User
Pass
2FA

Cerere unban

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message469
ZamFlR

[[ - Freakz - ]]

Status: Offline
(since 04-10-2014 15:05)

Votes: 8

Post Posted: 07-12-2013, 11:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: RikuDou
Adminului care a dat ban: (optional) AddicteD
Ip-ul tau/SteamID: -
Data si Ora banului: ieri la 14 si azi la 11
Motivul: Nu stiu ! Mi-a dat ieri 1000 minute si azi tot 1000 minute :-s ! Pe ce considerent nu stiu ! Vreau sa se rezolve ceva cu acest admin ca nu pot juca deloc din cauza lui , se ia numai de cei care au GM tot timpul . Are o problema cu mine de 1 luna si ceva si nu s-a rezolvat nimic pana acuma ,si e cam personala din cate vad ... Ieri a fost Daddy si ma ataca , iar apoi a pus cineva laser si m-am dat in spate , ( eu jucam cu saci ) , n-am vazut laseru si am pus sacu peste laser apoi l-am spart in secunda in care am vazut lm-ul .I-am spus lu Daddy ca nu l-am vazut si a spus ok ,apoi vine addicted si imi da ban 1000 minute :-s ... Se baga peste tot unde scrie numele meu ! :-s
PS : Scuze pentru edit . La fel patesc si eu cand intra addicted , am bug ma da afara si ma tine tot in kick chiar si cand sunt in timpul jocului m-a amenintat ca-mi da ban pentru treaba asta si mi-a dat .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 07-12-2013, 11:12:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru asta ai presupus tu ca ti-am dat ban ... Ban-ul a fost pentru faptul ca te lasi infectat ca un nesimtit

http://www9.zippyshare.com/v/9942467/file.html
http://www48.zippyshare.com/v/80631398/file.html

Banul de ieri si de azi , adica dovezile ... Si cu ocazia asta , in caz ca nu dau de ceacea azi pe mess , am sa fac public aici ... Cer blocarea contului 1-2 saptamani pentru ca tu zilnic , deci absolut zilnic te lasi infectat , faci block , scoti cu saci s.a.m.d ... Daca esti atat de batut in cap incat nu te poti controla , stai frumos 1-2 saptamani pe bara si revigoreaza-te ...

Si pentru ceea ce ai zis , ai inca o bila neagra in ceea ce priveste bunatatea mea cu tine ... (tine minte de acum cateva zile cand trebuia sa iei ban si te-am iertat) ... Nu am nimic in special cu niciun player dar nu am de ce sa nu recunosc ca urasc mironositele precum tine care zi de zi fac aceeasi greseala , zi de zi iau ban si tot nu se invata minte ... apoi mai vin si cu nasul pe sus si fac niste afirmatii total imbecile ... Inafara de tine pe cine mai banez eu ? Ca restul ii banez doar daca nu inteleg de vorba buna ... Gandeste inainte sa vorbesti . Salut

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
ZamFlR

[[ - Freakz - ]]

Post Posted: 07-12-2013, 11:16:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai taci ma , is 2 demo-uri acolo ! Stiu ca se ia ban 500 min pentru ca ma las infectat . unde sunt celelalte 2 demo-uri ? M-ai iertat ? - asta e vrajeala . De fiecare data mi-ai dat ban . 1 singura data m-ai lasat fara ban si mi-ai interzis sa intru 8 ore pe server cu numele meu !
PS : In cel de-al 2 demo atacam un player care era afk ! N-am fost atent si m-a infectat !

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 07-12-2013, 11:22:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demo-urile sunt pentru banurile de ieri si de azi .. Ce e asa greu de priceput ? Chiar nu-ti inteleg si nu ti-am inteles niciodata sarcasmul asta sau ce e el ...

Si da , se ia ban 500 de minute dar oare de cate ori ai luat ban inainte de 500 si nu te-ai invatat? Ai continuat si ti-am dublat banul ... Continua in ritmul asta si se ajunge si la 2000 , nicio problema

Re: P.s : in al 2-lea demo ai stat in fata aluia sa-ti ia vreo 80% din armura apoi ai plecat si te-ai dus la ala afk si era normal ca daca te mai atingea o data un zombie erai infectat... Nu trebuia sa stai in fata aluia sa dea in tine . Eu am sa ies afara , revin cu alte raspunsuri daca mai sunt necesare mai tarziu

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 07-12-2013, 11:26:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate da ban pana in 1000 minute dupa cateva abateri, si se poate mari apoi daca continua, 1500, 2000, etc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ZamFlR

[[ - Freakz - ]]

Post Posted: 07-12-2013, 11:26:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Addicted esti om lifeless ! S-au dublat banurile ? Ce e asta ma nu inteleg ? Poate is mai prost eu asa de felu meu , de cand ai tu dreptu sa dublezi banurile ? Eu stiu ca sunt banuri fixe , nu cat i se scoala la un admin !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 07 December 2013 09:26

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 01-02-2025, 07:26:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password