, zbor placut. -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 04-10-2013, 19:23:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar vorbesti aiurea, nu e prima data.
Vorba multa saracia omului, am scris mai sus, n-ai inteles?
Pica? 001?
Ce ziceati?

Uite cum un OWNER imi sustine afirmatiile, doriti sa scapati de jucatori si nu stiti cum.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 04-10-2013, 19:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Iar vorbesti aiurea, nu e prima data.
Vorba multa saracia omului, am scris mai sus, n-ai inteles?
Pica? 001?
Ce ziceati?

Uite cum un OWNER imi sustine afirmatiile, doriti sa scapati de jucatori si nu stiti cum.

- Ti-au mai zis si ceilalti HO. Sa zic si eu? -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 04-10-2013, 19:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

... terminati odata cu discutia asta ca nu scriem 3 pagini pt un player.
Avioane gata frate si tu , lasa-i sa isi faca treaba in continuare , acum e de competenta noastra a ownerilor ce decizii luam . Ti-ai spus punctul de vedere , fiecare si l-a spus , dar acum gata . Nu impunem nimanui nimic , vad ca baietii nu te au prea mult la suflet , incearca sa nu le mai dai foc . Eu te-am inteles perfect dar acum e cazul sa incetezi si tu si toata lumea pe baza acestui subiect .

P.S.
Puneti mana si beti un tulburel ca s-au cules viile si lasati dusmaniile pe forum ca ma enervati si maine incalec pe trotineta si ma duc dupa Steff sa ii fac in ciuda lui Pica ! HA HA

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 04-10-2013, 20:10:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
...
P.S.
Puneti mana si beti un tulburel ca s-au cules viile si lasati dusmaniile pe forum ca ma enervati si maine incalec pe trotineta si ma duc dupa Steff sa ii fac in ciuda lui Pica ! HA HA

atat am vrut sa aud.mai bine stam la un pahar de vorba despre femei

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 04-10-2013, 21:10:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am discutat cu Pica pe YM.
Dupa multe amenintari am ajuns la un numitor comun.
Cine mi-a cerut ajutor, pe server/forum am ajutat mereu. Faptul ca am facut o mana de admini incompetenti, nu inseamna ca i-am jignit, cel putin nu asta am vrut sa spun, incompetenti ca nu fac diferenta dintre cod si skill si se ajunge la a bana un jucator nevinovat.
Ma rog, totul este discutabil, fiecare intelege ce vrea si de aici se ajunge mai departe.

Daca s-a simtit cineva jignit, imi cer scuze. Nu am spus-o cu rautate, era doar un semnal de alarma.

Iar legat de ceea ce ai spus tu 001, oricine stie cat am tras pentru war5/6, cate nopti am pierdut si cate ore, deci nu mi-as permite fata de mine, sa ajung sa jignesc serverul.
Am spus-o sub forma de frustrare ca nu se mai poate juca.

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 04-10-2013, 21:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Am discutat cu Pica pe YM.
Dupa multe amenintari am ajuns la un numitor comun.
Cine mi-a cerut ajutor, pe server/forum am ajutat mereu. Faptul ca am facut o mana de admini incompetenti, nu inseamna ca i-am jignit, cel putin nu asta am vrut sa spun, incompetenti ca nu fac diferenta dintre cod si skill si se ajunge la a bana un jucator nevinovat.
Ma rog, totul este discutabil, fiecare intelege ce vrea si de aici se ajunge mai departe.

Daca s-a simtit cineva jignit, imi cer scuze. Nu am spus-o cu rautate, era doar un semnal de alarma.

Iar legat de ceea ce ai spus tu 001, oricine stie cat am tras pentru war5/6, cate nopti am pierdut si cate ore, deci nu mi-as permite fata de mine, sa ajung sa jignesc serverul.
Am spus-o sub forma de frustrare ca nu se mai poate juca.

avioane eu nu m-am certat cu nimeni si nici nu o sa ma cert.mi-am spus parerea mea descpre unele chestii si atat.ai observat ca ai intrat pe sv si te-am salutat fara sa port discutii controversate,pt ca nu am de ce.pe forum se discuta problemele sv-lui iar pe sv se incheie orice divergenta de genu asta.ma consider destul de bine pus la punct cu gandirea sa nu ma cert cu nimeni pt asemenea lucruri.cearta duce la dusmania iar cand apare dusmaniat se duce orice sansa de colaborare.pamflet mi-a zis ca ai ajutat sv in trecut si din cate stiu cand eram un simplu admin si pica sv tu raspundeai imediat la apelu meu,deci tot respectu pt ajutor....

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 04-10-2013, 22:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:

avioane eu nu m-am certat cu nimeni si nici nu o sa ma cert.mi-am spus parerea mea descpre unele chestii si atat.ai observat ca ai intrat pe sv si te-am salutat fara sa port discutii controversate,pt ca nu am de ce.pe forum se discuta problemele sv-lui iar pe sv se incheie orice divergenta de genu asta.ma consider destul de bine pus la punct cu gandirea sa nu ma cert cu nimeni pt asemenea lucruri.cearta duce la dusmania iar cand apare dusmaniat se duce orice sansa de colaborare.pamflet mi-a zis ca ai ajutat sv in trecut si din cate stiu cand eram un simplu admin si pica sv tu raspundeai imediat la apelu meu,deci tot respectu pt ajutor....

Nu cred ca m-a vazut cineva vreodata pe server sa injur sau sa fac scandal. Cand intru ma joc si doar atat, ce am zis atunci, inca sustin. Intru si ii vad pe toti cu lama in mana, cum sa nu ma enervez?-
La fel si cu runda de HE, daca nu e scoasa e grav, cel putin la mine deja sta blocata imaginea pana se schimba harta.

Nu port pica nimanui, orice discutie/dezbatere mai aprinsa duce la ceva bun, atunci se pune punctul pe I si atunci se vad neregulile.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 239, 240, 241  Next    

The time now is 22-08-2025, 16:14:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password