User
Pass
2FA

Procesor.....

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message761
*@1rsTyle*

[Maniac]

Status: Offline
(since 06-08-2018 22:02)

Votes: 37

Post Posted: 04-01-2014, 14:15:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare!
Mi-am cumparat un procesor nou si anume intel pentium d940 si l-am pus pe pc (cu pasta bine inteles) toate bune si frumoase!
Cand deschid pc-ul functioneaza doar pana cand apar icon-urile de pe desktop si dupa se opreste automat
M-am interesat si mi s-a spus ca ar putea fi de la pasta termoconductoare (ca e mai veche) insa cu fostul procesor merge perfect (acela este mult mai slab)
Intrebarea mea este urmatoarea: Pasta este de vina sau cooler-ul? Daca nu este pasta de vina ci cooler-ul va rog sa imi dati si mie niste link-uri cu un cooler bun la un pret rezonabil

Mentionez ca nu am incercat si cu alta pasta!
Multumesc anticipat!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tzytzy

[Mentally Stable]

(since 09-12-2019 18:08)

Votes: 8

Post Posted: 04-01-2014, 14:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa inteleg ca procesorul nu a venit cu coolerul lui si l-ai pus pe cel care a fost pe procesorul vechi...Asta ar putea avea 2 cauze,prima ar fi ca nu mai are pasta termoconductoare de ajuns iar a doua ar fi probabil sa fi montat coolerul gresit si nu face contact.
Dai o fuga la cel mai apropiat magazin de componete si ia o pasta termoconductoare,poti sa o iei pe cea mai ieftina nu conteaza,artrebuii sa fie undeva la 11 lei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 04-01-2014, 15:49:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai placa de baza de la MSI?
Foloseste asta: click
Asta iti va spune daca temperaturile sunt depasite si iti va inchide automat pc-ul. Eu il am iar uneori se intampla ca cooler-ul sa nu-si faca treaba, ajungand la 256 *C procesorul si apoi programul intra in functiune si opreste pc!(Doar la aprindere, pe parcurs nu vei avea alte probleme).

Nu are legatura pasta, cel mai probabil e ca acel cooler sa nu fie montat corespunzator,ai grija ca fiecare detaliu conteaza, fiecare "cranc,zbang" conteaza.

Uita-te aici:click. Acest tip vinde procesor + cooler, contacteaza-l si vezi poate ii poti cumpara cooler-ul, este pentru acel procesor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 15-04-2025, 14:13:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password