User
Pass
2FA

Vand cont WOW retail MOP (lvl 90 paladin) realm Ragnaros

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive
Author Message391
Flashstep

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-11-2017 21:33)

Votes: 6

Post Posted: 26-10-2013, 15:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* cont upgradat la MOP, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie de achizitionarea vreunui produs World of Warcraft pentru a rula jocul;

* meserii : mining + blacksmithing (ambele 600);

* fara scamatorii; prefer ca locul de intalnire pentru predarea produsului sa fie in Bucuresti, pentru a discuta probleme despre securitatea contului. (detaliile de pe cont, si inclusiv username-ul si parola pot fi modificate pentru a acomoda schimbul de cont, ca fostul proprietar al contului sa nu mai poata ultiliza servicii de genul "retrieve password" de pe battle.net);

* caracter : Draenei Paladin;

* contul nu are subscriptie activa. pentru a rula juca, trebuie platita taxa lunara de 12 euro;

* armory : http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Jupyter/simple

* server\realm : EU \ Ragnaros

* pentru achizitionarea tuturor expansionurilor, am platit 220 RON si acesta este si pretul cu care doresc sa vand contul, dar pretul ramane negociabil.

* predau si cd-urile de instalare, desi nu este nevoie de acestea deoarece contul este deja activat si game clientul poate fi downloadat gratis de pe battle.net;

* astept raspunsurile celor interesati pe pm;

*ofer si rog seriozitate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 11 February 2014 19:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive  

The time now is 06-02-2025, 17:22:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password