User
Pass
2FA

Problema

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message577
Liviu3

[Sacred Legion]

Status: Offline
(since 07-10-2021 08:24)

Votes: 5

Post Posted: 12-10-2013, 09:56:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care e faza addicted?! pardon, inteligentule... ca asa vrei tu sa te numeasca lumea, ca ii faci pe toti copii de 12 ani, bine ca esti tu "batran", tu crezi ca altii inafara de tine nu au niciun cuvant de zis, nici un drept, ca tu esti mare "zeu", de ce pana mea ii dai frate lu' playeru ala kick?! ce motiv aveai?, era baricadat, si care e faza? era last?!, erati 3-4 zm debia incepuse runda, se vede ca ai niste nervi..., te iei de toata lumea.
De ce pun in discutie problema asta? Pentru ca prea ne iei peste picior pe noi playerii, cel putin pe mine, cum vreau sa ma joc si eu pe sv, imediat trebuie sa gasesti un motiv sa-mi dai gag, kick sau slay... care e faza? ce tot ai cu mine? Esti obsedat frate, ce ai?! De cand ti-am raspuns acum cateva saptamani cu cuvantul "Altceva?", trebuie sa te iei de fiecare data de mine. De cateva zile, imi tot dai kick pe motiv de bug, dau rr, revin si tot acelasi motiv... ce vrei sa-i fac frate? + ca ma iei numai pe mine, sunt altii care joaca cu bug si nu se intampla nimic, ei pot juca linistiti si eu nu... Nu am pus problema din cauza ca i-ai dat tu lu' playeru ala kick, am pus problema pentru mine, ca pana la urma nu am donat sa ma tii tu in kickuri.

PS: Daca incep sa-ti raspund, dai gag aiurea. Sa-ti spun ceva, tu esti la fel ca noi playerii, (tu nu esti pus admin sa faci ce vrei) numai ca ai cateva comenzi in plus, doar atat, daca ai cateva comenzi in + asta nu inseamna ca trebuie sa te uiti de sus la toti playerii.
PS2: Poate ce o sa scriu in continuare nu este legat de problema asta, dar din cand in cand mai frecventez forumu', ma mai uit la reclamatii etc... si din cate vad din demouri, poze, etc.. iti sar nervii prea repede, esti prea iritat, eu iti propun sa te lasi de cs, ca nu e de tine... sau cel putin sa te apuci de clasic sau altceva, asta nu o spun ca motiv sa te lasi de zm, sa nu crezi asta.
PS3: Toate astea le spun pe motiv ca nu pot sa tin in mine toate neplacerile sau cum vreti voi sa le numiti, care mi le-a facut, pana la urma sunt om, nu robot, trebuie sa ma descarc si eu, nu?! Tot ce cer este sa fiu lasat in pace.
PS4: Ma gandeam sa trimit mesaju doar lu' addicted, dar m-am razgandit, pt ca sigur ii dadea delete, asa ca l-am pus la discutii generale sa fiu sigur ca il citeste.

Hai salut.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 12-10-2013, 10:13:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stau sa citesc toata polologhia asta ca sunt numai aberatii ... Daca tot acuzi , fa-o cu dovezi . Iar aluia i-am dat kick pentru ca avea laser la scara . Nu trebuie sa-ti dau tie explicatii , mai ales ca ma iei si pe un ton de genul . Altceva nu mai am ce sa spun . Pa si la revedere , iar data viitoare cand mai mananci ce nu trebuie , gandeste-te sa vi cu dovezi care sa-ti sustina teoria Wave

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
Liviu3

[Sacred Legion]

Post Posted: 12-10-2013, 10:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta nu e o teorie, nu este o aberatie, nu este o reclamatie, e tot ce am avut de spus, vreau sa stiu care e problema ta cu mine, atata tot. Inca o dovada de comportament de admin, "Nu stau sa citesc toata polologhia asta", de ce nu citesti?! care e problema? te crezi atat de important incat nu ai ce sa vb cu playerii?!
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 12-10-2013, 10:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma cred deloc important - Insa pur si simplu stiu ca sunt numai aberatii - Si din start am spus-o , n-am nimic cu nimeni atata timp cat joaca corect . Care e problema mea ca voi calcati pe cioburi !?

0 0

Back to top
Liviu3

[Sacred Legion]

Post Posted: 12-10-2013, 10:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde nu am jucat corect? Pe mine ma supara (ca zic asa), ca-mi dai kick pe motiv de bug, si altii au bug si nu le faci nimic, asta ma face sa cred ca ai ceva cu mine, si spune-mi unde sunt aberatii ca sa pot sa te contrazic, pt ca eu zic ca tot ce am scris mai sus e adevarat + in continuare te crezi atat de valoros
Ps: Care voi?! Te rog vb la pers. a 2, ca discutia este intre mine si tine, nu intre alti playeri, ok?

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 12-10-2013, 10:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi , adica tu si alti "fani" in general ... Care nu ma suportati pentru ce fapt !? Ca nu trec cu vederea cand jucati murdar !? Oh , scuzele mele ca nu va pup in fund ^_^ , n-o sa vezi asa ceva niciodata din partea mea . Iar faptul ca esti fragar , block s.a.m.d , astea nu le pot prinde in demo daca ai bug . Celorlalti care au , de ce nu le zic nimic ? Stiu ca nu creeaza probleme ca "vedetele" din voi . Exemplu fiind azi P3dro , a jucat cu bug cat am fost eu online , i-am zis ceva ? I-am atras atentia cu ceva ? Nu cred ... Il stiu player ok si e normal sa nu dau importanta ... Dar voi ...

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 12-10-2013, 10:48:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cu asta, doamnelor si domnilor, s-a terminat filmul de la ora 10:56. Pauza de reclama pana in 2050.
Altadata adu ceva dovezi, nu sa aruncam niste vorbe exact cum arunca babele mancare la pasarile din parc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 12 October 2013 08:48

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 23-08-2025, 17:30:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password