User
Pass
2FA

Draguta de Pikach"i"u

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message514
krono

[money talkin']

Status: Offline
(since 15-03-2023 14:46)

Votes: 111

Post Posted: 11-11-2013, 18:45:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : krono
Numele adminului reclamat: Pikachiu
Harta, ora si data faptei: forest_2final 11/11/2013 18:42
Motiv/Regula incalcata: o cam durea rau adevaru , imi daduse mute pentru " mancameai " cu motivul limbaj poate aveam in vedere mancameai carnatu din frigider . dupa isi bate joc , imi da mute si incepe sa-mi zica " cine te crezi tu sa imi vb asa ? owneru serverului ? " next " vrei sa raspunzi , dar nu poti , nu ? " normal nu sunt genul sa stau sa-i inghit asteia toate fitele si prostiile ei , mi-am schimbat nick-ul pentru ai raspunde , ca nau sunt jucaria ei .. ce face ? imi da ban .. naikon , sweex au fost martori , dar tot ce vor spune vor fi impotriva mea , normal ea e fata hai sa ne tinem de chilotii ei ..
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola. - nu pot face ss la consola , nu aveam frapsu aprins , iar daca faca de la keyboard imi apare desktopu nu cs-u.

Vreau un raspuns corect de la cineva care e in stare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
meLLkuTza

[<3 Myself]

(since 29-06-2014 20:17)

Votes: 5

Post Posted: 11-11-2013, 18:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteligentule, mai ai tupeu sa faci reclamatie dupa cum vorbeai pe server cu mine?- Te-am bagat eu in seama? Ti-a zis si SweeX sa termini cu limbaju ala nu ai terminat. Naikon te-am amenintat cu destroy si ban la fel ca mine si tot tot nu ai terminat, scriai schimbandu-ti numele. Te-am iertat prima data ti-am dat gag..defapt prima data nu ti-am dat nimic a doua oara ti-am dat gag si a 3'a oara ti-am dat ban. Nu am nici o fita, respect regulamentu copile. "normal ea e fata hai sa ne tinem de chilotii ei .." parca pe server ziceai ca sunt baiat si d'alea ti-ai si schimbat parerea?
Si cand ai facut cererea de slot/helper nu mai stiu de ce ai facut, ti-am scris acolo ca nu sti sa te comporti pe server deci ii a doua oara cand iti atrag atentia.
OFF : Poate asa am vrut eu sa-mi pun numele ce te doare pe tine ce nume am eu?:-s ti-am spus cumva sa iti schimbi numele din "krono" in altu'?
Nu ma cred asa inteligenta ca si tine si degeaba esti inteligent hapciupalitule daca nu sti cum sa-ti folosesti inteligenta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
naikon12

[Mentally Stable]

(since 29-03-2015 05:33)

Votes: 6

Post Posted: 11-11-2013, 19:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meLLkuTza wrote:
Inteligentule, mai ai tupeu sa faci reclamatie dupa cum vorbeai pe server cu mine?- Te-am bagat eu in seama? Ti-a zis si SweeX sa termini cu limbaju ala nu ai terminat. Naikon te-am amenintat cu destroy si ban la fel ca mine si tot tot nu ai terminat, scriai schimbandu-ti numele. Te-am iertat prima data ti-am dat gag..defapt prima data nu ti-am dat nimic a doua oara ti-am dat gag si a 3'a oara ti-am dat ban. Nu am nici o fita, respect regulamentu copile. "normal ea e fata hai sa ne tinem de chilotii ei .." parca pe server ziceai ca sunt baiat si d'alea ti-ai si schimbat parerea?
Si cand ai facut cererea de slot/helper nu mai stiu de ce ai facut, ti-am scris acolo ca nu sti sa te comporti pe server deci ii a doua oara cand iti atrag atentia.
OFF : Poate asa am vrut eu sa-mi pun numele ce te doare pe tine ce nume am eu?:-s ti-am spus cumva sa iti schimbi numele din "krono" in altu'?
Nu ma cred asa inteligenta ca si tine si degeaba esti inteligent hapciupalitule daca nu sti cum sa-ti folosesti inteligenta.

Exact + nai dovada Topic Close

va omor muhahaha
0 0

Back to top
SweeX

[Mentally Stable]

(since 01-09-2018 13:36)

Votes: 4

Post Posted: 11-11-2013, 19:03:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara dovada nu se ia in considerare

0 0

Back to top
meLLkuTza

[<3 Myself]

Post Posted: 11-11-2013, 19:05:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu tare trebuie dovada, pentru ca recunosc tot, nu am abuzat de nici o comanda, ai ban 500 minute, respecta-l, daca un owner/co-owner considera ca nu meriti acel ban, ti-l va scoate, pana atunci mai citeste si tu o carte.

0 0

Back to top
krono

[money talkin']

Post Posted: 11-11-2013, 19:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exact , te respect ca stii sa gandesti fata de astia 2 , care la fel si-au intors spatele la mine din cauza ca na , am comentat impotriva ta si gata sunt oaia neagra ..
intelegi ca nu am nimic cu tine , cu nick-ul tau sau cu oricealtceva ce tine legat de tine , tu ai pus botu cand ti-am zis ca nu am o parere buna despre fetele ce o ard in cs. si nu ti-am spus sa-ti schimbi nick-ul sau ceva , am remarcat doar faptul ca e scris incorect.

Daca tu crezi ca daca primesc mute si cineva ma ia la picior si eu o sa stau sa ma uit de jos la el , te inseli amarnic .

Si da naikon si sweex , ea singura a recunoscut si stiam ca asa o va face fata de voi 2 care ati fi cam | | cu ceea ce se intampla . mersi

iar tot ceea ce as vrea eu sa rezult din reclamatia asta , este unban de la tine.

0 0

Back to top
meLLkuTza

[<3 Myself]

Post Posted: 11-11-2013, 19:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca esti in masura sa-i jignesti pe sweex si naikon pentru ca nici ei nu te-au jignit pe tine. Nu ti-a intors nimeni spatale doar sustinem adevaru'. Unban de la mine nu vrei primi oricum ..:]

0 0

Back to top
krono

[money talkin']

Post Posted: 11-11-2013, 19:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atunci sa-mi raspunda un admin pe masura , cum am mai zis
0 0

Back to top
Fa77aL
[Banned user]

Banned

(since 02-01-2016 01:10)

Votes: 11

Post Posted: 11-11-2013, 20:08:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ne'am face noi fara Angi..

Regula :
Quote:
*Nu va schimbati numele atata timp cat aveti GAG.[Ban 60 min]

Quote:
mi-am schimbat nick-ul pentru ai raspunde

Regula :
Quote:
*Fara injuraturi pe server.[Gag/kick/Si BAN daca continuati]

Regula :
Quote:
*Nu stresati adminii cu intrebari prostesti.[Gag/Kick]

Si nu inteleg ce ai tu cu numele ei . Daca ea vrea sa'si puna numele "Pryntz3sa man3l3l0r" , nu ai nici un drept de a o judeca .

Permiteþi'mi sã închei :
Articolul 10 al Convenției pentru apãrarea drepturilor omului și a libertãților fundamentale prevede:
Quote:
1. Orice persoana are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie si libertatea de a primi sau de a comunica informatii ori idei fara amestecul autoritatilor publice si fara a tine seama de frontiere. Prezentul articol nu impiedica statele sa supuna societatile de radiodifuziune, de cinematografie sau de televiziune unui regim de autorizare.

0 0

Back to top
krono

[money talkin']

Post Posted: 11-11-2013, 20:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inchideti topicul -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Samo, 11 November 2013 20:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 08:38:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password