User
Pass
2FA

[respins]Cerere Admin

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message291
:>HaiSictir<:

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-12-2013 16:20)

Votes: 2

Post Posted: 01-11-2013, 19:31:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick: Canabis!#
2. Varsta: 16
3. Vechime: Pe nick-ul acesta nu am multa vechime,dar pe server am jucat cu mai multe nick-uri.Si am vechime de max. o luna
4. Motivul cererii: Sa am comenzi asupra jocului,si sa fac legea
5. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului war4.freakz.ro ? Da,clar!

Nimeni nu-i perfect
Dar eu da!!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 01-11-2013, 20:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere respinsa,nu ideplinesti conditiile ,trimite-mi Pm totusi cu nick si pass sa iti pun acces Z.

Code:

Cititi cu mare atentie regulamentul, in cazul in care nu respectati una sau mai multe din regulile stipulate acolo, riscati sa pierdeti permanent sansa de a mai avea functie speciala pe war4.freakz.ro.
Pentru a primi slot, este necesar sa aveti cel putin 40 ore jucate in ultimele 30 zile, necesar, dar nu suficient.
Pentru a deveni admin, trebuie sa aveti slot (Grunt).
Pentru a face cerere de marire sau daca o cerere va este respinsa, trebuie sa asteptati o luna de la ultima cerere facuta.\

Sau daca chiar vrei sa ajuti exista si o cale mai usoara prin care poti primi acces CITESTE AICI.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 01 November 2013 18:40

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  

The time now is 07-02-2025, 19:19:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x