User
Pass
2FA

Reclamatie Direct (Demo admin)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1396
LoGi.

[Sa:Mp AdmiN]

Status: Offline
(since 23-11-2020 18:19)

Votes: 101

Post Posted: 06-01-2014, 22:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: LoGi.
Nick-ul persoanei reclamate: Direct
Poze: http://tinypic.com/view.php?pic=j5a7wm&&s=5#.UssUnyG4LnE http://tinypic.com/view.php?pic=wvpwxs&&s=5#.UssU4iG4LnE

Descriere incident: Am anuntat pe /lc takezone la vla cand erau 3 membrii on,iar activ a spus ok,inainte sa dau take cu 1 min i-am spus ca il atac imediat,eu nu m-am uitat cati membrii are,credeam ca sunt 3,cand am si anuntat,dar activ nu mi-a spus nimic pe /lc,cum ca ar avea 2 membrii on,a inceput take ul,si vine direct si anunta take anulat,si sa ma injure pe /a,de cand un "demo admin" are tupeu asta cu un admin mai ridicat decat el?De cand eram helperi amandoi ne certam: Cine esti tu ba sa ma injuri pe /a si sa ma faci in toate felurile,si dupa vine catana care tine cu tine sa mai imi dea mie kick,tu kick ul primit il meritai,ce mielusel era cand era cabron,acum cand ai vazut ca numai e,"ai prins aripi".Am in poze cum ma injura,si cum zic martorii ca am facut totul corect,catana tu de abia ai intrat nici nu stiai ce se intampla si imi dai kick,frumos mod de a rezolva lucrurile -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Te L0ve Sc

[Progressive]

(since 25-04-2014 18:54)

Votes: 37

Post Posted: 06-01-2014, 22:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Logi are dreptate -> Cand sa anuntat take au fost 3 on AcTyV daca e baiat poate confirme si el era el shoot si splat . Atat am avut de spus . M-am bagat in aceasta reclamatie pt ca am facut si eu parte din take si imi sustin liderul pt ca a procedat corect .

??!!?? Se zice ca prietenii iti vor binele , asa ca nu'i lasa sa ti'l ia ??!!??
0 0

Back to top
Chim1

[Account disabled]

(since 07-01-2017 08:58)

Votes: 1123

Post Posted: 06-01-2014, 22:50:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu citesc baltagul sa iti raspund.

Tu o iei pe aratura,vad..Ai grija ce faci,ti.am explicat de ce ai dat take 7 v 2 sau cati erati voi si ai inceput sa te lovesti cu comenzile cand ti.am spus ca n.ai o treaba cu regulamentul.Nici nu ai poza cand ai zis ca sunt 3 membri,eu nu o vad!Las.o balta.Nu uita ca ai mai incalcat regulamentul cu Krieg cand i.ai dat pe la ora 2 noaptea /kame. Sunt admin imi respect regulamentu, respectal si tu.. ti`am zis sa nu te bazesti pe ce ai in spate si stii foarte bine la ce ma refer.

warned evit.

0 0

Back to top
LoGi.

[Sa:Mp AdmiN]

(since 23-11-2020 18:19)

Votes: 101

Post Posted: 06-01-2014, 22:53:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kubo.postul tau este egal cu 0,nu am poza cand erau 3 on ca nu cred ca era cazul sa am,sunt admin 4,crezi ca mai am nevoie de,dovezi?am martor multi dupa server ca erau 3 on,si activ daca este barbat poate sa iti confirme,si ce regulament am incalcat eu cu /kame? Am facut gluma asta la 2 playeri si lui krieg,iar inafara de krieg,le.am spus dupa ca eu eram,si ne-am amuzat cu totii,si i-am dat /re si lui krieg ca eu am fost,si scuzele de vigoare.De cand erai helper 3 erai frustrat si comentai intruna mereu,probabil ca te ofticai ca nu esti admin,dar acum cand ai ajuns,un "Demo Admin" deja rupe gura tuturor,comentezi,iti bagi/freci si tot asa.Amintesteti ca si k1d0or. ti.a spus intr.o reclamatie de a ta ca sa o lasi mai moala,ca iar incepi sa devii kubo ala de acum 4 ani.
* Spui sa nu ma bazez ca k1d0or imi e var?asta ai vrut sa spui?pai spuneo daca esti asa tare in clanta pe server,nu ma bazez pe el,mereu am procedat pe picioarele mele,am mai spus si o sa spun,daca intradevar am gresit,o sa fiu sanctionat,daca eram asa "favorizat" de catre varamiu cum spui tu,luam helper de mult timp,dar el a asteptat momentul sa ma schimb,sa fiu altfel,niciodata nu a "pus o vorba pentru mine" a asteptat sa zica altii si sa fiu remarcat.

Last edited by LoGi. on 06-01-2014, 22:56:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
AcTyV

[Mentally Stable]

(since 24-10-2014 19:40)

Votes: 2

Post Posted: 06-01-2014, 22:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am avut 3 oameni da un bou a iesit fix dupa 1 min de la inceperea takului
0 0

Back to top
Chim1

[Account disabled]

(since 07-01-2017 08:58)

Votes: 1123

Post Posted: 06-01-2014, 22:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu incep sa fiu ala vad ca tot bagi trecut in fata nu ma intereseaza ca il ai pe k1dor in spate respecta regulamentu cum faci si toti ceilalti ma refer la staff. Ai spus ca ai 4 ani de server ii ai degeaba. Nu ma intereseaza ranku tau atat cat timp nu repescti regulamentu ai zis ca era 3 on si nu trebuia poza de aia au venit 2 la take si nu numai eu am vazut si biia.

0 0

Back to top
CanaJambe

[<< Th3LegenD>>]

(since 17-07-2014 10:37)

Votes: 6

Post Posted: 06-01-2014, 22:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Logii =dreptate
Logi cand a anuntat la 15 takeee erau 3 iar chiar cand sa dam take am dat tab si mai erau doar 2 ce vina are el ???
Si dir3ct ti s-a cam suit adminu la capppp

0 0

Back to top
HaZaRd BmG

[<Caine><Spartan>]

(since 17-08-2016 10:25)

Votes: 49

Post Posted: 06-01-2014, 23:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Logi las-o mai usor , ca zilele astea am fost 2,3 membri on si vroiai numai take si voi erati 7 .
L-ai anuntat de cateva ori pe Activ ca vrei take , noi eram 3 voi 6,7 si nici macar nu te-a interesat daca ai nostrii sunt afk sau ies peste 5 min .
Au toti o viata personala , gandeste putin .

P.s m-am bagat pentru ca am participat la acest take si am zis ce s-a mai intamplat la celelalte take-uri.

Sfat Prietenesc "Nu te pune cu prostul , are mintea odihnita ''
'' Grãbiþi-vã sã cumpãraþi pãmânt, nu se mai fabricã... '' Mark Twain
0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 06-01-2014, 23:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Logi incearca sa nu mai fii atat de disperat/maniac dupa take-uri.
2.Nu se fac reclamatii intre noi stafful (mai ales ca amandoi sunteti admini).
3.Atata timp cat la inceperea take-ului nu au fost minim 3 playeri nu mai scrieti /takezone.Nu imi pasa ca la ora 22 au fost 3 online iar la si 30 erau 2.Lumea mai are si viata ei proprie.
4.Fa-ma sa uit de faza cu krieg.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 07-01-2014, 00:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti ceva la cap ?
1. Nu ma intereseaza ca sunt amandoi admini,sa se faca reclamatii,asa daca vine si imi spune mie ce s-a intamplat iar eu iau o decizie,fara ca restu de admini sa stie,iti convine ? Cand e ceva sa se faca reclamatie.
2. Tu vezi ca liderul vla a spus ca a avut oameni ? Ce ma intereseaza pe mine ca i-a iesit un om,cat timp l-am anuntat si a stiut de take,drum bun,pot sa am si 5 oameni,tot dau.
3. Kubo daca eu il ''sustineam'' pe el,era co owner nu crezi ? adica lua mult mai repede admin 1 si up,dar nu ma intereseaza,el este un player normal ca restu
4. Tu esti demo admin,uiti ca sunt owner? de cbr aveai frica ca iti scoatea adminu,ce crezi ca eu nu te las fara ?
5. Lasa ciocu mai mic si lasa arfele astea de admin,ca treci inapoi la helper 3 si nu cred ca o sa iti placa.
6. Are voie sa dea take oricand il doare pe el in basca daca si liderul celalat e de acord.
7. Daca mai continuati cu arfele astea,luati rank down,ultima avertizare. Am zis in numele tuturor asta,se stiu ei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Catana, 06 January 2014 21:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 04:54:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x