User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 72, 73, 74  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message162926
Yustin

[The Dictator]

Status: Offline
(since 07-09-2020 05:56)

Votes: 31

Post Posted: 24-12-2013, 18:34:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoNameGlad wrote:
1. Prenume: Robert
2. Varsta (minim 16): 22
3. Localitate: Bucuresti
4. Nume In - Game: Realduelistz
5. Clasa / Rasa: Rogue Human
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Realduelistz
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Combat / Sub
8. Profesii: Engi / Ench
9. Microfon + ts3: Y
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 4 GB DRR3, Radeon HD 6370, Intel I3 , 2.4 GHz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Combat e bis pe freakz @ dps.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Agil stack -> Hit -> Expertise -> Haste
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Nu exista 3 cele mai importante, toate sunt importante atata timp cat stii sa le folosesti.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? - Daca e ca pe retail, la nici unul.
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Nu cred ca este, poate doar sa zicem Spine, ala e destul de dificil pentru toata lumea oricum.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): -
17. Cate ore joci wow pe zi? In ultimele 2 luni intram 1 data pe saptamana pentru ca am avut proiecte & stuff. (licenta shit), acum sunt ok @ 2-3 ore sa zicem.
18. La ce ora te culci de obicei? 2-3
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: mai jos in print.
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=2ew2w6q&&s=5#.UrmpyrTAGSo
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Student + ceva ONG-uri.
22. De ce Unstoppable? Pentru ca vreau sa fac PvE de calitate.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Pentru ca am ceva de demonstrat.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: In ultimul timp m-am ocupat cu proiectele @ facultate, la ONG am organizat mai multe evenimente caritabile pentru o casa de copii din judetul Prahova, imi place sa ma distrez, urasc prostia si ipocrizia, sunt sociabil, ador sporturile de iarna iar pentru restu trebuie sa ma cunoasteti.

Cauta-ne pe Adar , Arcanegirl , Gogonel pt test...Oricum dps-ul care l-ai dat pe dumy e varza murata,dar mi-au zis 2 din guild sa-ti dau o sansa.Nu-i dezamagi!

Unstoppable vs. Spine of Deathwing 25h

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
razervlad

[The Godfather]

(since 26-06-2020 19:12)

Votes: 21

Post Posted: 26-12-2013, 22:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yustin wrote:
NoNameGlad wrote:
1. Prenume: Robert
2. Varsta (minim 16): 22
4. Nume In - Game: Realduelistz
5. Clasa / Rasa: Rogue Human
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Realduelistz
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Combat / Sub
8. Profesii: Engi / Ench
9. Microfon + ts3: Y
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 4 GB DRR3, Radeon HD 6370, Intel I3 , 2.4 GHz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Combat e bis pe freakz @ dps.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Agil stack -> Hit -> Expertise -> Haste
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Nu exista 3 cele mai importante, toate sunt importante atata timp cat stii sa le folosesti.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? - Daca e ca pe retail, la nici unul.
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Nu cred ca este, poate doar sa zicem Spine, ala e destul de dificil pentru toata lumea oricum.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): -
17. Cate ore joci wow pe zi? In ultimele 2 luni intram 1 data pe saptamana pentru ca am avut proiecte & stuff. (licenta shit), acum sunt ok @ 2-3 ore sa zicem.
18. La ce ora te culci de obicei? 2-3
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: mai jos in print.
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=2ew2w6q&&s=5#.UrmpyrTAGSo
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Student + ceva ONG-uri.
22. De ce Unstoppable? Pentru ca vreau sa fac PvE de calitate.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Pentru ca am ceva de demonstrat.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: In ultimul timp m-am ocupat cu proiectele @ facultate, la ONG am organizat mai multe evenimente caritabile pentru o casa de copii din judetul Prahova, imi place sa ma distrez, urasc prostia si ipocrizia, sunt sociabil, ador sporturile de iarna iar pentru restu trebuie sa ma cunoasteti.

Cauta-ne pe Adar , Arcanegirl , Gogonel pt test...Oricum dps-ul care l-ai dat pe dumy e varza murata,dar mi-au zis 2 din guild sa-ti dau o sansa.Nu-i dezamagi!

Respins, testat!!!!

0 0

Back to top
Speedy10

[Mentally Stable]

(since 01-01-2014 09:25)

Votes: 1

Post Posted: 30-12-2013, 22:58:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Alexandru
2. Varsta (minim 16): 16
4. Nume In - Game: Sodapappin
5. Clasa / Rasa: Druid Night Elf
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=sodapappin
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Resto 402 /Ferel Tank 395
8. Profesii: Alchemy + Herba.
9. Microfon + ts3: Da.
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 2 bg rami placa video nVidia GeForce GT630 Procesor intel dual-core.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales acest spec deoarece ma ajuta in orice situatie (dispel , cand e low HP ...).
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Intelect - Haste cap - Mastery (imi da extra tick).
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Rejuv, Wind Growth , Swiftmend , Si tranq in faze care se i-a dmg foarte mare.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Stiu la toti bossi.
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Zon'ozz pentru ca se ia pre mult dmg.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Old Gang nu au progres.
17. Cate ore joci wow pe zi?: 3-5
18. La ce ora te culci de obicei? : 3-4 noaptea
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://tinypic.com/view.php?pic=281gd9z&s=5#.UsHb-tLuLSg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): -
21. Cu ce te ocupi zilnic?:elev
22. De ce Unstoppable? Este e guilda foarte buna si bine organizatam.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Cred in propiile mele forte
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Sunt un baiat mai nebunatic , imi place adrenalina , nu ma prea omor sa invat , jumate din timpul meu liber il petrec la Pc si jumate cu prietenii.

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

Post Posted: 30-12-2013, 23:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Speedy10 wrote:
1. Prenume: Alexandru
2. Varsta (minim 16): 16
4. Nume In - Game: Sodapappin
5. Clasa / Rasa: Druid Night Elf
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=sodapappin
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Resto 402 /Ferel Tank 395
8. Profesii: Alchemy + Herba.
9. Microfon + ts3: Da.
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 2 bg rami placa video nVidia GeForce GT630 Procesor intel dual-core.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales acest spec deoarece ma ajuta in orice situatie (dispel , cand e low HP ...).
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Intelect - Haste cap - Mastery (imi da extra tick).
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Rejuv, Wind Growth , Swiftmend , Si tranq in faze care se i-a dmg foarte mare.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Stiu la toti bossi.
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? : Zon'ozz pentru ca se ia pre mult dmg.
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Old Gang nu au progres.
17. Cate ore joci wow pe zi?: 3-5
18. La ce ora te culci de obicei? : 3-4 noaptea
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://tinypic.com/view.php?pic=281gd9z&&s=5#.UsHb-tLuLSg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): -
21. Cu ce te ocupi zilnic?:elev
22. De ce Unstoppable? Este e guilda foarte buna si bine organizatam.
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Cred in propiile mele forte
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Sunt un baiat mai nebunatic , imi place adrenalina , nu ma prea omor sa invat , jumate din timpul meu liber il petrec la Pc si jumate cu prietenii.

/w Adar , Gogonel , Arcanegirl pt test!

0 0

Back to top
TheRatz

[Mentally Stable]

(since 12-01-2014 17:29)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2014, 13:24:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume: Alex
2. Oras: Diss/Londra
3. Nume In - Game: Theratzs
4. Clasa/Rasa: BloodElf Priest /Holy
5. Main spec(iLVL) / Offspec(iLVL): 396
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Theratzs
7. Profesii: Tailoring/Enchating
8. Microfon + ts3: da
9. Cate ore joci wow pe zi?:5-10 ore
10. De unde ti-ai facut spec/off-spec?: wow.freakz.ro
11. Cu ce te ocupi zilnic?: servici
12. La ce ora te culci de obicei?: 12-1
13. De la ce firma ai net?:....
14. De ce Unstoppable?: progres pve...si un team bazat pe incredere si respect
15. De ce crezi ca vei fi acceptat?:pt ca cu siguranta e nevoie de playeri activi cu care sa poti face un raid calumea

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

Post Posted: 07-01-2014, 14:39:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TheRatz wrote:
1. Nume: Alex
2. Oras: Diss/Londra
3. Nume In - Game: Theratzs
4. Clasa/Rasa: BloodElf Priest /Holy
5. Main spec(iLVL) / Offspec(iLVL): 396
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Theratzs
7. Profesii: Tailoring/Enchating
8. Microfon + ts3: da
9. Cate ore joci wow pe zi?:5-10 ore
10. De unde ti-ai facut spec/off-spec?: wow.freakz.ro
11. Cu ce te ocupi zilnic?: servici
12. La ce ora te culci de obicei?: 12-1
13. De la ce firma ai net?:....
14. De ce Unstoppable?: progres pve...si un team bazat pe incredere si respect
15. De ce crezi ca vei fi acceptat?:pt ca cu siguranta e nevoie de playeri activi cu care sa poti face un raid calumea

Ce e asta?

Respins pe vecie!

0 0

Back to top
Sydevil

[Mentally Stable]

(since 07-03-2014 06:19)

Votes: 1

Post Posted: 11-01-2014, 13:32:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Lucian
2. Varsta (minim 16): 17
3. Localitate: Husi
4. Nume In - Game: Sydevil
5. Clasa / Rasa: Worgen Rogue
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Sydevil
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Combat 403 / Subtlety 398 PVP
8. Profesii: Leatherworking+ Skinning
9. Microfon + ts3: Da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 6gb ram; 2,7 Ghz.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Ca e cel mai bun spec PVE pentru Rogue.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: 8% Hit > 26/26 Expertise > Haste > Excess hit (up to 17%) > Mastery > Crit
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Sinister Strike, Eviscerate, Slice and Dice.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Stiu la toti
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? -
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Toxic Reloaded. Ei fac doar o grupa de 10 Hc full run.. Eu nu eram printre ei.
17. Cate ore joci wow pe zi? 3-4 pe zi
18. La ce ora te culci de obicei? 1-2
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=33b385g&s=5#.UtEq8_RdWek
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Liceean
22. De ce Unstoppable? E cea mai buna guild de la Alliance
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu stiu daca voi fi acceptat, sper.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Un om cu bun simt, care nu injura de la orice prostie si un bun jucator cu rogue.

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 11-01-2014, 14:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sydevil wrote:
1. Prenume: Lucian
2. Varsta (minim 16): 17
4. Nume In - Game: Sydevil
5. Clasa / Rasa: Worgen Rogue
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sydevil
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Combat 403 / Subtlety 398 PVP
8. Profesii: Leatherworking+ Skinning
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 6gb ram; 2,7 Ghz.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Ca e cel mai bun spec PVE pentru Rogue.
12. La ce stats joci (explica de ce)!: 8% Hit > 26/26 Expertise > Haste > Excess hit (up to 17%) > Mastery > Crit
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Sinister Strike, Eviscerate, Slice and Dice.
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Stiu la toti
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? -
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Toxic Reloaded. Ei fac doar o grupa de 10 Hc full run.. Eu nu eram printre ei.
17. Cate ore joci wow pe zi? 3-4 pe zi
18. La ce ora te culci de obicei? 1-2
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://tinypic.com/view.php?pic=33b385g&&s=5#.UtEq8_RdWek
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Liceean
22. De ce Unstoppable? E cea mai buna guild de la Alliance
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu stiu daca voi fi acceptat, sper.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Un om cu bun simt, care nu injura de la orice prostie si un bun jucator cu rogue.

/w Gogonel, Arcanegirl, Zavo pt test. Leaga conturile

Last edited by razervlad on 11-01-2014, 17:15:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Healtokill

[Mentally Stable]

(since 13-01-2016 22:42)

Post Posted: 11-01-2014, 16:02:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Vlad
2. Varsta (minim 16): 18
4. Nume In - Game: Fluxpavilion
5. Clasa / Rasa: Shaman / Dwarf
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fluxpavilion
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Restoration 400 / Enhancement 395 -> Ambele PvE
8. Profesii: Nici Una ... Am Pe Off Chare Meserii
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 2 GB ram; 1 GB( placa video ); 3,2 Ghz.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi Place Sa Stau Healer + Ca E Specul Care Il Stiu Cel Mai Bine
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Intellect > Spirit > Haste > Mastery = Critical ->>>> Asa Joc Eu Don't Judge Me
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Healing Rain , Chain Heal , Earth Shield
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? Stiu Full Script's
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? - Nu am avut probleme cu nici un boss pana acum , se respecta scriptul , pica bossul
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Toxic Reloaded ( au iesit mai toti ,am zis sa ies si eu ) , Old Gang ( inca sunt acolo , dar nu imi place , voi da leave guild cand voi fi acceptat )
17. Cate ore joci wow pe zi? 4-5/zi
18. La ce ora te culci de obicei? 1 - 2 , depinde
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): ---
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Elev La Liceu
22. De ce Unstoppable? E o guilda foarte buna si cred ca imi va place -
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Cautati Oameni Care Stiu . Eu Stiu , Deci Cred Ca Voi Fi Acceptat
24. Descrie-te in 2,3 randuri: De treaba , punctual , calm si activ

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 11-01-2014, 17:16:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Healtokill wrote:
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fluxpavilion
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Restoration 400 / Enhancement 395 -> Ambele PvE
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 2 GB ram; 1 GB( placa video ); 3,2 Ghz.
11. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi Place Sa Stau Healer + Ca E Specul Care Il Stiu Cel Mai Bine
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Intellect > Spirit > Haste > Mastery = Critical ->>>> Asa Joc Eu Don't Judge Me
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Healing Rain , Chain Heal , Earth Shield
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? - Nu am avut probleme cu nici un boss pana acum , se respecta scriptul , pica bossul
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Toxic Reloaded ( au iesit mai toti ,am zis sa ies si eu ) , Old Gang ( inca sunt acolo , dar nu imi place , voi da leave guild cand voi fi acceptat )
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Cautati Oameni Care Stiu . Eu Stiu , Deci Cred Ca Voi Fi Acceptat

Leaga conturile si mai vb. Respins!

Last edited by razervlad on 11-01-2014, 23:25:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
AgamitZa

[the Drunken Master]

(since 15-08-2017 20:15)

Votes: 10

Post Posted: 11-01-2014, 17:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Prenume: Mihai
2. Varsta (minim 16): 21
4. Nume In - Game: Celentanoftw
5. Clasa / Rasa: paladin/human
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Celentanoftw
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): retribution(4024)/holy(396)
8. Profesii: enchanting/engineering
9. Microfon + ts3: da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3gb ram+1gb video+i3 2.27ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Datorita dmg-ului pe care il produce
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Hit 8%, 26 expertise ( pentru ca asa trebuie ptr a nu da miss, parry sau dodge), Strength (main stat), Mastery (pentru holy dmg), Critical Strike (crtiuri), Haste (weapon atack time si icd la Crusader Strike)
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: crusader strike, templar verdict, zealotry
14. La ce bossi nu sti script in acest moment?: nu am problema asta
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)?: nici unul
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Old Gang, conflict cu un second-gm
17. Cate ore joci wow pe zi?: depinde, daca nu am cd la raiduri pot sa fiu activ si 10 ore, cand am full cd raid cam 2-3 ore
18. La ce ora te culci de obicei?: 24:00-1:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://i40.tinypic.com/vzkoc5.png
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://i43.tinypic.com/2v0d7r8.png
21. Cu ce te ocupi zilnic?: student
22. De ce Unstoppable? : progress
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? : bun simt si seriozitate
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Serios, respect, nu caut cearta, si competitiv

0 0

Back to top
Healtokill

[Mentally Stable]

(since 13-01-2016 22:42)

Post Posted: 11-01-2014, 17:37:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SPER CA E BINE ACUM -
Daca nici acum nu iti apare ca sunt legate , dai click pe WoW Caracters si vezi -

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 11-01-2014, 17:59:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AgamitZa wrote:
2. Varsta (minim 16): 21
4. Nume In - Game: Celentanoftw
5. Clasa / Rasa: paladin/human
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Celentanoftw
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): retribution(4024)/holy(396)
8. Profesii: enchanting/engineering
9. Microfon + ts3: da
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3gb ram+1gb video+i3 2.27ghz
11. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Datorita dmg-ului pe care il produce
12. La ce stats joci (explica de ce)!: Hit 8%, 26 expertise ( pentru ca asa trebuie ptr a nu da miss, parry sau dodge), Strength (main stat), Mastery (pentru holy dmg), Critical Strike (crtiuri), Haste (weapon atack time si icd la Crusader Strike)
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: crusader strike, templar verdict, zealotry
14. La ce bossi nu sti script in acest moment?: nu am problema asta
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)?: nici unul
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Old Gang, conflict cu un second-gm
17. Cate ore joci wow pe zi?: depinde, daca nu am cd la raiduri pot sa fiu activ si 10 ore, cand am full cd raid cam 2-3 ore
18. La ce ora te culci de obicei?: 24:00-1:00
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://i40.tinypic.com/vzkoc5.png
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://i43.tinypic.com/2v0d7r8.png
21. Cu ce te ocupi zilnic?: student
22. De ce Unstoppable? : progress
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? : bun simt si seriozitate
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Serios, respect, nu caut cearta, si competitiv

Parca ai mai fost pe aici. Respins! testat

Posturi unite automat, 11-01-2014, 17:59:17

Healtokill wrote:
SPER CA E BINE ACUM -
Daca nici acum nu iti apare ca sunt legate , dai click pe WoW Caracters si vezi -

pare a fi off char..... /w ingame Gogonel. Respins!

0 0

Back to top
matazx3

[Mentally Stable]

(since 08-06-2018 21:45)

Votes: 14

Post Posted: 22-01-2014, 00:31:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2. Varsta : 17
3. Localitate: Braila
4. Nume In - Game: Cyry
5. Clasa / Rasa: Gnome / Warlock
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cyry
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Destro/Demo 398ilvl (jonglez cu specurile pentru ca imi place gameplay-ul pe lock...deci nu pot spune ca am un main spec...joc in functie de ce am chef in ziua respectiva)
8. Profesii: Tailoring/Enchanting
9. Microfon + ts3: DA
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3GB RAM, procesor Intel quad core 3.80Ghz
12. La ce stats joci (explica de ce)!: cum nu am concurenta la Warlock items...timpul mi-a permis sa imi fac cate un gear set pt fiecare spec in parte...
Demo: Hit 17%>Haste (1993)>Mastery>Crit--- Haste este un stat benefic pentru Warlcok dar avand in vedere ca Demonology este un spec de Burst este recomandat sa il lmitam la 1993haste rating sau 16.70% haste
Destro: Hit 17%> Haste> Crit> Mastery--- Destro din cate am observat este cel mai jucat spec de Warlock (pe freakz) desi el nu mi se pare mai stralucit decat celelalte doua. Am ales sa stackez Haste pe acest spec nu doar pentru DoT Breakpoint ci si pentru un cast mai scurt la Incinerate. Avand in vedere ca este fillerul favorit pentru Destro am considerat ca in cele cateva secunde "libere" din cadrul rotatiei e mai benefic sa inghesui cat mai multe Incinerate decat sa incerc sa stakez Crit dupa ce ating un anumit Haste Cap care il permite Gearul
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Demo: Metamorphis>demon soul>hand of gul'dan (Warlockul nu e o clasa de 2 butoane deci accept ori ce comentariu privind alegerile mele)
Destro: Immolate>conflagrate>Chaos Bolt (Mentionez iarasi ca aveti liber sa imi comentati alegerile)
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? :Zonn'ozz
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? Zonn'ozz imi face cateva probleme. Nu sunt o persoana grea de cap dar pur si simplu scriptul pe Hc nu s-a lipit de mine pana acum
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): mi-am transferat caracterul spre finalul anului trecut pe Exodus in cautarea unei noi experiente care din nefericire nu am gasito. Inainte de asta am fost in AscensioN iar pe durata sederii mele pe Exodus am fost in whoracle.Experienta nu a fost totusi cea la care ma asteptam asa ca am revenit de unde am plecat cu 150vp mai sarac din pacate.
17. Cate ore joci wow pe zi? : in timpul zilei nu sunt foarte activ, in schimb pot garanta ca de la 8seara pana la 12,1 sunt on
18. La ce ora te culci de obicei? nu am o ora fixa de culcare, programul il fac in functie de cata oboseala am acumulat in ziua respectiva.
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://imageshack.com/a/img842/2954/14ju.jpg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://imageshack.com/a/img10/9379/j5v7.jpg
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Sunt elev la arhitectura
22. De ce Unstoppable? Vreau sa imi updatez progresul si sa gasesc oameni sociabili cu care sa am ce vorbi
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu am un raspuns direct la aceasta intrebare. Probabil sunt alti jucatori de warlock mai profesionisti ca mine dar eu am avantajul ca am invatat tot ce stiu experimentand, nu citind ghiduri pe siteuri random si implicit copiind stilul de joc al altor playeri.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Sunt o persoana sincera, open minded si evident destul de plictisita avand in vedere ca imi petrec serile la PC in loc sa merg si sa ma fac "carton" cu tovarasii prin PUB-uri fara un motiv anume.

acestea fiind zise, sper ca nu am omis nici o intrebare si am completat toate punctele in mod corect cu informatiile pe care spreati sa le obtineti de la mine.
Astept cat de curand Reply la cerere, toate cele bune.

0 0

Back to top
ArcaneGirl

[Queen]

(since 26-12-2018 22:57)

Votes: 16

Post Posted: 22-01-2014, 15:16:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

matazx3 wrote:
2. Varsta : 17
3. Localitate: Braila
4. Nume In - Game: Cyry
5. Clasa / Rasa: Gnome / Warlock
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cyry
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): Destro/Demo 398ilvl (jonglez cu specurile pentru ca imi place gameplay-ul pe lock...deci nu pot spune ca am un main spec...joc in functie de ce am chef in ziua respectiva)
8. Profesii: Tailoring/Enchanting
9. Microfon + ts3: DA
10. Detalii PC (ram + placa video + procesor): 3GB RAM, procesor Intel quad core 3.80Ghz
12. La ce stats joci (explica de ce)!: cum nu am concurenta la Warlock items...timpul mi-a permis sa imi fac cate un gear set pt fiecare spec in parte...
Demo: Hit 17%>Haste (1993)>Mastery>Crit--- Haste este un stat benefic pentru Warlcok dar avand in vedere ca Demonology este un spec de Burst este recomandat sa il lmitam la 1993haste rating sau 16.70% haste
Destro: Hit 17%> Haste> Crit> Mastery--- Destro din cate am observat este cel mai jucat spec de Warlock (pe freakz) desi el nu mi se pare mai stralucit decat celelalte doua. Am ales sa stackez Haste pe acest spec nu doar pentru DoT Breakpoint ci si pentru un cast mai scurt la Incinerate. Avand in vedere ca este fillerul favorit pentru Destro am considerat ca in cele cateva secunde "libere" din cadrul rotatiei e mai benefic sa inghesui cat mai multe Incinerate decat sa incerc sa stakez Crit dupa ce ating un anumit Haste Cap care il permite Gearul
13. Spune cele mai importante 3 spelluri ale clasei tale: Demo: Metamorphis>demon soul>hand of gul'dan (Warlockul nu e o clasa de 2 butoane deci accept ori ce comentariu privind alegerile mele)
Destro: Immolate>conflagrate>Chaos Bolt (Mentionez iarasi ca aveti liber sa imi comentati alegerile)
14. La ce bossi nu sti script in acest moment? :Zonn'ozz
15. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? Zonn'ozz imi face cateva probleme. Nu sunt o persoana grea de cap dar pur si simplu scriptul pe Hc nu s-a lipit de mine pana acum
16. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): mi-am transferat caracterul spre finalul anului trecut pe Exodus in cautarea unei noi experiente care din nefericire nu am gasito. Inainte de asta am fost in AscensioN iar pe durata sederii mele pe Exodus am fost in whoracle.Experienta nu a fost totusi cea la care ma asteptam asa ca am revenit de unde am plecat cu 150vp mai sarac din pacate.
17. Cate ore joci wow pe zi? : in timpul zilei nu sunt foarte activ, in schimb pot garanta ca de la 8seara pana la 12,1 sunt on
18. La ce ora te culci de obicei? nu am o ora fixa de culcare, programul il fac in functie de cata oboseala am acumulat in ziua respectiva.
19. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://imageshack.com/a/img842/2954/14ju.jpg
20. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://imageshack.com/a/img10/9379/j5v7.jpg
21. Cu ce te ocupi zilnic?: Sunt elev la arhitectura
22. De ce Unstoppable? Vreau sa imi updatez progresul si sa gasesc oameni sociabili cu care sa am ce vorbi
23. De ce crezi ca vei fi acceptat? Nu am un raspuns direct la aceasta intrebare. Probabil sunt alti jucatori de warlock mai profesionisti ca mine dar eu am avantajul ca am invatat tot ce stiu experimentand, nu citind ghiduri pe siteuri random si implicit copiind stilul de joc al altor playeri.
24. Descrie-te in 2,3 randuri: Sunt o persoana sincera, open minded si evident destul de plictisita avand in vedere ca imi petrec serile la PC in loc sa merg si sa ma fac "carton" cu tovarasii prin PUB-uri fara un motiv anume.

acestea fiind zise, sper ca nu am omis nici o intrebare si am completat toate punctele in mod corect cu informatiile pe care spreati sa le obtineti de la mine.
Astept cat de curand Reply la cerere, toate cele bune.

/w Gogonel, Arcanegirl, Zavo

Cand am un Ciocan in mana toate lucrurile mi se par Cuie!!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 72, 73, 74  Next    

The time now is 12-11-2024, 17:31:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x