User
Pass
2FA

Adminii

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1256
alecsoviki

[Playcs Romania]

Status: Offline
(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 11-10-2013, 20:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca de obicei. Sa vedeti si voi ce pareri primim. Serverul este populat , bine configurat insa stafful strica tot. O sa devin foarte exigent cu cei care gresesc si abuzeaza. forum/anunturi/vest-freakz-ro-t125773-100.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SpiningBullet

[Mentally Stable]

(since 21-10-2013 11:48)

Votes: 1

Post Posted: 11-10-2013, 23:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intradevar sunt admini doar pentru bonusuri (nu dau nume cine). Insa sunt si admini foarte de treaba. De cand sunt aici am vazut 2 admini (Maverick si Twixx) care au stat sa dea explicatii la jucatori si sa ii invete cum sa joace si ce sa faca, deci au rabdare. Pe de alta parte..
http://i41.tinypic.com/2mqjo5u.jpg
http://i44.tinypic.com/1zvdf94.jpg
Am strigat de 3 ori sa echilibreze si dupa un timp am dat retry pentru ca degeaba ma schimbam blood mage ca sa fac bani fiindca nu aveam cum, CT erau prea puternici fata de TS si ingerul mi-a dat kick ca cica as fi fragger, dar el nu e destul de activ incat sa ma fi vazut de cateva ori cum stateam de exemplu pe mjolby6 si imi luam heuri si muream din respawn in continu. Eu nu am nimic cu el, treaba lui ce face atat timp cat nu imi iau ban aiurea, am sarit si eu calul pe u@ si mi-a scapat un organ genital printre cuvinte spunandu-le ca am tipat sa echilibreze insa nu am injurat pe nimeni si mi-am cerut scuze dupa.
app am spus sa echilibreze si dupa ce m-a bagat ptb CT dar am fost singurul mutat la tero, adica acelasi lucru ca inainte.

Fragger si alte dalea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
1ng3ras

[Mentally Stable]

(since 04-08-2018 10:11)

Votes: 10

Post Posted: 11-10-2013, 23:37:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma faci sa rad bullet ! asta cu echilibratu - 1 la mana nici nu am vazut macar cand ai zis , 2 aveam cateva min de cand eram pe serv , 3 de fiecare data cand intru nu dau niciondata si ma repet niciodata sa aleg eu ct sau tero dau mereu auto , si cand vad ca de exemplu ca trebe sa iti explic ca sa poti sa intelegi ca vad ca nu procesezi bine ........ in fine nu prea scriu coorent sunt rupt de obosit da intelegi tu, poate, daca nu iti dau un dictionar ceva , eu cand vad ca tero sau ct are 3 -4 jucatori cu scor de genu 59-3 70-10 si asa mai departe ma mut la echipa in dezavantaj , in schimb tu miezule cand vezi ca nu merge scoru o bagi pe aia ca nu ai bani , ca tia picat netu , ca ai dat retry si mai stiu eu ce si culmea intri mereu la echipa in avantaj - cum vine asta ......aaaa da lasama sa ghicesc tu ai pile la ptb nu si te baga unde e mai bine . si da din partea mea esti un fragar tu si inca cativa dar nu are rost sa dau nume ca sa mai discutat pe tema asta ! stiu ca asta cu printu o facusi intentionat ca sa iesi si tu in evidenta cumva si sa ma pui pe mine intr-o "lumina proata" cum sar spune ...... inca odata nu am nimic cu tine am mai vb cu tine despre asta da vad ca degeaba ! bft

cat despre faptul cat sunt eu de activ , intru si eu cand pot, recent am inceput serviciu si nu mai am posibilitatea sa mai intru asa de des - dar de intrat tot intru stai tu calm nu te agita !

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 12-10-2013, 07:28:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpiningBullet wrote:
Intradevar sunt admini doar pentru bonusuri (nu dau nume cine). Insa sunt si admini foarte de treaba. De cand sunt aici am vazut 2 admini (Maverick si Twixx) care au stat sa dea explicatii la jucatori si sa ii invete cum sa joace si ce sa faca, deci au rabdare. Pe de alta parte..
http://i41.tinypic.com/2mqjo5u.jpg
http://i44.tinypic.com/1zvdf94.jpg
Am strigat de 3 ori sa echilibreze si dupa un timp am dat retry pentru ca degeaba ma schimbam blood mage ca sa fac bani fiindca nu aveam cum, CT erau prea puternici fata de TS si ingerul mi-a dat kick ca cica as fi fragger, dar el nu e destul de activ incat sa ma fi vazut de cateva ori cum stateam de exemplu pe mjolby6 si imi luam heuri si muream din respawn in continu. Eu nu am nimic cu el, treaba lui ce face atat timp cat nu imi iau ban aiurea, am sarit si eu calul pe u@ si mi-a scapat un organ genital printre cuvinte spunandu-le ca am tipat sa echilibreze insa nu am injurat pe nimeni si mi-am cerut scuze dupa.
app am spus sa echilibreze si dupa ce m-a bagat ptb CT dar am fost singurul mutat la tero, adica acelasi lucru ca inainte.

Merge acum si la admini PTB ??

0 0

Back to top
AndreiATB

[Mentally Stable]

(since 30-01-2014 20:02)

Post Posted: 12-10-2013, 09:29:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpiningBullet wrote:

Adica ce vrei sa zici, Bullet? Ca eu nu explic oamenilor cum sa joace? Cum sa foloseasca bind-urile? Cum sa foloseasca war3menu?
85% din timpul pe care il petrec pe server sunt SPEC si explic jucatorilor ce au de facut ca sa se poata bucura de acest mod si fac poze sau demo-uri codatilor ca, la urma, tot jucatorii curati ai serverului sa aiba parte de o experienta frumoasa de joc si sa reintre pe vest...

Ma rog, in alta ordine de idei... Pareai baiat de treaba si ok, dar vad acum incepi cu chestii de genul "Eu am spus de "n" ori sa schimbe" "eu am cerut de "x" ori sa echilibreze", etc. Ca cutare mi-a dat kick ca sunt fragger (nu cred ca exista asa ceva nicaieri, dar mai ales pe vest).
Forumul asta, in categoriile Cerere/Reclamatie..../ e ca un fel de OPC al jucatorilor de pe vest, dar pe discutii libere sa invoci comportamentul neadecvat al unui admin fata de tine mi se pare abuziv.

0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-10-2013, 09:36:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu alte cuvinte e un "sifon" , il doare ca lam facut fragar adica cum e ! se muta unde e mai bine ! in fine nu are rost sa o lungim ca oricum nu ajungem undeva !
0 0

Back to top
SpiningBullet

[Mentally Stable]

(since 21-10-2013 11:48)

Post Posted: 12-10-2013, 19:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu vorbesc de cine am vazut ATB, nu stau 24/24 pe server. Nu am spus ca nu-ti faci treaba, am vazut ca esti ok.
ing3ras, erai de cateva minute, nu am comentat nimic, am dat retry, m-a bagat CT si am tipat sa echilibrati, dupa care eu am fost singurul pe care l-ai transferat, adica nici un echilibru. dupa care ai continuat sa joci, ca doar faceai fraguri. Daca singurul mod in care poti sa ma omori e sa astepti sa vina 2 pe mine si dupa dai si tu teleport in spatele meu nu inseamna ca sunt fragger. Nu am venit aici sa ma cert sincer, eu am spus doar ce mi s-a intamplat mie. si sincer sa fiu, nu ma doare nicaieri de parerea sau de existenta ta pe server sau pe pamant.

Da alecs, merge PTB-ul.

ATB in legatura cu ce ai spus in a2-a parte, nu am spus niciodata sa se schimbe ceva, doar pe snow cand eram prea multi, si nu am reclamat nimic.
Daca vroiam sa-l reclam pe ingeras ma duceam sa-i fac reclamatie dar atat timp cat nu ma intereseaza persoana lui il las in pace.
in plus , ingeras a si recunoscut ca el e de parere ca eu sunt fragger si m-am mutat intentionat la CT, unde era si el.
haideti sa nu ne certam aici ca nu-si are rostul, daca vroiam ceva ii faceam reclamatie

Fragger si alte dalea

0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-10-2013, 00:20:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a deci lasama sa inteleg cand intru io te mut de frica la mine ca nu pot sa iti fac fata la joc - amuzant ! foarte amuzant ! sa iti dau un refresh la memorie , cand am intrat eu erai la echipa adversa , nu au trecut cateva min ai vazut ca nu iti mai merg fragele si pac te-ai mutat , eu te-am mutat inapoi "ioane" ! si sentimentu e reciproc , nici pe mine nu ma intereseaza daca exisiti , traiesti sau respiri ok ! hai ca o lungim aiurea iar !
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 13-10-2013, 00:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu scandalurile ca m-am saturat !!

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-10-2013, 00:54:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din punctul meu de vedere e terminat ! si nici nu a fost ! el are cearta cu propria persoana !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 13 October 2013 05:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 17:37:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x