Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Propunere PVE
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
mario2009
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 05-01-2020 18:32)
,
Topics: 30
Votes
: 5
Posted: 29-10-2013, 18:30:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
salut. Aseara incercam sa fac BH (Baradin hold) 10 dar .. nu ma primea nimeni cu Ilvl 390 pvp..
BH este locul de unde incepi sa faci gear tinand cont de faptul ca nu merg toate Raidurile si Dungeonurile lafel si cu ET nu te primeste nimeni daca nu ai gear PVE .
Mai nou gear pve iti faci din BG transformand Honor in Justice... asta nu mi se pare foarte corect deoarece poate ca mi sa dus pofta de PVP tinand cont de faptul ca pierdem din ce in ce mai des BGurile (alianta) , m-am gandit sa vin cu urmatoarele propuneri :
Varianta 1.) sa se mai repare din Raiduri Si dungeaonuri deoarece ar fi in favoarea serverului ganditiva si voi pentru playeri noi este foarte greu sa se adapteze deoarece nu au cum sa faca gear pentru PVE tinand cont de faptul ca nu te ia nimeni aproape nicaieri fara Ilvl minim 375+
Varianta 2.) sa se implementeze un nou NPC care sa vanda cu gold Gear PVE ilvl 359 desigur nu foarte ieftin.
Varianta 3.) sa se scada DMG bosilor din BH pentru a putea intra si cei cu gear PVP ca sa se "geareze" pentru DS etc..
aceasta este propunerea mea astept pareri PRO/Contra din partea voastra dar vreau sa argumentati de ce Contra sau de ce PRO .. stiu ca multora dintre voi nu o sa va convina varianta 2 deoarece voi ati muncit mult pentru gear dar tineti cont de playeri noi.. ei ce fac ? daca nu le place PVP deloc si vor doar pve asta ar insemna ca trebuie sa se lase de "Freakz" ..
0
0
Back to top
Kinook
[Pastor Penticostal]
(since 12-03-2021 12:11)
,
Topics: 175
Votes
: 66
Posted: 29-10-2013, 18:36:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
am facut DS 10 full ca DK ilvl 371. Am scos dps intre 24-36k. Pve, reforged cu cap. Treaba e ca mai exista nubaleti care chiar si cu caractere bine gearate nu scot dps/nu stiu tactica.
BH se face cu 360 ilvl
DS 10n cu 370 PVE, sau 385 PVP. DPS, ca healeri trebuie cu gear bun.
Problema e ca astia de pe global sunt niste elitisti care habar n-au sa joace, si iti cer ilvl si achievs de parca ai face raidul doar pentru valor. Cauta ghilda buna si ai rezolvat problema. PVE fara ghilda nu se face
୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0
0
Back to top
Sco
[android@localhost #1]
(since 06-10-2021 06:46)
,
Topics: 82
Votes
: 12
Posted: 29-10-2013, 18:36:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mario2009 wrote:
Varianta 3.) sa se scada DMG bosilor din BH pentru a putea intra si cei cu gear PVP ca sa se "geareze" pentru DS etc..
Not sure if....
Ce-ai avut în cap când ai zis chestia asta?
0
0
Back to top
mario2009
[Mentally Stable]
(since 05-01-2020 18:32)
,
Topics: 30
Votes
: 5
Posted: 29-10-2013, 18:45:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Reginald wrote:
mario2009 wrote:
Not sure if....
pai de cand sa bagat "Occu'Thar" fara ilvl 380 pve iti zic 100% ca nu te mai ia nimeni la bh si mie personal mi se pare nasol. acum depinde de fiecare
oricum apreciez faptul ca tiai spus parerea.. :P
Posturi unite automat, 29-10-2013, 18:45:41
Kinook wrote:
am facut DS 10 full ca DK ilvl 371. Am scos dps intre 24-36k. Pve, reforged cu cap. Treaba e ca mai exista nubaleti care chiar si cu caractere bine gearate nu scot dps/nu stiu tactica.
BH se face cu 360 ilvl
Problema e ca astia de pe global sunt niste elitisti care habar n-au sa joace, si iti cer ilvl si achievs de parca ai face raidul doar pentru valor. Cauta ghilda buna si ai rezolvat problema. PVE fara ghilda nu se face
Sunt deacord cu tine .. dar si aici este o mica problema majoritatea guildelor au cerinte
- ILVL PVE pentru ca nu te ia nimeni intr-o guilda PVE cu gear PVP din pacate..
Oricum iti multumesc frumos pentru ca esti activ in majoritatea posturilor mele si chiar apreciez asta ai un Big + de la mine
0
0
Back to top
pms
[Power overwhelming]
(since 26-11-2020 19:13)
,
Topics: 477
Votes
: 217
Posted: 29-10-2013, 19:24:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="Reginald"]
mario2009 wrote:
Daca te referi la Occu'thar -> invata script.
Btw vezi ca se vrea de ani buni de zile ca si content-ul sa fie blizzlike , nu sa vina niste lenesi care nu vor sa creasca o meserie , sa farmeze un Tol Barad , sa dea convert la putintel honor in justice ca sa poata intr-un final sa intre intr-un ET sa se geareaze full justice si drop 378 apoi sa intre la raids primit cu bratele deschise pentru bunul simt de a detine gear pve decent. Sper ca intelegi ca ti-am expus pasii pe care ii faci cu un fresh char de 85 , iar la final de saptamana tot ceea ce am zis mai sus este ca si facut.
Iti e greu? Delete wow - go metin sau ceva mai usor .
Voucher PC-Garage:
QZ6BT3TB
Sfaturi privind achizitiile
Probleme legate de IT
Last edited by
pms
on 29-10-2013, 22:15:59; edited 1 time in total
0
0
Back to top
drowell
[Mentally Stable]
(since 04-08-2014 06:21)
,
Topics: 22
Votes
: 10
Posted: 29-10-2013, 19:47:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mario2009 wrote:
Reginald wrote:
mario2009 wrote:
Not sure if....
pai de cand sa bagat "Occu'Thar" fara ilvl 380 pve iti zic 100% ca nu te mai ia nimeni la bh si mie personal mi se pare nasol. acum depinde de fiecare
oricum apreciez faptul ca tiai spus parerea..
Posturi unite automat, 29-10-2013, 18:45:41
Kinook wrote:
BH se face cu 360 ilvl
Sunt deacord cu tine .. dar si aici este o mica problema majoritatea guildelor au cerinte
- ILVL PVE pentru ca nu te ia nimeni intr-o guilda PVE cu gear PVP din pacate..
Oricum iti multumesc frumos pentru ca esti activ in majoritatea posturilor mele si chiar apreciez asta ai un Big + de la mine
Sa iti spun ceva
Fa meserie , fa gold , Cumperi trink darkmoon + trinket 359 pe justice . Fa et-uri la greu / bg-uri la greu( Transformi honor in justice) ca sa faci justice, inele din firelands rep + justice 378 + gear din et + Justice gear 378 si ceva iteme craftate 397 Legs/bratari ... + un weapon din et sau craftat cu bs . Dar nu, voi vreti "Free" totul ...
0
0
Back to top
Sco
[android@localhost #1]
(since 06-10-2021 06:46)
,
Topics: 82
Votes
: 12
Posted: 29-10-2013, 19:54:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="pms"]
Reginald wrote:
mario2009 wrote:
Daca te referi la Occu'thar -> invata script.
Btw vezi ca se vrea de ani buni de zile ca si content-ul sa fie blizzlike , nu sa vina niste lenesi care nu vor sa creasca o meserie , sa farmeze un Tol Barad , sa dea convert la putintel honor in justice ca sa poate intr-un final sa intre intr-un ET sa se geareaze full justice si drop 378 apoi sa intre la raids primit cu bratele deschise pentru bunul simt de a detine gear pve decent. Sper ca intelegi ca ti-am expus pasii pe care ii faci cu un fresh char de 85 , iar la final de saptamana tot ceea ce am zis mai sus este ca si facut.
Iti e greu? Delete wow - go metin sau ceva mai usor .
M-am referit la faptul cã mi s-a pãrut ridicolã chestia de a zis-o. Nu am nici-o problemã cu nici-un boss. Înveþi script -> done.
0
0
Back to top
pms
[Power overwhelming]
(since 26-11-2020 19:13)
,
Topics: 477
Votes
: 217
Posted: 29-10-2013, 22:15:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am dat quote in ansamblu . Era adresata autorului. Ti-am activat casuta din greseala mea . Sorry.
Voucher PC-Garage:
QZ6BT3TB
Sfaturi privind achizitiile
Probleme legate de IT
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW