User
Pass
2FA

Cerere BAN (1)RCPlayer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message428
[Cahul*|MD]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-06-2014 12:48)

Votes: 5

Post Posted: 26-11-2013, 21:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : [Cahul*|MD]
Cine vrei sa primeasca ban [nick si ip] : (1)RCPlayer - 79.116.181.143
Motivul si dovada pentru care sa fie banat : http://yadi.sk/d/JHOvhvorDNNBD

P.S Era pe server numa-i Sotty si nu lua masuri! La-m rugat citeva ori.Stiu ca este incepator
dar totusi treb sa invete comenzi...

[Cahul*|MD]
Ultima cerere (23-10-2013, 16:02:40) - Slot Vest

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Valyoyo

[Master Freak]

Status: Offline
(since 23-10-2014 18:08)

Votes: 8

Post Posted: 27-11-2013, 01:19:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba iti bati gura, este paralel cu adminul, el are gradul acela doar pentru vip, si pentru ca a donat.....de cand il vad pe server nu l-am vazut niciodata sa fi dat macar un votemap, da pai sa mai controleze codati, vrei sa-si piarda timp cu controlat/banat codati ? pierde cel putin 10 fraguri in acele 3-5 minute cat sta pe suspect sa-i faca demo....daca o sti cu ce se mananca si ala.

Cat despre RCPlayer, eu ma dau batut, am prins de vreo 3 ori RCPlayer, altu RCPlayer - Lant, ori sunt aceiasi buti cu ip dinamic, ori este nume default la vreun cs, ca am observat de multe ori ca jucau curat cei cu RCPlayer.....

Astept sa vad ce zice alecsoviki sau nino in legatura cu cei RCPlayer, le dam ban imediat cum ii vedem sau ii lasam sa intre in continuare si uneori cu coduri ? Ca daca ii lasam sa intre in continuare, posibil sa intre cu coduri cand nu sunt admini on, cum a prins si Cahul mai sus (pe Sotty nu il consider admin din moment ce nu da nici macar o comanda de admin....poate in afara de amx_givexp pe numele lui, daca mai are nevoie, ca deja crek are lvl 10 la toate rasele)

Valyoyo
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-02-2025, 16:01:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x