User
Pass
2FA

REW...

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message448
SURV!VOR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-04-2017 09:27)

Votes: 1

Post Posted: 07-01-2014, 20:09:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MRS..de ce imi inchizi topicul ...daca citeai cu atentie reclamatia vedeai ca am facut tot ce mia stat in putinta sa scap de bug...+ ca nu miai platit SM-ul ca sa stau zile in incercare de a rezolva uite ce am facut...sau mai rau sa fiu banat pe cateva zile ca am bug , daca vrei fac un film cu cele specificate mai joc ca leam facut ca dovada.
Downloat cs nou
Restart la net
Restart la calculator
Si cum fac rost cd. cu windows o sa mi-l bag pana atuncea ...daca mai ai idee ce sa fac in legatura cu bugul asteapt parerea ta...
PS: tot o sa joc pe sv cu bug...si asta nu e motiv de ban..cum ai spus in reclamatia precedenta am platit o anumita suma pt. sm si nu-mi permit sa nu joc..nu-mi poti interzice sa nu joc ca am bug ..-

Se pare ca daca dai bani pe vip...nu conteaza daca pierzi creditele..baga scuza "ai vip...faci repede"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 07-01-2014, 20:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugul ala trece dupa cateva ore,ai spus ca ti-a dat ieri kick deci poti juca in continuare. Ai privilegii SM pe server deci nu ti-e de 100 credite.
0 0

Back to top
~MRS~

[~ Far Son och Bror ~]

(since 17-02-2019 14:00)

Votes: 132

Post Posted: 07-01-2014, 21:41:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SURV!VOR wrote:
MRS..de ce imi inchizi topicul ...daca citeai cu atentie reclamatia vedeai ca am facut tot ce mia stat in putinta sa scap de bug...+ ca nu miai platit SM-ul ca sa stau zile in incercare de a rezolva uite ce am facut...sau mai rau sa fiu banat pe cateva zile ca am bug , daca vrei fac un film cu cele specificate mai joc ca leam facut ca dovada.
Downloat cs nou
Restart la net
Restart la calculator
Si cum fac rost cd. cu windows o sa mi-l bag pana atuncea ...daca mai ai idee ce sa fac in legatura cu bugul asteapt parerea ta...
PS: tot o sa joc pe sv cu bug...si asta nu e motiv de ban..cum ai spus in reclamatia precedenta am platit o anumita suma pt. sm si nu-mi permit sa nu joc..nu-mi poti interzice sa nu joc ca am bug ..-

Era o problema mai grava , iti suspendam SM-ul pana iti faceai cs-ul. Suntem oameni si intelegem , nu animale.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by InLoveCs, 07 January 2014 18:25

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 03-12-2024, 16:41:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x