User
Pass
2FA

Reclamatie George

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message488
CadillacAk47

[Creep]

Status: Offline
(since 25-11-2018 11:12)

Votes: 18

Post Posted: 06-11-2013, 20:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Cadillac
Numele adminului reclamat : george
Data si ora : 11/6/2013 20:33
Motiv reclamatie : kick + ameninta ct sa iasa din cusca fara sa faca el fraguri
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://postimg.org/image/5n488azu3/ imediat si demo-ul.

Last edited by CadillacAk47 on 06-11-2013, 20:57:24; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Artie98
[Banned user]

Banned

(since 01-08-2014 17:09)

Votes: 109

Post Posted: 06-11-2013, 20:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Nu ai dovada ca il muta pe hate
2) Nu ai dovada cand ameninta cu bila neagra
Stiu ca nu am voie sa postez dar unii copii sunt chiar niste lesinati

In Romania nu mã uit la bani.. Da' nici nu-i vãd !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Resp3cT.

[My Way ]

(since 18-01-2023 23:36)

Votes: 112

Post Posted: 06-11-2013, 20:56:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Artie98 wrote:
1) Nu ai dovada ca il muta pe hate
2) Nu ai dovada cand ameninta cu bila neagra
Stiu ca nu am voie sa postez dar unii copii sunt chiar niste lesinati

A spus imd si demo-ul , poftim si demo-ul http://fisierulmeu.ro/60LCBFT71EMD/miaumiaumiau-dem.html !!!

George ti-am spus sa te termini cu fitele astea de smecher , la fel si pentru cei lalti admini care se iau de cadilac ca sunt ei smecheri !!!!

0 0

Back to top
George | George
[Banned user]

Banned

(since 17-02-2014 09:47)

Votes: 158

Post Posted: 06-11-2013, 20:57:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai decat kicku unde sunt celelalte acuzatii ? Esti foarte penibil omule.
1.kick ai luat ca tot ameninti pe u@ (Adik vorbesti urat ) Iti poate confirma omicron , respect , bugs , faru , hate , pe u@ esti foarte tupeist si esti tare in gura cu toti , de asta nu te suporta nimeni.
2.Amenintari cu bila neagra - , poi normal ca te anunt de acum ca ai neagra de la mne pt comp tau , oricum nu e motiv pt recl + nu ai dovada
3.Cika amenint ct sa iasa din cusca. Asta iar e vro chestie ciudata sau cum nu inteleg?Am zis sa iasa din cusca deoarece faceau block si nu puteam vedea sa dau comenzi de ei nu vedeam tero + nu dovada nu motiv de recl. -
4. No really? Am zis care nu iese din cusca sau face block slay/il mut? Hai ca sti asta nu a esit il mutasi dar nu sa suparat + nu dovada

Happy =]]/crizzatu aceasta recl este facut cam degeaba deoarece acest copilash este nefericit deoarece m-am certat cu el si oberva si el pe sv ca nu e dorit de niciun playerii. Eu nu ma supar ca am recl , dar el face recl din ura. Oricum nu are dovezi pt tot ce a zis deci nush astept decizia voastra.

Edit: Vad ca ai sters din recl jumate cadillac bravo , respect o fi prietenu tau da nu e motiv sa il aperii. Stai calm ca nu sunt singuru cu "fite" cum zici tu , toti avem da nu e motiv pt arfele lui cadillac. O s ama uit si eu la demo imd.

http://i.imgur.com/LoYONCV.gif

0 0

Back to top
CadillacAk47

[Creep]

(since 25-11-2018 11:12)

Votes: 18

Post Posted: 06-11-2013, 21:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

George | George wrote:
Ai decat kicku unde sunt celelalte acuzatii ? Esti foarte penibil omule.
1.kick ai luat ca tot ameninti pe u@ (Adik vorbesti urat ) Iti poate confirma omicron , respect , bugs , faru , hate , pe u@ esti foarte tupeist si esti tare in gura cu toti , de asta nu te suporta nimeni.
2.Amenintari cu bila neagra - , poi normal ca te anunt de acum ca ai neagra de la mne pt comp tau , oricum nu e motiv pt recl + nu ai dovada
3.Cika amenint ct sa iasa din cusca. Asta iar e vro chestie ciudata sau cum nu inteleg?Am zis sa iasa din cusca deoarece faceau block si nu puteam vedea sa dau comenzi de ei nu vedeam tero + nu dovada nu motiv de recl. -
4. No really? Am zis care nu iese din cusca sau face block slay/il mut? Hai ca sti asta nu a esit il mutasi dar nu sa suparat + nu dovada

Happy =]]/crizzatu aceasta recl este facut cam degeaba deoarece acest copilash este nefericit deoarece m-am certat cu el si oberva si el pe sv ca nu e dorit de niciun playerii. Eu nu ma supar ca am recl , dar el face recl din ura. Oricum nu are dovezi pt tot ce a zis deci nush astept decizia voastra.

Edit: Vad ca ai sters din recl jumate cadillac bravo , respect o fi prietenu tau da nu e motiv sa il aperii. Stai calm ca nu sunt singuru cu "fite" cum zici tu , toti avem da nu e motiv pt arfele lui cadillac. O s ama uit si eu la demo imd.

Uita-te mai sus.. ok , Cipi (parca) era sus la arme , a omorat de sus si l-ai mutat , si hate parca la fel.
Si george , mai bine tare in gura pe chat admin decat la microfon , ca tine.

0 0

Back to top
crizzatu
[Banned user]

Banned

(since 26-06-2014 19:12)

Votes: 56

Post Posted: 06-11-2013, 21:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cadilac tu crezi ca cu poza aia faci ceva ? -

T/c

Posturi unite automat, 06-11-2013, 21:02:41

A si george mai usor cu jignirile

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by crizzatu, 06 November 2013 19:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-03-2025, 19:39:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password