User
Pass
2FA

reclamtie ingeras

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message953
Xteam*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2014 22:07)

Votes: 1

Post Posted: 31-12-2013, 22:05:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai facut o reclamatie si cum se face ca nu apare sau ati sterso ?

Nick-ul tau : Xteam*
Nick-ul adminului pe care il reclami :ingeras
Concluzii si consecintele care le astepti : Omul e prea modest sa astepte 5minute sa ii dau niste amarate de poze, i-am zis sa stea unpic ca vb cu ai mei care sunt in tara eu fiind in straintate, si numi permit sa inchid telefonul special pt Ingeras sa ii dau lui pozele, + i-am zis sa astepte ca nu le gasesc imediat ca am 100 de poze pe d2.
Motiv/dovada/argument :

Poze: http://i39.tinypic.com/2v28mys.jpg
http://i43.tinypic.com/i3f4oi.jpg
http://i41.tinypic.com/2d0dglt.jpg
http://i41.tinypic.com/2ir0w3t.jpg

p>s: Sper ca nu treceti cu vederea si nu'l luati in seama, i-am vorbit frumos si ca drept multumurie el imi da ban ,i-am zis a astepte sa ii dau pozele, daca nu e intelegere ,sper sa se ia masuri.

2.p>s: Vreau si unban 80.194.5.96

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Skye1

[Vorbaretul Vestului]

(since 21-01-2014 17:59)

Votes: 8

Post Posted: 31-12-2013, 23:09:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-a fost asa greu sa postezi pozele pe forum , nush ce legatura are telefonul cu messengerul il puteai pune pe speaker si vorbeai . Nu mai faceti reclamatie ptr orice chestie . Contra reclamatie !

Dați-mi un punct de sprijin și voi muta Pãmântul din loc.
0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

(since 04-08-2018 10:11)

Votes: 10

Post Posted: 01-01-2014, 01:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma rog de tine o ora sa imi dai pozele. Nu fi om bata ca pun conversatia de pe mess laso dreaq de vrajeala tzaca, tiam cerut pozele scurt nimic altceva nu am timp sa stau dupa tine sa vb la tel si nu ma intereseaza ce faci in ce tara esti si nimic altceva ma interesa strict pozele.acum ca pe tine nu te duce capu sa vb la tel si sa cauti pozele in acelasi timp nu e prob mea si mai faci si reclamatie ca bata de om ce esti , ma mai si ameninti. Scz limbaju da jet.

Posturi unite automat, 01-01-2014, 01:11:35

Si contra unban. Invatati dreaq sa va purtati smardoilor. Acum nu mai esti smecher nu ma mai ameninti ? Stai pe bara pana inveti sa cauti niste poze care duraza max da max 2 min. Si inteligentule puteai sa ai si 900000 de poze le gaseai imediat daca te oboseai domnia ta sa te uiti la data , si cu asta am incheiat.

0 0

Back to top
djjyuy

[Maniac]

(since 07-06-2015 04:14)

Votes: 12

Post Posted: 01-01-2014, 01:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xteam eram de fata nu ai prezentat pozele . ce mai vrei o medalie!! pozele se prezinta an maxim 2 minute! si pe langa, amarate sau nu tre sa le prezinti cand ti se fac.

maestru bectziv))))
0 0

Back to top
Xteam*

[Mentally Stable]

(since 07-01-2014 22:07)

Votes: 1

Post Posted: 01-01-2014, 02:44:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@djjuy

Unde scrie ca in 2min trebuie sa prezint pozele? Sta cineva dupa mine la coada dupa mine si nu stiu eu ?

@ingeras

Tu COPILE ,te caracterizez intr-un singur cuvant ''INCULT'' ,esti foarte frustrat ,suferi de tine(rezulta faptul ca ti-am dat HS si repede ss si dupa incepi ca disperatu pe mess ''sami ceri pozele crezand ca uite l-am prins pe fraier cu wall''

Las la aprecierea ownerului sa decida, oricum ca nu te sanctioneaza acum ,sa tii minte ca in viitorul apropiat o sa ai remove, datorita ''Modestiei'' si respectului care il ai fata tu de jucatori.

P>S: Vezi ca nu e problema ta cum caut eu pozele sau ca nu fac 2 lucruri odata(Si daca tu poti vorbi la telefon si vorbind cu altcineva sati fie de bine,dar nu ma jigni ca nu ne tragem de sireturi !

''Si contra unban. Invatati dreaq sa va purtati smardoilor. Acum nu mai esti smecher nu ma mai ameninti ? Stai pe bara pana inveti sa cauti niste poze care duraza max da max 2 min. Si inteligentule puteai sa ai si 900000 de poze le gaseai imediat daca te oboseai domnia ta sa te uiti la data , si cu asta am incheiat.''

Sa-si dea si Ownerul o parere la ce a scris aici poate sunt eu prea idiot ,dar daca asta e comportament de admin pe acest server sa ma scuzati ca imi caut altul , deci cum sa fi atat de incompetent.
Si sa ti-o mai zis si pe a dreapta daca tu imi gasesti cu 3 stemuri in calculator 4 poze dintre care am 120(doar in fiecare folder si nu exagerez) esti foarte inteligent.

@ Dupa ce i-am spus ca am terminat de vorbit la telefon ,i-am zis ca in 2minute ii dau pozele, nu ii scriu bine hop ''hai da pozele'' si la 2 secunde iese ,pai ce face teatru cu mine?

@ Fiind nou pe server vreau sa vad si eu la ce concluzie ajung ownerii, ca daca continui sa joc cu copiii gen ingeras pe server e clar ca nu pot juca decat cateva saptamanii, fiind nou venit de doar 4 zile.

0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

(since 04-08-2018 10:11)

Votes: 10

Post Posted: 01-01-2014, 18:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu te duce capu normal ca nu poti face doua lucruri deodata rasule ! si nu ti-am facut poze ca miai dat hs bata de om ce esti , am facut pt ca mia zis un player sa ma uit pe tine bata !!!

Tc ca deja o dam in desene cu daffy asta !

poti sa ai si 10 steamuri nu ma intereseaza ! ce rau imi pare de tine - stii care e faza la mine nu merg ***** de genu vezi ca iti fac reclamtie ! - am facut poze , nu mi le-ai dat pa ! nu stau la discutii , mai esti si tare in gura , ma mai iei si la mijto . profitati de ocazie ca ceilalti admini sunt mai permisivi cu voi , dar din pacate pt tine nu ai nimerit bine cu mine , nu ma intereseaza de cat timp joci pe serv , ar trebui sa stii "bata" daca tot zici ca ai 10 steamuri si 112312312 de poze in calc stii in cat timp se dau , sau le dai cand ti se cer , sa nu iei admini la mijto , si toate cele .... asa ca nu te mai baga singur in ***** ! Scz de limbaj !

Posturi unite automat, 01-01-2014, 18:44:37

eu pana sa iau admin nu mi-am permis sa ii zici la un admin nici ba ! si voi smecherilor , "interplopilor" ne luati si la ....... dupa care tot voi faceri reclamatii - amuzant !

0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 01-01-2014, 19:32:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xteam* wrote:
Am mai facut o reclamatie si cum se face ca nu apare sau ati sterso ?

Poze: http://i39.tinypic.com/2v28mys.jpg
http://i43.tinypic.com/i3f4oi.jpg
http://i41.tinypic.com/2d0dglt.jpg
http://i41.tinypic.com/2ir0w3t.jpg

Stai in banca ta ca nu moare serverul fara tine daca nu esti pe server.
Pozele dureaza 2 minute sau 3 maxim ca sa le dai la un admin pe mess,nu sa lasi adminu sa astepte.
Citeste regulamentul si vezi ca pe acolo scrie despre problema asta.
Dati closed la topic ca este inutil.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 03-01-2014, 00:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Done.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 02 January 2014 22:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-04-2025, 08:39:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password