User
Pass
2FA

[Aprobat] cerere unban juvelinght

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message867
juvelinght

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-01-2014 20:22)

Votes: 3

Post Posted: 14-01-2014, 20:20:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): ʃµѴѮւĵЛБħҐ
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 14.01.2014 / 20:00
Harta (pe care s-a produs incidentul): de_westwood
Admini online (care erau pe server in acel moment): wbagabond,warquz,ovidiuu...
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): warquz desteptul
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): mi s-au facut poze. am mai explicat odata ca nu pot intra pe mess din cauza netului de la camin. am pus link cu pozele uploadate pe girlshare..wbagabond a zis :ok. Apoi s-a trezit asta sa-mi spuna ca le dau pe mess sau pe forum si mi-a dat ban.
Dovada (in cazul unui abuz): pun aici snapshot-urile : http://www.girlshare.ro/33167626.8
Ip-ul: 81.196.161.192

In ciuda faptului ca risc sa raman cu ban-ul nu pot sa ma abtin sa fac o afirmatie.

Amice, esti CRETIN !

Dupa ce mi-ati umplut folder-ul cstrike cu mii de poze si mi-ati stricat jocul de atatea ori punandu-ma sa ma chinui cu ca.catul asta de net sa uploadez poze...etc. Acum imi vii tu, DUPA CE-TI DAU DEJA POZELE, sa-mi spui ca ori le dau pe mess ori pe forum,dupa care-mi dai ban. Las-o-n pu.la mea ca asta-i nesimtire! Na pozele pe forum! Spala-te cu ele pe cap acum...poate te ajuta sa-ti mai dezvolti si neuronii.

N-aveti decat sa nu dati unban. M-am saturat sa dau poze in fiecare zi ca vi se scoala voua sa faceti poze si n-aveti cui.
De data asta chiar n-am facut cererea sa mi se dea unban, dupa cum vedeti si la titlu. Am facut-o doar sa vedeti si voi cui dati accesele. PA!

iii ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
warquz

[[Tata Lor]]

(since 01-10-2014 12:00)

Votes: 8

Post Posted: 14-01-2014, 20:31:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pretene , ma doare in cot ce net ai tu , nu ma faci cretin , dai pozele cand ti se cer ! ti-am dat unban , trec peste partea cu "cretin". suferi

FreakY LikE Me !

0 0

Back to top
juvelinght

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2014, 20:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sufera nimeni. Daca pe tine te doare-n cot de ce net am eu..dupa ce am explicat de atatea ori, sa stii ca eu m-am saturat de toate pozele astea ale voastre...am zis de atatea ori sa nu va mai chinuiti ca va pierdeti timpul degeaba. Voi: "BATMAN"..."dai pozele cand ti se cer" TI LE-AM DAT! TI-AM DAT DE 50 ORI LINK-UL IN CONSOLA! Merci pentru unban. Nu trebuia sa treci peste partea cu "cretin".

P.S. Nu suntem prieteni !

0 0

Back to top
Wbagabond*

[Mentally Stable]

(since 07-02-2014 19:08)

Votes: 10

Post Posted: 14-01-2014, 20:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

juvelinght wrote:
Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): ʃµѴѮւĵЛБħҐ
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 14.01.2014 / 20:00
Harta (pe care s-a produs incidentul): de_westwood
Admini online (care erau pe server in acel moment): wbagabond,warquz,ovidiuu...
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): warquz desteptul
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): mi s-au facut poze. am mai explicat odata ca nu pot intra pe mess din cauza netului de la camin. am pus link cu pozele uploadate pe girlshare..wbagabond a zis :ok. Apoi s-a trezit asta sa-mi spuna ca le dau pe mess sau pe forum si mi-a dat ban.
Dovada (in cazul unui abuz): pun aici snapshot-urile : http://www.girlshare.ro/33167626.8
Ip-ul: 81.196.161.192

In ciuda faptului ca risc sa raman cu ban-ul nu pot sa ma abtin sa fac o afirmatie.

Amice, esti CRETIN !

Dupa ce mi-ati umplut folder-ul cstrike cu mii de poze si mi-ati stricat jocul de atatea ori punandu-ma sa ma chinui cu ca.catul asta de net sa uploadez poze...etc. Acum imi vii tu, DUPA CE-TI DAU DEJA POZELE, sa-mi spui ca ori le dau pe mess ori pe forum,dupa care-mi dai ban. Las-o-n pu.la mea ca asta-i nesimtire! Na pozele pe forum! Spala-te cu ele pe cap acum...poate te ajuta sa-ti mai dezvolti si neuronii.

N-aveti decat sa nu dati unban. M-am saturat sa dau poze in fiecare zi ca vi se scoala voua sa faceti poze si n-aveti cui.
De data asta chiar n-am facut cererea sa mi se dea unban, dupa cum vedeti si la titlu. Am facut-o doar sa vedeti si voi cui dati accesele. PA!

ba esti prea nesimtit de vorbesti asa... nu te cunoaste baiatul,a respectat un regulament, ca sa rezolvat pe urma e alta treaba,dar crezi ca ii place cuiva sa te persecute,erai suspect si si-a facut datoria,nu vrei sa dai pozele e problema ta,poate sa iti faca si de 10 ori pe o plansa,ce atata suparare si chestii de gen... confunzi rau realitatea cu jocul asta,serios!

You say you a gangsta, that don’t impress me none
You say you a gangsta, ain’t seen a thing you done

Fi deschis ca mentalitate, da'-i o linie fina intre toleranta si iresponsabilitate
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
warquz

[[Tata Lor]]

(since 01-10-2014 12:00)

Votes: 8

Post Posted: 14-01-2014, 20:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu va mai bateti capul ma cu el , omu presupun ca e copil si atat il ajuta capul ! am trecut de partea aia , totusi am creier , rog un owner sa inchida postul ! thx

FreakY LikE Me !

0 0

Back to top
juvelinght

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2014, 20:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai dreptate. Daca eu sunt copil si atat ma ajuta capul, pe tine care dupa ce-ti dau link cu pozele imi dai ban, cat te ajuta? Daca tie nu-ti place sa-ti bati capul cu astia ca mine, mie imi place sa mi-l bat cu astia ca tine.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 14-01-2014, 21:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce usor era daca se facea un demo....

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 15-01-2014, 00:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai e o chestie.. Acum cativa ani in urma se stia, acum vad ca se da *** pt nepredare poze. Nu e bine, trebuie dat BAN permanent daca i-au fost facute poze. *** se da DOAR daca esti tu 100% sigur ca are, dar din mom ce ai facut, nu e clar. De acum va rog dati BAN permanent daca nu preda SS.

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 14 January 2014 22:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 10-02-2025, 23:24:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x