User
Pass
2FA

World PvP = 0
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message13684
pms

[Power overwhelming]

Status: Offline
(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 29-12-2013, 20:58:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In concluzie , orice ati spune , pana nu avem un server stabil , degeaba balansam garzile , ca la primul raid pvp crapa serverul. Consider ca e useless toata treaba asta legata de garzi . Daca totul era stabil si fara lag in raid-uri pvp atunci sa fii venit cu pretentii de genul , nu ca v-ati luat voi ownage in elwyn forest si hai sa dam vina pe gms ca nu baga garzi.In toata situatia asta prioritar ar fi stabilizarea serverului , dar momentan staff-ul are alta grija.

---

druidxd wrote:
Astazi un gm ajuta hoarda sa omoare boss ul din sw...
Ce sa mai ceri?
A scos bossul afara sa il omoare hoarda,noroc cu guilda PvP ca a facut legea=D
GG PvP

Dafuq ... fanboy , fanboy, dar care e faza cu bossul? -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sedys
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2014 16:40)

Votes: 10

Post Posted: 29-12-2013, 21:40:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
In concluzie , orice ati spune , pana nu avem un server stabil , degeaba balansam garzile , ca la primul raid pvp crapa serverul. Consider ca e useless toata treaba asta legata de garzi . Daca totul era stabil si fara lag in raid-uri pvp atunci sa fii venit cu pretentii de genul , nu ca v-ati luat voi ownage in elwyn forest si hai sa dam vina pe gms ca nu baga garzi.In toata situatia asta prioritar ar fi stabilizarea serverului , dar momentan staff-ul are alta grija.

---

druidxd wrote:
Astazi un gm ajuta hoarda sa omoare boss ul din sw...
Ce sa mai ceri?
A scos bossul afara sa il omoare hoarda,noroc cu guilda PvP ca a facut legea=D
GG PvP

Dafuq ... fanboy , fanboy, dar care e faza cu bossul? -

Cand ai de gand sa intelegi ca "ownage"-ul pe care l-am luat in elwyn a fost pentru ca noi nu avem garzi? Tu chiar crezi ca daca noi aveam acelas numar de garzi cu al vostru si la fel de buffate , mai aveati vro sansa la noi in elwyn. Si chiar si fara garzi , 20 de playeri am tinut fata la un raid full , asa ca nu-mi veni tu mie cu replici , ca degeaba v-ati luat voi ownage , din moment ce noi pana sa fie bagate garzile mai aveam putin si ne mutam in OGG. Tu chiar crezi ca garzile alea au fost bagate pentru ca e hoarda prea buna ? Incerci sa ai un vocabular dezvoltat , dar iti demonstrezi doar inferioritatea din moment ce nu esti in stare sa intelegi unde bate topicul.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 29-12-2013, 23:46:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti incapabil sa pricepi ideaa . Reciteste ce am spus ... daca tu ai inteles altceva decat faptul ca orice solutie ai aduce problema tot la server este (lag) nu ai ce sa faci ... totul e sa astepti sa fie stabilizat.

E cred ca a 3-a oara cand zic asta si singura chestie care o primesc atunci cand imi activati casuta sunt flame-uri si "n-avem destule garzi" ... si asta o raportezi la ce spun eu ... Chiar atat de incapabil esti incat din 3 postari sa nu intelegi aceeasi idee? Repet de 3 ori acelasi lucru si tot nu intelegi? Practic eu mi-am incheiat orice interventie legata de parerea mea on-topic .

Daca de acum : Imi activezi casuta esti un hater . Ma ataci , fa-o usor ca poti sa iei warn pt flame si nu zic ca amenintare , ci doar ca precizare ca sa nu regreti ce ai facut , ca putem discuta ca oamenii ... cred ca poti nu?

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-12-2013, 23:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Esti incapabil sa pricepi ideaa . Reciteste ce am spus ... daca tu ai inteles altceva decat faptul ca orice solutie ai aduce problema tot la server este (lag) nu ai ce sa faci ... totul e sa astepti sa fie stabilizat.

E cred ca a 3-a oara cand zic asta si singura chestie care o primesc atunci cand imi activati casuta sunt flame-uri si "n-avem destule garzi" ... si asta o raportezi la ce spun eu ... Chiar atat de incapabil esti incat din 3 postari sa nu intelegi aceeasi idee? Repet de 3 ori acelasi lucru si tot nu intelegi? Practic eu mi-am incheiat orice interventie legata de parerea mea on-topic .

Daca de acum : Imi activezi casuta esti un hater . Ma ataci , fa-o usor ca poti sa iei warn pt flame si nu zic ca amenintare , ci doar ca precizare ca sa nu regreti ce ai facut , ca putem discuta ca oamenii ... cred ca poti nu?

Omule.... neomule ca om nu esti .. daca erai aveai un proces mintal destul de decent incat sa constientizezi faptul ca pe acest topic nu se discuta faptul ca facem lag , ci faptul ca ogg-ul are 180 de garzi in plus fata de alianta , sa nu mai luam in calcul cat de buffate sunt. Daca vrei sa discuti atat off topic nu comenta aici , chiar nu-ti permite creieru' ala , asa de redus cum e el , sa intelegi ca noi dicutam alt ceva decat ceea ce tu ne tot freci.

Doamne deci nu am mai fost dus atat de "la extrem" nici o data , omu' asta chiar nu poate intelege ca e cu totu' pe dinafara?!

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 29-12-2013, 23:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A 4-a oara . Orice pretentie ati avea , repercursiunile vor fi legate de lag-ul creeat la orice mass world pvp in zonele apropiate de capitale . Ca nu vine hoarda pana la porti la intrare si vin cu zecile in Goldshire tot lag e ...

Pe dinafara? Scuza-ma ca fac offtopic ... Sau sa-ti zic altfel , iarta-ma ca repet acelasi lucru si tot nu esti capabil sa te rezumi la repercursiunile pe care incerc sa ti le expun . Tu ti-ai luat-o ca nu ai garzi multe , te-am inteles. Sa bage garzi ... dupa o sa te plangi de lag . Te astept si atunci cu un topic.

Te salut - . Stai jos - ...

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-12-2013, 00:58:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
A 4-a oara . Orice pretentie ati avea , repercursiunile vor fi legate de lag-ul creeat la orice mass world pvp in zonele apropiate de capitale . Ca nu vine hoarda pana la porti la intrare si vin cu zecile in Goldshire tot lag e ...

Pe dinafara? Scuza-ma ca fac offtopic ... Sau sa-ti zic altfel , iarta-ma ca repet acelasi lucru si tot nu esti capabil sa te rezumi la repercursiunile pe care incerc sa ti le expun . Tu ti-ai luat-o ca nu ai garzi multe , te-am inteles. Sa bage garzi ... dupa o sa te plangi de lag . Te astept si atunci cu un topic.

Te salut - . Stai jos - ...

Asta incerc sa evidentiez. Hoarda cand vine la noi nu face lag? Ieri au venit raid e 40 si nu au fost garzi ca sa evite lagul la noi , de aia doresc sa avem si noi acelas numar de garzi cu acelas HP si dmg pentru a echilibra treaba asta.

Chill out.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 30-12-2013, 01:08:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pupat eu undeva hoarda? Dezbateam solutia ... eu unul daca sunt chemat spre exemplu la mass world pvp nu ma duc ... de ce sa pierd vremea in lag?

Sa bage garzi ca nu strica ... dar odata rezolvat vom dezbate urmatoarea problema , cea a lagului.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-12-2013, 01:11:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Am pupat eu undeva hoarda? Dezbateam solutia ... eu unul daca sunt chemat spre exemplu la mass world pvp nu ma duc ... de ce sa pierd vremea in lag?

Sa bage garzi ca nu strica ... dar odata rezolvat vom dezbate urmatoarea problema , cea a lagului.

Finally la un consens -

Chill out.
0 0

Back to top
yodaduyo

[Mentally Stable]

(since 16-05-2015 16:40)

Votes: 5

Post Posted: 30-12-2013, 20:56:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si acum ca de obicei o sa ramanem doar cu topicul ca masuri o sa se ia la Sf.Asteapta. Acum de ce nu mai vine niciun Gm cu gura mare: "Faceti lag d-aia nu va lasam sa va bateti in orgrimmar" fiindca stiu ca avem dreptate, sunt curios daca dupa urmatorul restart se vor egala numarul de garzi dintre Orgrimmar si Stormwind!!! https://youtube.com/watch?v=bhKJH0wmEj8:

0 0

Back to top
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 30-12-2013, 21:53:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu vad beserker pe guards din orgrimmar

Fixes will be live only after a server restart !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
yodaduyo

[Mentally Stable]

(since 16-05-2015 16:40)

Post Posted: 30-12-2013, 22:11:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Dar vezi ca sunt mult mai multe si mult mai bune???
0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-12-2013, 22:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa fie vazut , compara garzile din ogg cu cele din Sw.

Chill out.
0 0

Back to top
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 31-12-2013, 22:43:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa modific si aia soon

LE:

Quote:
M-am informat : https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=3296&&name=orgrimmar-grunt

Hp : 10M , damage : 100.000 , SPAWNURI 280

https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=68&&name=stormwind-city-guard

Hp : 5M ,damage : 50.000 , SPAWNURI 101 , din care 21 sunt langa rege , care la pvp nu ne ajuta nimeni 3-4 in fata si avem si noi una in Goldshire... Super tare frate , EXACT pe jumatate.

Fixed HP and Damage (after Restart)

Now tell me where you want you 100+ guards, or better yet , make a picture and draw circles where you think you need more guards ( I am not kidding, do that).

Activate voice mail when you are done

Fixes will be live only after a server restart !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Aldunis

[Mentally Stable]

(since 06-12-2018 11:52)

Post Posted: 01-01-2014, 13:22:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite aici : http://postimg.org/image/gyd1d4xk7/
Mai cateva prin district-urile din SW si pe podul din Valley of Heroes.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-01-2014, 02:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Pirinush

Urmatoarele poze sunt cele cu noile garzi care doresc sa fie adaugate.

1- http://tinypic.com/r/2mdpjec/5
2- http://tinypic.com/r/k3n382/5

Multumim pentru atentie. Ramanem recunoscatori.

Chill out.

Last edited by sedys on 03-01-2014, 12:11:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pirinush, 03 January 2014 15:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 14-02-2025, 12:11:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x