User
Pass
2FA

Reclamatie Lider
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1357
CyPress

[CyPress HiLl]

Status: Offline
(since 12-12-2018 20:57)

Votes: 14

Post Posted: 10-12-2013, 20:35:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai Emir, eu, inainte de take v-am anuntat ca sunt ''rage-quiter'' si ca o sa va injur. V-am spus sa nu va suparati. Da, recunosc ca te-am injurat si pentru asta am primit mute.
Vezi ca te-am anuntat ceva in joc si te rog sa respecti ce am spus. O sa anunt si la ''Discutii'' si te rog sa respecti ce am spus.

Emanuel, intelege te rog ca eu sunt cel reclamat si am dreptul sa vorbesc. Lasa-ma cu mute-ul tau.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
awesome1

[Maniac]

(since 14-02-2018 01:04)

Votes: 35

Post Posted: 10-12-2013, 20:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esg_Emir wrote:
awesome1 wrote:
Emir + 15 mute... Auzi, tu crezi ca eu ma joc aici? Am zis clar nu mai postezi? Nu mai postezi si gata, poate mutele in joc te va ajuta sa iti dai seama ca atunci cand un membru STAFF zice sa nu mai postezi, sa nu o mai faci.

Daca o tii tot asa in curand nu o sa mai faci parte din staff

De cand ma ameninti ? Vezi cu nesimtirea asta ca stii ca ai luat ban de la Hah pentru nesimtire, stai in banca ta ca acum ma abtin sa nu iti dau un mute d-ala sa iti expire in 1000 de ani pentru nesimtirea de care dai dovada.

@CyPress ok, nu aveti ce sa va certati aici, am zis clar: va dau mute pentru limbaje, in rest asteptati decizia unui admin, nu mai avea rost sa comentati aiurea... Daca am zis sa asteptati asteptati nu faceti spam aici..

0 0

Back to top
Esg_Emir

[Mentally Stable]

(since 15-02-2015 18:23)

Votes: 2

Post Posted: 10-12-2013, 20:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

awesome1 wrote:
Esg_Emir wrote:
awesome1 wrote:
Emir + 15 mute... Auzi, tu crezi ca eu ma joc aici? Am zis clar nu mai postezi? Nu mai postezi si gata, poate mutele in joc te va ajuta sa iti dai seama ca atunci cand un membru STAFF zice sa nu mai postezi, sa nu o mai faci.

Daca o tii tot asa in curand nu o sa mai faci parte din staff

De cand ma ameninti ? Vezi cu nesimtirea asta ca stii ca ai luat ban de la Hah pentru nesimtire, stai in banca ta ca acum ma abtin sa nu iti dau un mute d-ala sa iti expire in 1000 de ani pentru nesimtirea de care dai dovada.

@CyPress ok, nu aveti ce sa va certati aici, am zis clar: va dau mute pentru limbaje, in rest asteptati decizia unui admin, nu mai avea rost sa comentati aiurea... Daca am zis sa asteptati asteptati nu faceti spam aici..

@CyPress nu ai anuntat nimic pe nimeni (Scz pt spam dar vrem sa fie totul clarificat nu vrem ca cineva sa fie nepedepsit/pedepsit intr-o reclamatie indetaliata

0 0

Back to top
Chim1

[Account disabled]

(since 07-01-2017 08:58)

Votes: 1123

Post Posted: 10-12-2013, 20:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata terminati cu spam.. asteptati un admin.

0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 10-12-2013, 21:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu de aseara care e problema.E simplu,Esg Emyr Fpk + bl deaorece te joci cu /invite,/uninvite,/fwarn iar tu cypress muted 30 pt limbajul tau.Pe viitor incearca sa te controlezi si la take si unde mai mergi tu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Catana, 10 December 2013 19:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-04-2025, 23:06:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x