User
Pass
2FA
 
 

Guild Info

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message194
Azraell

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-08-2017 09:08)
Joined: 13 Jul 2013
Posts: 16, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 42.5
Votes: 1

Post Posted: 18-10-2013, 23:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

=Paragon Unity=

Paragon Unity este o o ghilda orientata pe PVE , nu este o ghilda casual. Sunteti in Paragon Unity pentru a raida la cel mai inalt nivel, nu avem membrii inactivi sau membrii care nu raideaza . Ghilda foloseste system DKP adica Dragon Kill Points (Bosi omorati).
Orice player indiferent de locatie, sex, orientare politica, varsta, educatie poate fi invitat atata timp cat respecta valorile ghildei: respect fata de membrii ghildei, respect fata de regulile ghildei, cinste, compasiune, intelegere si corectitudine.
NU cautam jucatori pe care sa ii invatam strategii, rotati de dps, cum sa faca reforge, cum sa isi faca talentele, si cum sa se poarte in societate.
NU cautam vedete, traseisti [cei care schimba ghildele f des].
NU cautam oameni pt care cel mai important lucru e gearul si care pun mai presus de ghilda nevoile individuale.


Paragon Unity recruteaza jucatori maturi [in gandire], rabdatori, cu bun simt. Recrutarea nu garanteaza o pozitie in raid, pentru aceasta este necesar demonstrarea capacitatii de a juca bine, demonstrarea celor 7 ani de acasa ai omului din spatele caracterului, precum si a disponibilitatii de a muncii.

Ce asteptam sa vedem la noii recruti;
- Contentul PVE trebuie sa fie focusul tau principal. Avem nevoie de oameni motivati sa progreseze si care isi doresc sa faca totul pentru a progresa.
- Trebuie sa fii competitiv si analitic vizavi de joc si raiduri. Esti activ atat in activitatile premergatoare raidului cat si dupa raid. In mod constant incerci sa iti imbunatatesti jocul si sa contribui la discutii in ghilda [tactici, etc.].
- Esti constant. Aceasta este foarte important. Inseamna ca ne putem baza pe tine daca este nevoie. Daca nu poti fi prezent, faci tot ce este posibil sa ne anunti.
- Joci foarte bine, dar de asemenea esti competitiv si pe alte specuri/clase. Esti stapan pe fiecare situatie, dar mai mult, in raiduri nu te multumesti doar sa iti faci treaba, ci faci tot ce este posibil sa ajuti raidul si pe ceilalti raider. Esti rapid in reactii, esti capabil sa improvizezi si sa te adaptezi la situatii neasteptate.
- Nu esti satisfacut sa fii in media ghildei. In mod constant te stradui sa iti imbunatatesti jocul
- Esti o persoana sociabila, capabila sa se integreze si sa interactioneze atat in joc cat si pe forum
- Nu raidezi pentru a lua gear, raidezi pentru ca iti place, gearul este doar un bonus si nu focusul principal.
- La raiduri: esti gata sa te dai cu capul de perete pana cand unul va ceda [capul sau peretele]; ai toate addoanele relevante updatate la zi; urmezi ordinele raid leaderului chiar daca nu esti de acord cu ele; in timpul raidului nu se iau pauze altele decat cele dictate de RL; esti capabil de a discuta pe TS [casti + microfon], insa stii cand poti vorbii, si cand trebuie sa taci, fara a ti se atrage atentia.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-09-2024, 06:16:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x