User
Pass
2FA

World PvP = 0
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message13738
Terrorpvp

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-08-2015 16:52)

Votes: 9

Post Posted: 29-12-2013, 15:54:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda o discutie cu voi 2 este lipsita de sens.....tot ce a-ti postat pana acum a fost doar legata de corectia gramaticala.
Total lipsit de sens din punctul meu de vedere.
Mai pe romaneste nu ma intreseaza persoana ta daca ave-ti probleme personale cu mine nu ma intreseeza.

Noi vrem sa fie in SW acelas numar de garzi ca si in ogrimar Ghotic a postat mai sus cam ce diferenta este intre factiuni.
Daca un gm doreste sa ia masuri bine de unde nu iar bine...dar sa nu mai strigati la noi de azi inainte ca facem lag pe servar cand venim ogrimar (si o sa venim garantez asta).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 29-12-2013, 15:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terrorpvp wrote:
Mda o discutie cu voi 2 este lipsita de sens.....tot ce a-ti postat pana acum a fost doar legata de corectia gramaticala.
Mai pe romaneste nu ma intreseaza persoana ta daca ave-ti probleme personale cu mine nu ma intreseeza.

Noi vrem sa fie in SW acelas numar de garzi ca si in ogrimar Ghotic a postat mai sus cam ce diferenta este intre factiuni.
Daca un gm doreste sa ia masuri bine de unde nu iar bine...dar sa nu mai strigati la noi de azi inainte ca facem lag pe servar cand venim ogrimar (si o sa venim garantez asta).

Si daca ar fi 0 garzi , la cat de stabil e serverul , cand o sa se faca lag -> kill sau tp . Pana nu se fixeaza adio mass world pvp , orice ati spune.

Off: Voi ceilalti "ave-ti" vreo problema cu asta? -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2014 16:40)

Votes: 10

Post Posted: 29-12-2013, 16:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Terrorpvp , m-ai pierdut la primele greseli gramaticale , cam greu de citit . Hai sa-ti spun p-aia dreapta ... cand o sa vezi hordaci in zona de duele atunci sa deschizi gura ; ca aliac poti sta lejer in durotar cu 2-3 healeri in spate si sa arzi cativa hordaci. Daca o sa contesti asta inseamna ca esti un fanboy care isi ridica in slavi factiunea/guilda/pe sine ... Si nu ai cum sa contesti daca tot te lauzi cu mass world pvp. Daca o faci esti un hater/post hunter . Te salut . O zi buna .

P.S. : Nu-mi mai activa casuta pentru nimicurile tale.

Bai pretenas , ai nevoie de 2-3 healer per persoana poate , ceea ce inseamna ca 3 sferturi din raid ar trebui sa fie healeri. Iar tu nu iti dai seama de ceea ce vorbesti , cred ca procesul tau mintal nu ti-a permis sa vizionezi videoul unde se vede clar ca hoarda e in fata la stormwind , unde garzile lipsesc si se fac duele. "ca aliac poti sta lejer in durotar" cum sa stam ma omule lejer daca ai garzi din 4 in 4 metri. Tu te auzi macar?

Loveheal wrote:
pms wrote:
Terrorpvp , m-ai pierdut la primele greseli gramaticale , cam greu de citit . Hai sa-ti spun p-aia dreapta ... cand o sa vezi hordaci in zona de duele atunci sa deschizi gura ; ca aliac poti sta lejer in durotar cu 2-3 healeri in spate si sa arzi cativa hordaci. Daca o sa contesti asta inseamna ca esti un fanboy care isi ridica in slavi factiunea/guilda/pe sine ... Si nu ai cum sa contesti daca tot te lauzi cu mass world pvp. Daca o faci esti un hater/post hunter . Te salut . O zi buna .

+1 Annih...n-aveti creier nici cat o gasca , aveti o problema la mansarda si vreti sa o evidentiati pe forum , topic inutil.

Draga , noi am avea probleme la mansarda numai in cazul in care ceea ce noi am sustine nu ar fi adevarat. Daca tu ai juca hoarda iar noi am avea orasul impanzit de garzi care dau 70k ce-l putin pe noncrit , crede-ma ca nu ai mai comenta atat si nu ai mai avea gura atat de mare, stai la tine in banca daca nu esti in stare decat sa faci comentarii inutile ce nu sunt legate de topic.

pms wrote:
Daca nu stim "sa citit" nu e problema noastra.
Per total : esti capabil sa-ti sustii un punct de vedere fara atacuri la adresa unuia dintre noi? Atat intreb. Multumesc anticipat. -

... Asta ca sa ramanem on-topic .

Vad ca tu esti cel cu o problema aici. Daca pe tine subiectul te depaseste si singurul lucru' pe care esti in stare sa-l faci este sa comentezi la adresa gramaticii gresite , greseli pe care le poti comite datorita nervilor cauzate de nedreptatea acordata fata de alianta , chiar nu ai ce cauta aici , din moment ce nu esti in stare sa comentezi asupra subiectului care este abordat de topic.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
phalas1

[Mentally Stable]

(since 24-07-2014 07:34)

Votes: 3

Post Posted: 29-12-2013, 16:01:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Terrorpvp wrote:

Si daca ar fi 0 garzi , la cat de stabil e serverul , cand o sa se faca lag -> kill sau tp . Pana nu se fixeaza adio mass world pvp , orice ati spune.

Off: Voi ceilalti "ave-ti" vreo problema cu asta? -

Ma , noi nu vrem sa fie 0 garzi in ambele orase , vrem ca Stormwindul si Orgrimmarul sa aiba acelasi numar de garzi si sa fie ambele la fel de puternice nu alea din Orgimmar sa fie de 2 ori mai bune decat cele din Stormwind . Pana si in Tol Barad se intampla chestia asta hoarda are o gramada de garzi cu multa viata iar ally au doar niste garzi jegoase care daca le dai /spit au murit...

0 0

Back to top
lolexwtf

[(= i'm so high =)]

(since 31-03-2016 19:10)

Votes: 12

Post Posted: 29-12-2013, 16:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce hoarda mereu trebuie sa fie favorizata ? vreau ca un gm sa raspunda
0 0

Back to top
Watcher

[W]

(since 20-02-2021 21:05)

Votes: 50

Post Posted: 29-12-2013, 16:38:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

Stai jos copile.
Ai citit barimi despre ce e vorba aici sau iar incepi sa aberezi? Iti sugerez sa inveti sa citesti.

0 0

Back to top
btoni223

[Worst ret pala]

(since 27-11-2018 18:10)

Votes: 6

Post Posted: 29-12-2013, 17:06:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia erau 20-30 in video si au reusit sa intre in SW.
Noi daca ne adunam 50-60 nu intram in OGG ca ne bate garda.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-12-2013, 18:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred eu ca o sa fim luati in seama prea curand.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 29-12-2013, 18:25:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici macar unul singur nu e in stare sa priceapa macar 1 idee . Daca erati capabili sa intelegeti ca orice ati face , pana nu se stabilizeaza platforma/core-ul /serverul , mass world pvp-ul despre care vorbiti este ZERO.
Dar romanul cand isi da seama ca cineva i-a evidentiat cat de inapt e , reactioneaza , isi aduce si tovarasii , care fac flame si nu sunt capabili sa se mentina on-topic.

Mai pe intelesul vostru : Degeaba se egaleaza numarul de garzi , daca e sa facem lag (Horde or Ally) tot aceeasi treaba e.

Nu ati inteles? Activati-mi casuta din nou si va desenez in paint , ca vad ca in afara de flame nu stiti altceva.

------

Si ca sa nu se inteleaga ca fiind nu stiu ce jignire :

INÁPT ~tã (~ți, ~te) Care nu este apt (sã facã ceva); lipsit de aptitudini; incapabil. [Sil. in-apt] /<fr. inapte
[...] raportat la topic.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-12-2013, 18:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Nici macar unul singur nu e in stare sa priceapa macar 1 idee . Daca erati capabili sa intelegeti ca orice ati face , pana nu se stabilizeaza platforma/core-ul /serverul , mass world pvp-ul despre care vorbiti este ZERO.
Dar romanul cand isi da seama ca cineva i-a evidentiat cat de inapt e , reactioneaza , isi aduce si tovarasii , care fac flame si nu sunt capabili sa se mentina on-topic.

Mai pe intelesul vostru : Degeaba se egaleaza numarul de garzi , daca e sa facem lag (Horde or Ally) tot aceeasi treaba e.

Nu ati inteles? Activati-mi casuta din nou si va desenez in paint , ca vad ca in afara de flame nu stiti altceva.

------

INÁPT ~tã (~ți, ~te) Care nu este apt (sã facã ceva); lipsit de aptitudini; incapabil. [Sil. in-apt] /<fr. inapte
[...] raportat la topic.

Nu te mai pune ma la mintea lor...Dosent Matter lasa-i in prostia lor acolo.

0 0

Back to top
Aldunis

[Mentally Stable]

(since 06-12-2018 11:52)

Votes: 5

Post Posted: 29-12-2013, 18:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Annih tu esti singurul care nu intelge , am deschis topicul pentru a inceta cu favoritismele pt hoarda.Si din moment ce vorbesti romaneste , ma gandesc ca si tu esti roman , asa ca nu te mai da asa inteligent ca faci parte din aceeasi oala cu noi, daca doresti sa mai postezi ceva legat de subiectul de care vorbim aici , esti bine venit daca nu ,te rog nu mai posta aiureli si sa te certi cu lumea.
0 0

Back to top
Terrorpvp

[Mentally Stable]

(since 01-08-2015 16:52)

Votes: 9

Post Posted: 29-12-2013, 18:43:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anih pt cultura ta generala esti prea ...... ca sa pricepi si este ultimul post la care iti mai raspund.
Noi nu discutam de lag sau de reparare sau mai stiu eu ce aberatii tot faci tu.
Noi vrem sa fie numar egal la de garzi si la A si la H.
In rest nu ne intreseaza momentan nimic.
Stim ca se face lag stim prea bine care sunt problemele le-am discutat pana acum de mii de ori cu gm si nu sa rezolvat nimic.
Nustiu ce tot o tii landra cu lagu pe servar pt. ca noi nu discutam de problema asta.

"Poate vrei sa iti desenez ca sa intelegi."

0 0

Back to top
druidxd

[Mentally Stable]

(since 04-01-2014 21:58)

Votes: 1

Post Posted: 29-12-2013, 18:48:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi un gm ajuta hoarda sa omoare boss ul din sw...
Ce sa mai ceri?
A scos bossul afara sa il omoare hoarda,noroc cu guilda PvP ca a facut legea=D
GG PvP

0 0

Back to top
Watcher

[W]

(since 20-02-2021 21:05)

Votes: 50

Post Posted: 29-12-2013, 18:50:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
Aldunis wrote:
Am deschis topicul pentru a rezolva o problema a serverului , nu pentru a va insulta pe tema scrisului.
Loveheal pentru sectiunea - Probleme cu scrisul - apasa alt + f4

*Off*: thanks . that's a good one.

Posturi unite automat, 29-12-2013, 14:12:11

M-am informat : https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=3296&&name=orgrimmar-grunt

Hp : 10M , damage : 100.000 , SPAWNURI 280

https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=68&&name=stormwind-city-guard

Hp : 5M ,damage : 50.000 , SPAWNURI 101 , din care 21 sunt langa rege , care la pvp nu ne ajuta nimeni 3-4 in fata si avem si noi una in Goldshire... Super tare frate , EXACT pe jumatate.

Posturi unite automat, 29-12-2013, 14:13:49

Something more , la noi la rege au 6 Minute respawn , la ei 3 minute . WHY?!

Ati citit ce a scris baiatu asta aici? Sau postati sa va aflati in treaba?

Daca nu vezi ce scrie dute si i-ati niste ochelari sau in cel mai rau caz mai treci pe la scoala.

Topicul se refera la diferenta de garzi dintre alianta si hoarda, numai vorbi despre offtopic daca nu stii ce e ala.

Daca ai fi citit TOT ce s-a scris ai fi realizat ca topicul a fost creat cu scopul de a reduce lagul pe server, introducand mai multe garzi in fata sw-ului cum e in ogg dar mai sunt si copii care vor sa se dea elevati utilizand expresii si cuvinte care nu isi au rostul aici.

REPET: CITESTE CU ATENTIE CE AM SCRIS MAI SUS, daca creierul tau nu poate percepe nici asta atunci ai o problema.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-12-2013, 19:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

------

[...] raportat la topic.

Zici ca pana nu se stabilizeaza platforma/core-ul/serverul , mass pvp-ul despre care vorbiti e zero nu. Ok:

1-e ce a mai fost activat daca nu ne permitem sa face mass pvp cum trebuie.
2:Afirmatia initiala ramane aceeasi , de ce voi aveti cu 180 de garzi mai multe , cu dublu' HP si dublu' damage done , si cum de noi cand venim la voi cu raid de 40 de oameni , brusc e lag si ne luam .kill , iar voi cand veniti la noi cu raid de 40 + nu se intampla nimic.
Cand o sa ai de gand sa intelegi treaba asta si o sa constientizezi faptul ca din 3 posturi anterioare 2 au fost legate de gramatica si nu despre topic , o sa fi binevenit sa postezi aici.

Posturi unite automat, 29-12-2013, 19:17:56

Watcher wrote:
sedys wrote:
Aldunis wrote:
Am deschis topicul pentru a rezolva o problema a serverului , nu pentru a va insulta pe tema scrisului.
Loveheal pentru sectiunea - Probleme cu scrisul - apasa alt + f4

*Off*: thanks . that's a good one.

Posturi unite automat, 29-12-2013, 14:12:11

M-am informat : https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=3296&&name=orgrimmar-grunt

Hp : 10M , damage : 100.000 , SPAWNURI 280

https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=68&&name=stormwind-city-guard

Hp : 5M ,damage : 50.000 , SPAWNURI 101 , din care 21 sunt langa rege , care la pvp nu ne ajuta nimeni 3-4 in fata si avem si noi una in Goldshire... Super tare frate , EXACT pe jumatate.

Posturi unite automat, 29-12-2013, 14:13:49

Something more , la noi la rege au 6 Minute respawn , la ei 3 minute . WHY?!

Ati citit ce a scris baiatu asta aici? Sau postati sa va aflati in treaba?

Daca nu vezi ce scrie dute si i-ati niste ochelari sau in cel mai rau caz mai treci pe la scoala.

Topicul se refera la diferenta de garzi dintre alianta si hoarda, numai vorbi despre offtopic daca nu stii ce e ala.

Daca ai fi citit TOT ce s-a scris ai fi realizat ca topicul a fost creat cu scopul de a reduce lagul pe server, introducand mai multe garzi in fata sw-ului cum e in ogg dar mai sunt si copii care vor sa se dea elevati utilizand expresii si cuvinte care nu isi au rostul aici.

REPET: CITESTE CU ATENTIE CE AM SCRIS MAI SUS, daca creierul tau nu poate percepe nici asta atunci ai o problema.

+1

Chill out.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pirinush, 03 January 2014 15:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 24-02-2025, 17:43:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x