User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie Lady

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message615
Blue20
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 19-12-2013, 20:54:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau: Blue20
- Numele adminului reclamat: Lady
- Harta, ora si data faptei reclamate: dust2 ora 20:05 data 20-12-2013
- Motivul / Regula incalcata Nu respecta regulamentul, abuz de "putere"
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola.

In primul rand vreau sa mentionez ca nu am facut reclamatia cu gandul de a fii sanctionat, vreau sa i se atraga atentia si pe viitor sa nu mai procedeze asa ca asta-i abuz in toata regula.

Code:
Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

Stii foarte bine ca nu eram ultimul ramas in viata, mai erau 2 de la tero, eu ca prostu ma duc la bmb sa o plantez si tot mie imi dai slay ca nu am plantat-o la timp ?
Unii oameni vin obositi de la servici si mai intra la un cs sa se recreeze, dar in conditiile astea nu se poate. Am rugamintea ca pe viitor sa gandesti inainte sa aplici o comanda. Multumesc pentru intelegere, o seara placuta!

http://i.imgur.com/lnm52RX.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 19-12-2013, 21:21:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai da-ti slay-uri asa fratilor,mai lasati si libertate la joc,nu la fiecare runda sa se dea slay pentru ca nu s-a pus bomba la timp sau ca nu s-a dat defuse.
Mai relaxati-va,ca luati prea in serios treaba asta cu adminul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 19-12-2013, 22:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are dreptate Ady,se cam exagereaza cu slayul uneori...lasati-o mai moale ca nu vine sfarsitul lumii daca nu a explodat bomba...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 20-12-2013, 11:16:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lady cred ca m-am exprimat destul de clar cand am zis sa aveti mai multa rabdare.
Ti-am explicat ce si cu prin urmare,singura decizie e sa iti adaug un avertisment.
Vreau sa intelegi cum se gandeste logic pentru a evita astfel de situatii pentru ca e destul de simplu,nimic complicat.
Un admin face tot posibilul sa evite conflictele,prin urmare prima data ii dati slap respectivului,dupa care daca nu se conformeaza si numai atunci ii puteti da slay/rocket.
Iar tu adytza nu cred ca esti in masura sa ai astfel de pareri,atat timp cat vii la consiliu admini si dai explicatii SF pentru niste banuri total aiurea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 20 December 2013 09:18

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 02-08-2025, 01:22:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password