User
Pass
2FA

[Respins]marire armany

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1403
armany0303

[pufulet3l]

Status: Offline
(since 26-02-2018 09:15)

Votes: 13

Post Posted: 21-10-2013, 17:56:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick admin : armany
2. Motivul promovarii : scz ca cer asa repede marire dar as vrea si eu acces la toate comenzile.
3. Vechiul grad : trial(administrator)
4. Noul grad : un grad care sa imi permita accesul la mai multe comezi (de exemplu comanda destroy,e preferata:D-)

Activitatea mea : http://forum.wow-freakz.com/lista-codati-armany-t256730.html

Prezenta pe server : nu merge sa ma uit pe gametraker de ore(dar de cand am intrat pe serv joc un 2,3 ore zilnic)

Sunt admin din data de : 18.09.2013

Pot ajuta serverul cu donatii sub forma de credit , in functie de bugetul meu si cand mi se cere sunt disponibil.

Astept un raspuns , multumesc !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*PITZY*

[*PITZY*]

(since 13-07-2022 20:47)

Votes: 18

Post Posted: 21-10-2013, 19:22:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar avem nevoie de donatii , niciodata un lucru nu de poate face singur , cu ajutorul vostru doresc sa cumpar ceva dropuri pt popularea serverului ...asteptam si parerile celorlalti

✅✅✅✅✅✅✅✅
http://www.tractari-iasi.com
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
MarvinesKooL

[Ceausescu]

(since 26-11-2016 10:17)

Votes: 9

Post Posted: 22-10-2013, 09:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armany , mi-ai furat formularul - glumesc

Bun , deci armany e prezent constant pe server , foarte activ .

Poate dona , inca un lucru bun .

Personal , sunt de acord .

deci , PRO din partea lui [ Ceausescu ]

0 0

Back to top
Gamble_

[Mentally Stable]

(since 17-03-2014 17:08)

Votes: 4

Post Posted: 22-10-2013, 11:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
red_line

[yac-owner]

(since 15-09-2023 20:00)

Votes: 14

IMGhttp://i68.tinypic.com/zlu7mf.jpg/IMG 
Post Posted: 22-10-2013, 20:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pro

Nu te certa niciodata cu un prost! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !

0 0

Back to top
MarvinesKooL

[Ceausescu]

Post Posted: 23-10-2013, 11:04:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un lucru am sa-i reprosez lui armany , si anume saritura pe care o foloseste ( de jos direct pe casa , de ex ) parerea mea e ca ar trebui sa renunte la ea , pt ca ii dezavantajaza pe cei care joaca pe default si automat pleaca cu un avantaj fata de toti ceilalti . Practic are un salt de 4-5 ori mai mare decat unul normal . Nu mi se pare corect ! Asta vine ca o completare a caracterizarii lui .
0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

Post Posted: 23-10-2013, 12:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este nimic de represat acest salt de care spui dispun dosr adminii este un plugin special pus de mine , si numai comentati in cererile de admin , aici aveti dreptul sa spuneti pro sau contra sunt destule topicuri pentru a discuta anumite neplaceri

✅✅✅✅✅✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
MarvinesKooL

[Ceausescu]

Post Posted: 23-10-2013, 13:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze! [ Ceausescu ]

Cu parere de rau , a trebuit sa ma razgandesc cu privire la avansarea lui armany .

Cativa jucatori s-au plans in ultimul timp de felul in care joaca armany , precizand ca acesta ar folosii cod , respectiv "wall la buton".
Si eu eram suspicios , si pana sa fie admin trial i-am facut poze si nu a iesit nimic , dar urmarindu-l uneori constatam ca din cand in cand se duce la fix , ori cu arma ori cu lama , stiind unde se afla adversarul , ascuns .

In fine , am ramas la concluzia ca tipul chiar e bun , si am renuntat sa il mai banuiesc . Pana azi , cand din nou un jucator mi-a atras atentia ca ar putea folosii " wall la buton " . Nu stiam cum se manifesta , asa ca m-am documentat pe net : wall-ul este activat doar cand ti o anume tasta apasata , de exemplu shift , asa ca , in poze nu iese daca ai noroc , o alta varianta a "wall-ului la buton " se dezactiveaza in momentul in care ti se face poze , etc . Deci foarte greu se poate detecta .

Eu , impreuna cu ceilalti jucatori de pe server , abia daca putem castiga o harta cat timp este armany intrat , daca se joaca 20 de harti , 18 sunt castigate de el ! Oare atat de slabi suntem noi ceilalti pe langa el ? Daca e bun , bravo lui , dar ma indoiesc . Am mai jos doua demo-uri , si am sa va rog sa va uitati atenti la ele , cum de multe ori d-l armany se duce direct pe adversar fara sa se mai uite stanga-dreapta , doar da coltu cu tinta deja indreptata catre inamic :

http://www47.zippyshare.com/v/86741177/file.html

Daca nu aveti rabdare , priviti in link-ul urmator , incepand de la minutul 6:17 cum se intoarce dintr-un punct catre baza lui , si se duce cu mare precizie catre locul unde era un inamic si ii da lama . De unde stia el ca este acolo ?

https://youtube.com/watch?v=66yNVQ5IG6A:

.be

Astept si alte pareri , poate si de la jucatori , nu numai de la admini . Daca se dovedeste ca m-am inselat o sa imi cer scuze si o sa suport orice consecinta .

0 0

Back to top
armany0303

[pufulet3l]

(since 26-02-2018 09:15)

Votes: 13

Post Posted: 23-10-2013, 14:32:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma frate daca ai ceva cu mine te rog la discutii personale ...nu inteleg de ce ai ciuda pe mine ca la fiecare topin facut de mine u faci of de la inceput sa fiu admin...............

ma omule am 21 de ani crezi ca as fi nebun la cap sa joc cu coduri ..crezi ca sunt copil mic????crezi ca nu judec cu capul frate???/in primul rand joc cs din clasa a 4 si crezi ca nu am invatat si eu sa joc la sunet si alte chestii...?si jur ca de cand joc cs ca nu am folosit in viata mea coduri la cs......daca vrei frate iti dau lectii de cs cu toate schemele posibile..multe pun pariu ca inca nu le stii si nu zic chestia asta sa ma dau mai bun ca tine sau ceva de genu ,doar iti arat....si inca o chestie daca vrei sa vezii cu joc frate si sa vezi daca folosesc cod..vine la mine acasa te uiti la mine cum joc iti platesc eu tot drum si etc. si atunci poate te convingi......intelege joc cs din clasa a 4 a... si nu am folosit si nu o sa folosesc niciodata coduri.....am fost admin pe un serv 6 ani de zile ca cowner si nu sa plas nimeni de mine ....6 ani de zile am fost mereu pe locu 1 in top si nu ma dat nimeni jos......am primit steamuri cadou castigate si etc....dupa ce sa inchis serv..nu sa mai tinut nimeni de el nam mai jucat de 1 an siceva...si acum sa zicem ca mam cam reapucat iara.....deci daca aic ceva cu mine personala este frate mess sau altundeva nu mai face oftopinc aiurea.....

Posturi unite automat, 23-10-2013, 15:32:03

si e server de gungame(respwan)mai tin si eu mine unde ma omoara ultimul jucator si etc...

0 0

Back to top
MarvinesKooL

[Ceausescu]

Post Posted: 23-10-2013, 14:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[ Ceausescu ]

Eu nu am nimic cu tine , chiar te-am sustinut , dar unii jucatori s-au plans de tine . Nu e locul potrivit pentru ce mi-ai spus tu ,dar pentru ce am zis eu cred ca e potrivit , urmeaza sa primesti grad mare iar tu joci murdar ! Mi-am spus doar parerea , si mi-o sustin , SUNT CONTRA ! Nu se poate sa te intorci de la asemenea distanta catre baza ta direct pe el ,sa sti ca e acolo si sa spui ca l-ai "auzit" sau ca acolo murisei ultima data , se vede unde ai murit . Daca se dovedeste ca m-am inselat , imi cer scuze fata de tine si de toata lumea de aici , si voi cere sa mi se scoata admin-ul definitiv , ca nu e sfarsitul lumii . Deci eu raman la parerea mea , si sunt CONTRA !

Numa ' bine !

0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

Post Posted: 23-10-2013, 22:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa intervin ca altfel acest topic va sjunge departe , nu vreau ca adminii acestui server sa ajunga dusmani clar doresc sa va intelegeti ca fratii ... Asa si daca exista indoieli unul fata de celalalt am rugamintea sa mi se prezinte mie in pn video , poze etc si atunci voi lua eu o decizie , deci va rog sa incheiati tot .

✅✅✅✅✅✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

Post Posted: 07-11-2013, 01:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins , prea devreme cererea de marire !

✅✅✅✅✅✅✅✅
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *PITZY*, 06 November 2013 23:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 22:35:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password