User
Pass
2FA

Rogue
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2984
crasher

[Hero of the Alliance]

Status: Offline
(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 21-10-2013, 21:45:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook nu ma fa praf de tot) ca nu e asa.
Poate si nu sunt gladiator,dar si nu fac tot pentru asta.
PEntru mine - joc bine.Nu stau zile si noptile sa fac rating/dueluri..
Pur si simplu joc de fun)))
In combos - warlock cu shaman elem/ blood dk cu feral/rogue/alt blood sau pala prot.

Tu zici de official server,si ce ? Ei o dat un exemplu cum usor si repede poti sa faci rating,sa fii imba cu putin creier...e clar lucru ca ei joc cu spec/build/combo in care e cel mai usor de jucat ( faceroll)
Voi si multi altii playeri de pe alte serveri ati vazut movies si gata... ati facut fix asa builds la specs/combos ca sa deveniti imba...
De ce nui blood dk/rogue combat?ca e greu de jucat si de facut rating..dar va zic ca asta e mare skill.

Eu stiu precis,daca o sa fie un fix la rogues,si rogue combat o sa fie OP in PVP dar sub o sa dea putin damage - multi playeri voi juca in combat spec.
Asa e oameni ( nu toti) joc cu aceea clasa/spec care da mai mult damage si face mai mult CC sau 2in 1.

Eu nu plang deloc.Am avut rating si de 2100 ( nu am antrenat,si nici nu vb pe skype) dar mai ziceti ca nu inteleg nimic.

CInd joc la arene - rar cind depun eforturi ( spun sincer)
Daca ai batut pe mine - bine.A doua oara nu o sa mearga asa de usor.

Asta numai opinia mea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 22-10-2013, 08:53:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

depinde ce intelegi prin skill. daca la tine o clasa care e imposibil de batut 1v1 de meele(in afara de feral), are HP de tank, absorb mare si da damage cam cat un mob ti se pare ca poate fi jucata la skill, inseamna ca nu intelegi ce e ala PVP. Si nu te simti deloc carat de clasa cand bati un warrior 1v1 spamand 1 buton? acum pe bune....Joci DK blood cu feral, dai de un comp care te ignora total si iti omoara feralu si gata, ala e combo OP? Bloodu nu e de PVP, warlockul e foarte greu.

Plus ca unele specuri sunt buguite. Druid balance-bug ciuperci, Shamy ele-bug flametongue.

Praf nu esti, dar nu ai destul skill si experienta PVP, si te bagi in discutii care te depasesc. Asta fiindca ai jucat la rating mic, unde totul e posibil. N-o lua ca pe un atac, nu am nimic personal cu tine.

Also, scuzati-mi off topicul

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 22-10-2013, 18:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook, inteleg dar pt ce trebuie rating mare?sau cum sa zic mai clar - eu trebuie sa am 2500 mmr pentru ca sa pot vb despre PVP aspects?cred ca e de ras)))
2100 or 2500... nare importanta.
Eu pot sa joc affli + un healer bun si o sa am 2500 si mai mult...dar pt ce asta?niciodata nu am jucat cu OP combos si classes.Rating fac greu dar cu proprie forta,fara exploits si reroll.

Ceea ce zici de feral+blood = da,exista combos care ignoreaza si pe mine si pe feral..dar asta e foarte si foarte rar.

In cuvintul skill = inteleg o chestie ,cind joci cu o clasa dezavantajata ( sau spec) vs anticlasa ta si il bati.
Anticlasa de exemplu la blood e casteri
Anticlasa la melee = blood dk.

Poate si vs warrior poti sa spamezi numai DS,dar eu pot si fara DS sa il bat.Pot sa bat si in unholy presence sa bat...deci nu e problema.

PE freakz sunt inca multe buggs.
Si eu stiu o chestie - acest mmr e de cct.
Normal rating mmr o sa fie atunci cind o sa ramine buggs cosmetici ( only) sau si buggs care nu afecteaza tare pvp. ( gen de ''spell X da damage mai putin de 1-2 damage'')

Dar acum .....

0 0

Back to top
lolexwtf

[(= i'm so high =)]

(since 31-03-2016 19:10)

Votes: 12

Post Posted: 22-10-2013, 18:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Assasination PvP iti trebuie skill calumea
Assa e pure dps in PvE dar in momentul de fata Combat domina deci Combat PvE si Assa PvP daca stii sa joci

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 22-10-2013, 19:45:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti trebuie rating mare, ca la rating mare dai de oameni care stiu sa joace. Asa, la 1600 mmr o sa ti se para ca blood e un spec pe care iti trebuie skill. Si skill nu inseamna doar sa troznesti o clasa fata de care esti dezavantajat. Inseamna crowd control, movement, comunicare cu partenerul, si decizii luate pe moment. Rogue combat nu e spec de PVP. Nu are mobilitate, nu are cc, nu are nimic. In schimb ai un spell pe care-l dai si daca lovesti pe cine nu trebuie il scoti din CC. Assasination mai merge cat de cat, dar subtilety e cel mai bun spec. Si nu zic asta doar din cauza ca backstab e buguit.

"Ceea ce zici de feral+blood = da,exista combos care ignoreaza si pe mine si pe feral..dar asta e foarte si foarte rar."-Asta explica cum ai ajuns la 2100.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 22-10-2013, 20:08:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu tot asta stiu,dar daca o sa am 2500 cu asa combo?)sau 2800...tot sa ziceti ca nu mai trebuie skill?)))
de aia si zic.
Toti joc cu acel spec care e mai OP.Cu more CC,damage... nimeni nu incearca sa joace altfel.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-10-2013, 20:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
Eu tot asta stiu,dar daca o sa am 2500 cu asa combo?)sau 2800...tot sa ziceti ca nu mai trebuie skill?)))
de aia si zic.
Toti joc cu acel spec care e mai OP.Cu more CC,damage... nimeni nu incearca sa joace altfel.

Atunci te asteptam sa faci 2600 cu dk blood-feral, si nu o sa mai comenteze nimeni.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 20-08-2025, 05:30:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password