User
Pass
2FA

Need help #2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message248
Liviu3

[Sacred Legion]

Status: Offline
(since 07-10-2021 08:24)

Votes: 5

Post Posted: 09-01-2014, 19:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut
1.Ce plugin imi recomandati pentru a salva ammo packurile automat (zombie plague 4.3) fara sa scriu in chat /withdraw sau alte comenzi pentru a depozita si a lua ammo pack-urile, zp_bank am auzit ca are bug-uri.
2.Cum sa inregistrez un player fara a-i da slot/admin, doar sa-i ceara password inainte de a intra pe server, registersystem plugin mi se pare o porcarie (2 exemple: zm.freakz.ro si zmx.freakz.ro, am2 site-uri unde se pot inregistra playerii fara ajutorul ownerilor), as dori ambele metode, adica cea cu site-ul si cea cu primitul parolei de la player in care ownerul sa-i poata inregistra numele.
3.Ce plugin este necesar pentru a da ammo pack-uri mai multe de 999 (cat este pluginul original), mentionez ca folosesc zombie xp plugin, ultimul level costa 204800 de ammo packs, deci imi trebuie un plugin care poate darui mai mult 999 de ammo.

Multumesc!

PS: Neaparat plugin-uri zombie plague 4.3, deoarece nu detin zp 5.0

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 03-08-2025, 17:53:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password