User
Pass
2FA
 
 

[Complete]2nd FAC - Freakz Annual Competition - Sa curga mirodeniile in ciorba

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message2944
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 06-11-2013, 11:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este obligatoriu sa aveti minim o luna vechime pe forumul freakz pentru a putea participa la aceasta competitie!


Tema concursului: Prepararea unei ciorbe.

Regulament:
  • Langa preparat, pe o foaie, in mod obligatoriu sa fie scris: "http://WWW.FREAKZ.RO" si undeva intr-un colt nickname-ul vostru de pe forum.
  • Asezarea in pagina sa fie cat mai simpla, adica in partea stanga a paginii pentru o mai usoara citire a sa, fara n culori sau sa exagerati cu marimea textelor.
  • Pe durata concursului nu aveti dreptul sa va schimbati reteta, in caz contrar veti fi descalificati din competitie fara precedent.


Info*: Pozele le veti posta sub forma:
Code:
[url=http://forum.wow-freakz.com/url-catre-poza-retetei]TEXT[/url]


ATENTIE!* Inainte de a incepe ciorba sa luati aminte diferenta dintre o ciorba si o supa: SUPA in general este doar o zeama strecurata cu gust de carne, legume, etc. iar CIORBA e cea in care puneti carnuri, legume, paste, etc.

  • Rewards:
    • 6 puncte VIP + 50 rep




Important: Aceasta editie face parte din seria de concursuri Freakz Annual Competition si are ca premii, pe langa reputatie, puncte VIP.
Inscrieriile se fac pe data de 02.12.2013.
Sistemul de voting este unul relativ simplu, pe data de 18.12.2013-19.12.2013 membrii staff-ului vor decide castigatorul.





Last edited by ^AvioanE^ on 25-12-2013, 11:57:00; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Khajiit

[Away]



Status: Offline
(since 01-04-2019 20:33)
Joined: 19 Jun 2013
Posts: 3428, Topics: 110
Location: Away for a long time.

Reputation: 48.4
Votes: 145

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 07-12-2013, 12:27:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reteța cu mirodenii by Khajiit

Ingrediente:
*ceapã(3 bucãți).
*țelinã (o bucatã).
*morcov (2 bucãți).
*fasole verde (dupã preferințe, o canã/ o jumãtate de canã).
*fasole galbenã(dupã preferințe, o canã/ o jumãtate de canã).
*mazãre (dupã preferințe, o canã/ o jumãtate de canã).
*fidea.
*apa.
(Poza la cateva ingrediente click)

Mod de preparare:
1. Se taie ceapa (pozã aici click).
2. Se rad morcovii.
3. Se pune la cãlit in trei linguri de ulei ceapa și morcovii(dupã ce am taiat ceapa și am razuit morcovii) intr-o craticioara(se lasã cca 10 minute la foc moale).
4. Se taie cartofi cubulețe (poza aici click).
5. Se pun la fiert cartofii, fasolea verde, fasolea galbenã, mazãrea si țelina cu doi litri de apa(+ceapa si morcovii adãugați dupa ce i-am cãlit).
6. O lãsam la fiert 30 de minute intr-o oala cu totul.
7. Adãugãm sucul de roși (o canã, o canã si jumãtate) cu fidea(2 cuiburi de fidea).
8. Se lasã la fiert inca 10 minute și apoi se drege cu un ou bãtut(panã la spumã).
9. Sã aveți poftã. ( pozã final click , pozã final farfurie + sign click).

In atentia dvs:
Ciorba nu contine nici sare,nici carne.
Sarea se poate adauga dupa preferinte(de la un varf de lingura pana la 2 linguri cel mult).
Carnea poate fi fie de pui, fie de porc(costita, oase). Eu recomand sa fierbeti carnea odata cu legumele(asfel zeama de la carne se amesteca cu zeama de la legume si da adevaratul gust al ciorbii).
...
PS: Daca este vreo problema la postarea pozelor, te rog avioane sa modifici tu, eu am pus link direct catre site-ul de upload.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]



Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)
Joined: 28 May 2012
Posts: 21086, Topics: 1601
Location: Constanta

Reputation: 1870.3
Votes: 781

Post Posted: 17-12-2013, 18:02:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reteta pentru ciorba cu oase de porc (garf)

Ingrediente:
-4 litrii de apa
-oase de porc (garf)
-zarzavat la borcan (morcov, albitura tocate la robot in timpul sau spre sfarsitul verii sau proaspete)
-ceapa tocata
-telina Telina
-bulion 2-3 linguri
-rosii si ardei 2-3 linguri sau maxim 4 (la fel ca si zarzavatul facute la robot si tinute in sticle) Poza zarzavat, rosii cu ardei si bulion . Sau puteti folosi un ardei gras si 2 rosii daca nu aveti la sticla (pe care le tocati marunt).
-apa
-bors intre jumatate de litru si 1 litru pentru 4-5 litri de apa.
-leustean (cand e gata)
-sare (dupa gust)

Mod preparare:
Oasele garf se fierb intr-o apa(se dau in clocot, dupa care se arunca apa), apoi se pun oasele in oala cu putin ulei pentru a se cali putin dupa care se adauga si zarzavatul cu ceapa (Poza) si rosile cu ardeii. Se lasa sa se fiarba dupa care se adauga borsul, sarea si bulionul. Se lasa sa fiarba in jur de 30 min (in functie de oase). Cand e aproape gata se pune verdeata (leusteanul).
Poza preparat 1 Poza preparat 2 Poza 3
Sa aveti pofta!!!




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Extasy_freakz

[Devil's daughter]



Status: Offline
(since 24-10-2022 04:53)
Joined: 08 Feb 2013
Posts: 1312, Topics: 38
Location: Romania

Reputation: 808.1
Votes: 179

 
Post Posted: 18-12-2013, 20:56:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ciorbã ardeleneascã de fasole verde

Ingrediente:
1 kilogram de fasole verde curãțatã și ruptã în bucãți
100-150 de grame de costițã afumatã, tãiatã fin
1 ceapa mare
2 linguri cu vârf de fãina albã
1 lingurã de boia de ardei dulce
2 morcovi potriviți
1 ardei roșu
1 țelina
1 roșie mare, farã pielițã, tãiatã în cuburi
cimbru verde sau uscat
foaie de dafin
1 cațel zdravãn de usturoi
sare si piper
1,5 litri de apã
patrunjel verde tocat
oțet (opțional)
smântânã pentru servit (opțional)

Preparare: Costița se cãleste într-o oalã, fãrã adaos de ulei, pânã ce se rumenește ușor și își lasã grãsimea.
Se adaugã ceapa tocatã, se amestecã și se lasã sã se gãteascã pânã ce ceapa se înmoaie.
Dupã ce s-a înmuiat ceapa, se adaugã fãina și se amestecã temeinic, pânã ce va rãspândi un miros de plãcintã coaptã.
Se adaugã imediat boiaua, se amestecã și se stinge cu apã caldã, amestecând bine.
Când zeama dã în clocot, se adaugã morcovii, țelina și ardeiul, toate tocate cubulețe și o lingurițã de sare.
Se lasã sã fiarbã 2-3 minute, apoi se adaugã fasolea verde.
Când fasolea s-a înmuiat, se adaugî roșia fãrã pielițã, tãiatã în cuburi, și cimbrul.
Se mai fierbe 2-3 minute, apoi se potrivește gustul de sare și piper, se adaugã usturoiul zdrobit și verdeața tocatã.
Eu adaug o lingurã de oțet de 9% în oala de ciorbã și e exact cât trebuie de acrã, dupã gustul meu.Se servește simplã sau cu smântânã și e
foarte, foarte gustoasã.


Poza 1
Poza 2


There's no future there's no past
Beating hearts are all we have

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 25-12-2013, 11:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Castigator:
    • Khajiit


Felicitari.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 20 December 2013 21:04



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  


The time now is 02-12-2024, 01:08:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x