User
Pass
2FA

[Aprobat] VeDe in sange /blood req
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3296
Mastermind

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 18-10-2013, 18:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stati asa ca nu inteleg.. Cu ce am iesi pe plus cu niste admini care nu prind codati??? Sau cu admini care dau ***/quit/kick/gag aiurea si umplu forumul de reclamatii?

De ce sa dam pro cuiva care nu face nimic, nu are experienta, nu e suficient de vechi sa avem incredere? Ce castigam in plus? Hai sa dam pro tuturor jucatorilor doar pentru ca nu sunt alti admini pe server. Voi votati sperie-ciori nu admini.. Nu am nimic cu tine VeDe, insa "regulile nescrise" de pe war3 au facut serverul asta sa aiba admini mai de calitate decat pe alte servere unde se dau admine cum incepeti sa dati voi acum. Sa nu va mirati daca o sa ajunga si war3 mediocru. Spun toate astea pt binele serverului pe termen lung, inclusiv pt binele celor care cer admin, fara sa aiba rabdare sa capete experienta, pe urma pierd adminul rapid si fac serverul un mare circ. Bafta

Looking back..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
VeDe

[Mentally Stable]

(since 29-12-2013 21:57)

Votes: 1

Post Posted: 18-10-2013, 19:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind wrote:

De ce sa dam pro cuiva care nu face nimic, nu are experienta, nu e suficient de vechi sa avem incredere?

Intai de toate imi cer scuze ca voi comenta. Respect faptul ca ti-ai argumentat raspunsul si da probabil in locul tau nu as da nici eu pro unui necunoscut pentru ca d'eh nu-i cunosc logica si modul de a actiona. In schimb tu ca si admin cu experienta ai vazut partea goala a paharului care e lipsa de codati din lista mea probabil. Am spus cand am facut cererea de slot ca nu o sa am timp sa fac liste cu copii de genul pentru ca nu imi sta in caracter.[ca tot veni vorba de reguli nescrise]. Actionez in consecinta pe loc, facand demo pentru ca atat pot si reclamand daca se mai intampla. Lista de codati nu mi se pare o metoda eficienta de a-i tine sub observatie. [este o metoda buna pentru a dovedi in momentul in care codatul insista in prostie si reclama banul/***] de aceea eu tin toate demo-urile in folder si nu le postez. Prefer sa-i dau in cap cand nu se asteapta decat sa-mi pierd timpul meu postand prostia lui. Sper ca mi-am argumentat si eu modul de a admina.

PS. daca este ceva personal o poti spune, nu am nici o problema. apreciez un raspuns sincer decat o pupare in dos mai tarziu. -

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 19-10-2013, 00:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii cum e daca ai, arata, mai ales ca vrei nu stiu ce admin.. Atunci fa macar acum un efort si posteaza tot. E ca la clasa a I-a, scrii mai intai caligrafic, faci totul frumos, abia de prin a 5-a iti permiti alte mofturi.. P.S. Nu e personal, ca viata e prea scurta sa imi ocup mintea cu astfel de lucruri pe un forum.. dar mi-ar pare rau de war3 sa se duca la vale. Astazi taiem o regula, maine inchidem un ochi.. S-a dus..

Looking back..
0 0

Back to top
CmB<3Dee

[Creep]

(since 19-10-2020 11:46)

Votes: 12

cmb892 
Post Posted: 19-10-2013, 23:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la 11 codati vrei blood si la 20 vei vrea champ,contra ,au inceput sa se ia admine ff usor doar din motiv ca nu sunt admini on.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 28-10-2013, 16:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem ce stie si poate baiatul.

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ese, 28 October 2013 14:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-12-2024, 18:48:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x