User
Pass
2FA

Va rog!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message348
Alakay008

[Nebunu' de la 3]

Status: Offline
(since 04-06-2014 08:45)

Votes: 3

Post Posted: 28-12-2013, 22:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!Dupa cum stiti,mi s-a blocat contul din zic eu,o mare tampenie...recunosc ca am si eu o mare parte de vina ca i-am parola aluia..dar aveam lvl 1 si nu stiam nimic dsp server,dar I-am zis lui ceacea sa mi-o schimbe insa nu mi-a raspuns...vreau sa primesc o pedeapsa,sunt de acord,dar sa imi blocheze contul nu cred ca este prea corect...tin f mult la acest server,am facut lv 9 si 21k fara gm,am muncit mult,400 de ore jucate,nu am avut reclamatii/antecedente...iar privind aim-ul,nu umblu cu coduri...daca asa trage ak47 nu e vina mea ca are reculu mare,oricum il ratam,se vedea in primul demo cum dadeam pe langa..si aveam fpsu 53-58 ba chiar m-a scos de cateva ori din cauza lagului -.Sper sa intelegeti ca imi recunosc partea mea de vina si consider ca(virgule) contul meu nu ar trebui blocat definitive,doar pe o perioada de cateva zile/saptamani...daca nici asta,sper ca @ceacea sa imi mute gm-ul pe un nou cont...daca nu,va urez un an nou cat mai frumos si bafta la fraguri!-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 29-12-2013, 07:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ai dat dovada de un interes egal cu ZERO. Si sa nu uitam si de o neglijenta foarte mare, daca ai vazut ca ceacea nu raspunde, dc nu ai dat PM mie sau lui AMG sau altui admin care frecventeaza forumul mai mult, ca sa vorbeasca cu ceacea in locul tau, ca doar aveai timp de la lvl 1 la lvl 9. Iar GM-ul nu se muta de la un cont blocat la un alt cont. Aste e, gresesti, platesti. Incepi cu alt cont.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 29 December 2013 05:59

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 14-02-2025, 20:42:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x