User
Pass
2FA

Reclamatie VIP ThE-LeGeNd-is-BaCk

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1073
Motzok

[#vaPupikdiNmeRS]

Status: Offline
(since 18-08-2015 09:48)

Votes: 15

Post Posted: 07-12-2013, 20:12:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Motzok
Numele adminului reclamat : TheLegendIsBack
Data si ora : 19:47
Motiv reclamatie : JBE_NOMIC CU 3 ADMINI !!! ( POPCORN* , OMICRON , ANTON ) .
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://tinypic.com/view.php?pic=ofvznn&&s=5

P.S : Se vede clar cum seby il omoara pe OmicroN , si cum Popcorn* ii da destroy lu` HasH .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ThE*LeGeNd*

[Martianu* ploiestean]

(since 02-03-2014 09:44)

Votes: 9

Post Posted: 07-12-2013, 20:27:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In timp ce ceilalti admini erau ocupati cu "daruirea"destroyurilor si banurilor celor ce incalcau regulamentu cineva trebuia sa se ocupe de cei care faceau fk si nu aveau microfon.L-am avertizat runda trecuta sa vorbeasca si s-a dovedit a nu avea mic.Cand sunt 26 de playeri on si 3 admini ti se pare o crima ca un sloter sa mute pe cineva care nu avea mic+facea fk?
Motzok se vede ca nu esti altceva decat un copil imatur.De cand am luat slotu tot incerci sa-mi gasesti nod in papura.Esti prea disperat dupa cs.Normal ca lumea nu te baga in seama cand tu imediat faci reclamatii la niste banalitati si nu vei avea respect pentru ca nu meriti.Asta este parerea mea personala .Daca iti place sa faci reclamatii din banalitati nai decat.

0 0

Back to top
Motzok

[#vaPupikdiNmeRS]

Post Posted: 07-12-2013, 20:31:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ThE*LeGeNd* wrote:
In timp ce ceilalti admini erau ocupati cu "daruirea"destroyurilor si banurilor celor ce incalcau regulamentu cineva trebuia sa se ocupe de cei care faceau fk si nu aveau microfon.L-am avertizat runda trecuta sa vorbeasca si s-a dovedit a nu avea mic.Cand sunt 26 de playeri on si 3 admini ti se pare o crima ca un sloter sa mute pe cineva care nu avea mic+facea fk?
Motzok se vede ca nu esti altceva decat un copil imatur.De cand am luat slotu tot incerci sa-mi gasesti nod in papura.Esti prea disperat dupa cs.Normal ca lumea nu te baga in seama cand tu imediat faci reclamatii la niste banalitati si nu vei avea respect pentru ca nu meriti.Asta este parerea mea personala .Daca iti place sa faci reclamatii din banalitati nai decat.

Se ocupa pop sau omicron de el , nu era nevoie sa intervii . Si acum 1 min Ai dat jbe_open cu 3-4 admini . 1AV ! -

EDIT : IN REGULAMENT SCRIE CLAR CA NU AVETI VOIE ( SLOTERI ) SA MUTE UN ANUMIT PLAYER CU ADMINII DE FATA ! Scrie sau nu scrie?!

0 0

Back to top
Anton23

[Creep]

(since 03-07-2014 16:46)

Votes: 16

Post Posted: 07-12-2013, 20:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe mine nu m-a deranjat ajutorul oferit de el -

[url][/url]
Nume : Anton
Server : JB.FREAKZ.RO
Grad : Good
0 0

Back to top
war_la_misto

[O ard la misto]

(since 04-01-2021 20:16)

Post Posted: 07-12-2013, 21:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzati ca ma bag dar legend nu e slot e vip

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ThE*LeGeNd*

[Martianu* ploiestean]

Post Posted: 07-12-2013, 21:23:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
ThE*LeGeNd* a scris:

Se ocupa pop sau omicron de el , nu era nevoie sa intervii . Si acum 1 min Ai dat jbe_open cu 3-4 admini . 1AV ! -

Motzok de ce nu vrei sa-ti vezi de treaba ta?Cu ce te-am deranjat eu folosind niste comenzi inofensive?Le-am folosit pe tine sau impotriva ta?Are si slotu 2 comenzi mari si late jbe_nomic si jbe_open si nici pe alea nu poate sa le foloseasca - ca vine un copil ca motzok si face el reclamatie ca se simte nedreptatit.De ce nu vrei sa te uiti in patratica ta si sa lasi orgoliul asta care nu-ti aduce nimic de castigat.

0 0

Back to top
Motzok

[#vaPupikdiNmeRS]

Post Posted: 07-12-2013, 21:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ThE*LeGeNd* wrote:
Quote:
ThE*LeGeNd* a scris:

Motzok de ce nu vrei sa-ti vezi de treaba ta?Cu ce te-am deranjat eu folosind niste comenzi inofensive?Le-am folosit pe tine sau impotriva ta?Are si slotu 2 comenzi mari si late jbe_nomic si jbe_open si nici pe alea nu poate sa le foloseasca - ca vine un copil ca motzok si face el reclamatie ca se simte nedreptatit.De ce nu vrei sa te uiti in patratica ta si sa lasi orgoliul asta care nu-ti aduce nimic de castigat.

Happy a spus clar ca [,] comanda "jbe_open jbe_nomic" folosita de fata cu adminii ramane strict interzisa.Doar daca nu-s admini pe server . Asa ca .. nu te mai da in stamba si vezi cu limbajul ala colorat .

0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 07-12-2013, 21:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU AVETI VOIE atata timp cat sunt admini ON. Ti s-a urcat vipul la cap, ameninti lumea ca daca nu le dai FD ii muti si ale cele+amenintarile aduse mie.

1av

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
ThE*LeGeNd*

[Martianu* ploiestean]

Post Posted: 07-12-2013, 22:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
NU AVETI VOIE atata timp cat sunt admini ON. Ti s-a urcat vipul la cap, ameninti lumea ca daca nu le dai FD ii muti si ale cele+amenintarile aduse mie.

1av

CSL prima la mana nu l-am amenintat ca daca nu imi da fd il mut si i-am spus sa-mi dea fd politicos pentru fk facut(cea ce ar fi facut oricine ar fi fost in locu meu).Asa cum acel om stie sa faca fk asa sa dea si fd.Gresesc in vreun fel CSL?
A doua la mana cu ce te-am amenintat Surprise Doamne credeam ca vorbesc si eu cu oameni in toata firea.Cum poti sa postezi asa ceva mai faci parte si din comisie .Ma jur ca nu te-am amenintat pe tine sau pe orcine altcineva in vreun fel.Cum poti sa insinuezi o asemenea aberatie?

Posturi unite automat, 07-12-2013, 22:48:45

Omule eu i-am donat lui crizzatu 5 e si trebuia sa bage acces de admin nu de slot de aia o sa vorbesc din nou cu el.De ce trebuie sa dau explicatii tie?A da...Ca mi-ai facut tu reclamatie -

0 0

Back to top
Popcorn*

[Pam Pam]

(since 08-07-2018 04:33)

Votes: 46

Post Posted: 07-12-2013, 23:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da nu am vazut aia ,1 av jbe cu admini

Last edited by Popcorn* on 08-12-2013, 09:36:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Resp3cT.

[My Way ]

(since 18-01-2023 23:36)

Votes: 112

Post Posted: 08-12-2013, 08:19:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In regumemt scrie clar ca sloterii nu au voie comenzile jbe cu un admin de fata . Nu conteaza daca tea deranjat sau nu tea deranjat !

1av

@popcorn : uitate in reclamatiile trecute si ai sa vezi ca pe motivul asta sa loat av nu reclamatie nefondata -

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

(since 14-10-2024 17:40)

Votes: 26

Post Posted: 08-12-2013, 08:25:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun 1 av ca asa zice regulamentul , dar treaba asta cu jbe cu admini on tot o prostie ramane pentru mine si propun sa fie scoasa regula.
0 0

Back to top
ThE*LeGeNd*

[Martianu* ploiestean]

Post Posted: 20-12-2013, 09:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Odata cu schimbarea vechiului regulament pot sa spun ca am folosit acel jbe_nomic asteptand ca vreun admin sa se ocupe dar nu aveau cum.Erau cu toti ocupati.In regulament scrie clar ca daca pe server este vreun admin bun sa nu mutam cu jbe_nomic,dar daca trebuie si adminu nu se ocupa atunci avem libertatea de a ne ocupa de server.
0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 20-12-2013, 09:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamația e de pe vremea vechiului regulament in care scria ca nu aveți voie

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 20-12-2013, 15:43:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 av, nu au dat comenzi ore intregi, ca sa zici ca trebuia sa ii ajuti.

Regulamentul este facut pentru a-l respecta, exceptiile se fac doar in cazuri in care este nevoie neaparata.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 20 December 2013 13:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-12-2024, 03:25:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x