User
Pass
2FA

cerere unban z3r0- x3

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message346
gabi0

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-09-2014 12:14)

Votes: 1

Post Posted: 03-01-2014, 19:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: z3r0-
Adminului care a dat ban: (optional) : addicted
Ip-ul tau/SteamID: 94.52.97.163
Data si Ora banului: 03.01.2014 | 19:30
Motivul: " alianta cica "

Am vorbit cu kidding despre alianta asta : el mi-a explicat ca alianta ZM PE ZM e voie ;ZM cu OM nu e voie (exemplu:eu am fury si un CT imi face semn din mouse nu si eu sa nu mai atac acolo); ZM PE ZM e voie alianta , asa mi-a zis el .

Sa va zic situatia mea : Am fost sub scari cu lucyan si am primit he de infectie . Eu am avut antidor si el nu asa ca el s-a bagat in LM ca sa pot lua eu antidot . Asta este alianta ZM PE ZM . Am mai vazut aceeasi problema si la alte persoane (ex:l-a tras un smoker afara din lm si cand l-a infectat l-a infectat langa alta persoana , si persoana infectata a intrat in LM sa poata sa-si faca credite ala cu care a stat ! .

CITITI asta : Am vorbit cu kidding despre alianta asta : el mi-a explicat ca alianta ZM PE ZM e voie ;ZM cu OM nu e voie (exemplu:eu am fury si un CT imi face semn din mouse nu si eu sa nu mai atac acolo); ZM PE ZM e voie alianta , asa mi-a zis el .

Respect z3r0-,

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 03-01-2014, 19:38:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZM - ZM / OM - OM , e alianta ceea ce faceti voi si una nesimtita chiar ... Zi de zi sunteti in conferinta pe skype , zi de zi sunteti in acelasi loc ajutandu-va cum s-a intamplat si acum ... Va trage omul atentia o data , de doua ori dar nu incetati ... Azi cand v-a zis kidding ca mai bine ati inceta cu conferinta asta , spuneati ca e el gelos si nu mai stiu ce ... Insa chestia din seara asta mie mi-a pus capac ...

Code:
4. Jocul este [size=18]individual[/size] creearea aliantelor (chiar si a tentativelor de alianta sau feed) sau favorizarea unuia sau a mai multor jucatori duce la pedeapsa slay/kick/ban intre 60 min si permanent .

Uite cat de frumos scrie in regulament ... Dar banuiesc ca nici pe asta nu l-ai citit ... Respectati banul si incetati cu chestiile de genul .. Jucati fiecare pentru el nu in comun

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gabi0

[Mentally Stable]

(since 15-09-2014 12:14)

Votes: 1

Post Posted: 03-01-2014, 19:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca am citit prea bine slay/kick/ban . Tu te-ai trezit direct sa dai ban. Si app daca si asta e regula sa nu joc cu prietenul meu pe skype e clara treaba . Sa nu mai zic ca favorizati si voi cativa playeri/admini. Exemplu: daca fitza,killer,addicted sau nush eu cine e ultimu ZM nu dati sirena/he de infectie. Kidding cu Petrica sunt din acelasi oras sau stiu eu ce legatura au ei , dar kidding nu intra la el sa-l omoare cand e ultimu ZM. Ce faceti voi nu e alianta?

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 03-01-2014, 19:45:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vreun admin incalca regulamentul, atunci ii ard eu, numai sa mi se aduca dovezi. Cat despre tine, respecta banul. Iar slay/kick/ban ii la alegerea adminului.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 03 January 2014 17:45

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 25-07-2025, 05:48:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password