User
Pass
2FA
 
 

Pentru Incepatori!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message727
hah195

[^Like a Boss^]



Status: Offline
(since 04-11-2015 07:30)
Joined: 18 Aug 2012
Posts: 3270, Topics: 63
Location: Galati

Reputation: 428.4
Votes: 86

Post Posted: 18-11-2013, 11:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

  • Pentru inceput va voi explica la ce level poti intra intr-o factiune.

    Level 3: News Reporter, Medic.
    Level 5: PD/FBI/NG
    Level 5: Da Nang Boys, San Fierro Rifa, Varios Los Aztecas , Los Santos Vagos , Ballas , Grove Street.
    Level 6: The Triads , The Mafia
    Level 8: Hitman Agency

  • Prima oara cand o sa intrati pe server o sa va dea in Spawn LS cu 50k bani in banca , 10k la voi si 8 rp. dupa da-ti /buylevel.

  • CUM FAC LEVEL ?!
    Pai odata cu acumularea levelului poti cumpara bizuri/case etc.
    Scrii /stats si ai scris Respect:[0/X], cand faci punctele de respect cerute ( X ) dai /buylevel .O ora = un punct respect, cand se da punctul de respect se ia si salariu de la server, acesta variaza in functie de level.Dupa ce faci numarul de ore cerut dai /buylevel , aveti grija sa aveti banii ceruti pentru level , ca sa aflati suma ceruta scrieti /stats si la NextLevel:[suma , acolo scrie suma ceruta].

  • AM DEPASIT NUMARUL DE PUNCTE CERUTE PENTRU LEVEL, LE PIERD DE TOT ?
    Categoric NU.Acestea se salveaza in continuare pentru urmatorul level , daca am facut 10/8 , data viitoare o sa am 2/12.
    Daca dispar punctele respect points trebuie sa ai o poza facuta dinainte de a da /buylevel si facuta o poza din prezent. apoi le postati la Buguri/Erori.


  • Am intrat pe server , ce fac ?
    Pai de level am mentionat mai sus , ii ceri un job la admin , sau scrii /jobs si alegi un job prin /job nume si te duci la checkpointul respectiv:
    Detective: Jobul este bun pentru taximetristi,politai,ng,fbi si hitmani.Ce face jobul? Gaseste o persoana scrii /find nume , pentru cateva secunde o va arata cu un punct rosu aprins pe mapa.Avansand in skill la job ,punctul rosu va ramane mai multe secunde ca sa gasesti persoana.

    * Lawyer: Avocat.Eliberezi pe cineva din inchisoare , /free nume.
    * Whore: Bitch(tarfa).Ca in realitate.. esti o tarfa.Faci bani doar daca clientul vrea sa dea bani.. dai si boli daca clientul nu foloseste prezervativ , pentru a face sex cu cineva trebuie sa fiti amandoi in masina.
    * Drugs dealer: Traficant de droguri.Acestea se cumpara de langa spawn grove , de la acel D .Intrati inauntru si scrieti /get drugs 6 , in functie de skill poti cumpara droguri. Ca sa vinzi scrii /selldrugs nume numarDrugs [pret] , exemplu /selldrugs winckler 50 [500]
    * Car jaker: Transport de masini.Iei masina ,scrii /dropcar si te duci la punctul rosu aprins , in port sf.
    * Car mechanic: Repari masini , bagi benzina.Ca sa fii disponibil scrii /duty , ca sa repari masina scrii /repair idplayer suma , ca sa reincarci rezervorul cu benzina /refill idplayer suma.
    * Bodyguard: Esti bodyguardul la un player./guard idplayer suma.
    * Arms dealer: Dealer de arme.Iei mats de la mats get care e langa spawn VLA , intrati in i-ul acela si scrtieti /materials get 10.Pentru a putea da arme trebuie sa le livrati , livrarea este in sf , intrati in i-ul acela si scrieti /materials deliver.Acum aveti 500 de materiale , le dati la un player folosind /sellgun idplayer numrarma cantinate de gloante/ exemplu: /sellgun winckler m4 200 , ii dati o m4 lui a1urea cu 200 gloante.Banii se cer dupa.Va puteti da voua arme.
    * Car dealer: Nu prea se fac bani din jobul asta deoarece e rent car sf si rent car ls dar vi-l explic.Vinzi masina unui player folosind /sellcar idplayer.
    * Boxer: Boxezi cu alti boxeri.Pentru a va batea scrieti /fight idrival.Spre exemplu /fight a1urea , va bateti cu a1urea intr-un meci de box.Ca sa vedeti statisticile scrieti /boxstats.
    * Bus driver: Sofer de autobuz.Daca vreti sa faceti excursii etc , trebuie sa fiti valabili ,pentru asta scrieti /duty.La urcare in autobuz ,playerului va trebuii sa ii ia bani pentru bilet,suma aceasta o puneti voi prin /fare suma.
    * Paper boy: Ziarist , necesita sa fii in News writter.
    * Trucker: Iei materiale din portul LS si la transferi la bizul care are nevoie.Intrati in duba si scrieti /buyprods 100 sau 50 , depinde ce cantitate duce duba.Apoi duceti la bizul la care au fost cerute prods , intrati in i-ul de la biz si scrieti /sellprods , bizul va da banii automat.

  • Explicatii factiuni:
    Va voi explica fiecare factiune ce rol are:

    * Ganguri: Sunt gastile dupa strada.Grove Street, Ballas, VLA ,LSV etc.
    * PD: Politistii.Asigura linistea in oras, doar nu e server de deathmatch sa ne batem ca chiorii.
    * FBI: La fel ca la pd numai ca intervin cand faceti infractiuni foarte mari precum spargerea bancii.
    * NG: National Guard , garda nationala , cam acelasi rol ca la fbi.
    * Hitman: Asasini platiti.Acestia primesc contracte sa omoare pe cineva , preturile variaza intre 10k-100k.
    * The Mafia: Mafie.
    * The Triads: Mafie.
    * The Mayor: Primarul orasului , acesta poate seta o taxa care se ia la paycheck si o taxa care o da politistilor la paycheck.
    * Taxi: Ca si in viata reala , trebuie sa ai jobul detective ca sa gasesti clientul.Ca sa arati ca sunteti in servici scrieti /duty si taxa se face prin /fare la urcare in masina./fare suma.
    * Medic: Scapi pacientii de boli si da viata, trebuie sa fiti in masina medicilor ca sa puteti sa faceti asta.Necesita /duty ca sa aratati ca sunteti valabili.
    * News: Ia Liveuri ( interviuri ) si da anunturi pe server.
    * License Faction: Licentierii , acestia dau licentele de zbor,port arma,pescuit si de sofat.

  • Cum extrag banii din banca?
    In primul trebuie sa fii in banca , banca e in LosSantos , va duceti in i-ul acela si scrieti /enter , apoi sunteti in banca , ca sa depozitati bani in banca scrieti /deposit suma , exemplu: /depozit 15000 , voi depozita in contul meu bancar 15k.Ca sa extrageti bani din cont scrieti /withdraw suma,exemplu: /withdraw 15000, voi extrage 15k din contul meu bancar si ca sa transfer bani altcuiva cu ajutorul banii , /transfer numeplayer suma, exemplu: /transfer cabron 15000 , ii transfer lui cabron 15k.

  • Ce este vinewood? ( vine )
    Este strada principala din joc unde se tin cele mai multe waruri.

  • Care e treaba cu misiunile?
    Ati auzit cu siguranta misiune activa , primiti suma de...
    Dar care e faza cu ele? In primul rand la ele este interzis cu avion/heli , inafara de misiunile care cer asta cum ar fi 'locuri inalte' sau 'la intaltime'.Acestea se iau de la steagul rosu.Intrati in i-ul acela si scrieti /mission .Apoi va duceti la punctele foarte rosii dupa mapa si intrati in ele.



*** edited by k1d0or.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 18 November 2013 09:14



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 05-05-2024, 00:14:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x