User
Pass
2FA

Verificare si concluzii IMEDIAT !!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message872
Valyoyo

[Master Freak]

Status: Offline
(since 23-10-2014 18:08)

Votes: 8

Post Posted: 02-12-2013, 23:29:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Valyoyo
Nume codat:
cTl:X - 109.96.130.72 - STEAM_ID_LA
nO*dIe:X - 109.96.130.142 - STEAM_ID_LAN
Motiv: A jucat cu alt nume cu cod, l-am prins chiar eu, il am in lista la cereri ban la lista mea !! Dati un Ctrl+F (find) la pagina si cautati cTl sa vedeti si demo..
Dovada convorbire pe mess cum recunoaste ca este cTl ;X (sau ca a fost).......Dupa ce m-am mai uitat odata in convorbire am observat ca este exact acelasi nume care am dat copy-paste din lista de codati prinsi, pana atunci credeam k a pus un nume asemanator.

Cer banarea lui imediat de il vedeti pe server, cum are ip dinamic, sau cer aprobarea sa dati ban la 109.96.130 asa nu o sa mai intre cu nici un ip de-al lui, dar este posibilitatea sa blocheze si alti playeri care au aceleasi ip-uri.

Deci ce ziceti, colegi admini ?

Edit: Nume si ip codat: cTl:X - 109.96.130.72 - STEAM_ID_LAN
Motiv si dovada: Demo ---No recoil + no spread (posibil si wall sau aim)

Ce ziceti de acel demo ?

Valyoyo
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Beats.shot

[Mentally Stable]

(since 05-02-2015 22:25)

Votes: 7

Post Posted: 03-12-2013, 01:38:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are no spread , cat despre aim nu are , iar wall sunt vreo 2 faze dubioase dar sunt de parere ca nu are ..-. sa mai vina si altii cu pareri.

Asculta, simte si traieste viata la maxim !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
diucatalin

[Mentally Stable]

(since 10-12-2013 08:58)

Votes: 1

Post Posted: 03-12-2013, 03:38:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci sa fie clar..nu am no spread..nici macar nu stiam ce inseamna pna acum..m am uitat si eu p youtube acum sa vad ce e...si la fazele dubioase imi sare tinta pt k joc p leptop si are mausu mai in stanga si ating cu mana stanga care o tin pe w,a,s,d...
0 0

Back to top
Maverick_

[The Maverick]

(since 08-08-2015 16:05)

Votes: 11

Post Posted: 03-12-2013, 09:08:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, Valyoyo, nu stiu de ce nu vrei sa intelegi, cu toate ca ti s.a spus de mai multe ori, ca nu se da ban pt no recoil. Asta include si no spread, down recoil sau ce recoil.uri ai mai vazut tu pe youtube.
In al 2-lea rand, nu se da ban nici pt ''posibil wall si aim''. In cazul in care concluzia ta ramane ''posibil'' pai nu dai tata ban. Nu dai ban, sa vii dupa sa zici k dak te uiti cu viewdemo la 0.0005 speed se vede cum sare tinta.
Am sa ma uit pe demo cand ajung acasa.

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
House 3:16
0 0

Back to top
Valyoyo

[Master Freak]

Post Posted: 03-12-2013, 10:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No recoil si no spread este un cod ca toate celelalte....dc sa nu se dea ban ? pe orice server pe care am jucat si care am vazut pe net, no recoil-ul si no spread se pedepseste ca orice alt cod (cum e aim sau wall), deci aici sunt permise unele coduri sa inteleg ?

Edit: Daca intradevar este permis no recoil si no spread pe server, cu aceasta ocazie vreau sa-mi retrag adminul de pe acest server.....nu se merita, ma chinui sa prind codati, si cand colo, ei au voie cu anumite coduri. Surprise

Valyoyo
0 0

Back to top
Maverick_

[The Maverick]

(since 08-08-2015 16:05)

Votes: 11

Post Posted: 03-12-2013, 12:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A zis Nino de o gramada de ori pe sv, a zis si pe forum. Nu se da ban pentru no-recoil. Daca ai un player cu no recoil, faci demo, pui pe forum si se ia o decizie. Daca nu ma insel, djjyuy a luat remove din cauza asta. Si nu inteleg cum poti sa zici ca nu stii, cand ti s`a mai spus. Eu cel putin stiu sigur ca ti`am spus de 2-3 ori. Motivul pentru care nu se da ban, nu e ca sunt tolerate codurile, ci pentru ca e posibil sa gresesti, si sa banezi un player bun degeaba.

p.s. Nu cred ca e foarte relevant ce se face pe alte sv -

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
House 3:16
0 0

Back to top
Valyoyo

[Master Freak]

Post Posted: 03-12-2013, 13:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maverick_ wrote:
Motivul pentru care nu se da ban, nu e ca sunt tolerate codurile, ci pentru ca e posibil sa gresesti, si sa banezi un player bun degeaba.
p.s. Nu cred ca e foarte relevant ce se face pe alte sv -

Am dat ban tocmai deaia, am fost 100% sigur ca are no recoil, altfel nu as fi dat ban....as fi facut demo, si as fi venit pe forum, dar din moment ce se vede 100% clar ca are no recoil+no spread, ii dau ban.

Eu crek e putin relevant ce se intampla pe alte servere daca este legat de codati si coduri noi.....oricum, am cautat pe google si pe youtube si zice clar "no recoil hack"; "no recoil hack tool"; "no spread hack" si numai deastea....deci e un cod.

Edit: te-ai uitat macar la demo sa vezi de ce i-am dat ban mai exact ?
O faza si de aim: dupa ce intra UnQLys pe server, ii zic sa se uite pe demo, si exact cand zice Imediat, cand cTl se duce din baza inspre tunel, trage intr-unu si imediat (in timp ce trage in el) sare tinta exact pe bugul acela de pe d2 (unde este posibil sa tragi in perete si sa ii faci dmg ca si cand nu ar fi peretele......cei care joaca de mult cs si meciuri/mixuri stiu despre ce vorbesc).

P.S. Daca tot mi-ai amintit, am dat un viewdemo si la viteza de 1/2 sau 1/4 se observa si mai clar cum nu i se duce tinta nici un centimetru in sus, trage continuu intr-un punct pe player....

Valyoyo
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 03-12-2013, 15:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu mai dai ban direct pentru no-spread , no recoil .

Altadata , pui pe forum inainte sa dai ban .

Closed

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 03 December 2013 13:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 19:18:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password