User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie KaverN /A/

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message582
keen_afganu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-03-2014 20:00)

Votes: 5

Post Posted: 22-12-2013, 23:36:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : keen
- Numele adminului reclamat: KaverN /A/
- Harta, ora si data faptei reclamate : 22. 12. 2013 ora 23:26
- Motivul : nu stiu
- Dovada: copy/paste console

Am dat copy/paste in consola,doar discutia...eu si el.Restul am sters.Se poate autentifica din logs.
Quote:

*DEAD* keen : bha ce ma stie mars ala
KaverN /A/ : keen, ai page
keen : nam page
KaverN /A/ : ai gag atunci
keen : am mail dak vrei:))
ADMIN KaverN /A/: gag keen (5 minutes)

Am o mare banuiala ca acest admin "kaverN" e unul din cei avertizati azi de "panacas" la reclamatia lui "Pill", ca altfel nu inteleg cum pot sa iau gag din nimik. Atitudine de admin....scrii "bah ce ma stie ala" si raspunsul "ai page". Nu nu am page ai tu URA in tine......e pb ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 23-12-2013, 00:15:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El ti-a raspuns ca ai page daca il consideri codat ca sa nu spui pe chat ca are cod dar tu din ceea ce ai postat din consola eu consider ca l-ai luat la misto cu:
Code:
keen : nam page
keen : am mail dak vrei:))
,
nu ne luam la misto pe tema asta,el a incercat sa iti zica ca ai page pentru a anunta un posibil codat,dar tu cred ca daca ai vazut ceea ce sa intamplat azi ti sa urcat la cap si iei admini la misto,eu sunt InGeRaSh_FaRa_ArIpI si eram pe servar si stiu discutia asa ca te rog sa te comporti cum trebuie nu sa iei admini la misto cand iti zic ceva,gag-ul l-ai luat pentru ca l-ai luat la misto si consider ca l-ai luat pe merit. o seara buna.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
keen_afganu

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 20:00)

Votes: 5

Post Posted: 23-12-2013, 00:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
El ti-a raspuns ca ai page daca il consideri codat

Eu nu l-am considerat codat,aaaa asta a insinuat el....e problema lui.Si cu luatul la misto....scuteste-ma ok. Eu vreau sa raspunda el sau vreun moderator...nu tu .Am mai zis-o sa va luati partea stiti f bine. Eu am spus-o mai sus , asta e o mica razbunare asa probabil din partea unui admin din ce avertizati astazi. Sunt tare curios cine e adminul....KaverN pe numele lui real.
Totusi...e o reclamatie aiurea....sa reclam pe cineva pt gag....Nu pe gag am reclamat...ci pt atitudinea razbunatoare.Azi mai devreme nu interesa pe nimeni de codati, acum la primul cuvant care l-am scris.....iau gag. Nu se leaga ceva.

P.S. Nu fac reclamatii ca asa mi se scoala mie.....dar nu suport prostia , incompetenta si nepasarea unora.

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 23-12-2013, 01:06:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

totul s-a inteles gresit..multi playeri nu stiu de "page" ...nu peste tot exista...
majoritatea stiu de u@

0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

(since 23-04-2014 18:19)

Votes: 29

Post Posted: 23-12-2013, 01:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gag dat pe nedrept !
Nu vad unde zice ca e codat -
I-ai dat gag doar pentru ca a zis ca nu are page, evident, dac nu a anuntat pe nimeni, nu, nu are .

People who share their food with me have a special place in my heart.

0 0

Back to top
Unicul

[Mentally Stable]

(since 28-05-2021 19:23)

Votes: 9

Post Posted: 23-12-2013, 09:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keen, daca continui asa, parerea mea, sigura, ca nu o sa ai zile usoare pe serveru asta. Deja exagerezi !!! Si apropo de avertismente: crezi ca e vre-un admin din cei sanctionati care te are la inima?

Iti doresc ce-mi doresti tu mie / Si sa ti se-ntample tie !!!
0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 23-12-2013, 10:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu cred ca este un gag dat chiar asa pe nedrept, il acuzai intr-un fel de cod...dupa care mi se pare ca l-ai luat si putin la misto.
Apropo nu este unul din cei avertizati si chiar nu mi-ar placea sa vad razbunare din partea nimanui.

E inutila reclamatia.
TC.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by panacas, 23 December 2013 08:43

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 03-12-2024, 10:52:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x