User
Pass
2FA

Problema account

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message267
Ultramanyak

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-02-2014 12:10)

Votes: 2

Post Posted: 25-01-2014, 17:31:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut si multumesc pentru timpu acordat problemei mele. Am un vechi account creat acum 1-2 ani pe care i lam dat unui prieten si ia schimbat parola iar din moment ce nu mai intra pe skype,mess ecc... in mod de a avea contact cu el nu pot sa-i cer sa-mi spuna ce parola a pus, asa ca am incercat cu password recovery iar na mers pentru ca pe un e-mail am mai multe accounturi si imi vine mereu acelsi mesaj pentru alt cont. De acea as avea nevoie de ajutor din partea adminilor sa ma ajute sa reseteze parola sau sa imi spuna macar ce e-mail are contul acela. Cat despre informatiile contului vi le pot da toate si va asigur ca daca va uitati la IP history puteti vedea ca nu mint iar ca acel cont este al meu (in caz ca credeti ca este scam).
Adminii pntr informatiile conturilor ma pot contacta la: [email protected]
Multumesc mult astept un raspuns!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
valyvortex

[Death's Demise]

(since 01-10-2019 20:14)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2014, 18:46:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un Gm poate sa iti spuna doar partial mailul contului, parola se recupereaza doar daca ai acces la mail, daca asta a fost acum 1-2 ani si nimeni nu a mai intrat pe cont timp de ~1 an, caracterele sunt sterse.

0 0

Back to top
Ultramanyak

[Mentally Stable]

(since 13-02-2014 12:10)

Votes: 2

Post Posted: 25-01-2014, 18:54:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

valyvortex wrote:
Un Gm poate sa iti spuna doar partial mailul contului, parola se recupereaza doar daca ai acces la mail, daca asta a fost acum 1-2 ani si nimeni nu a mai intrat pe cont timp de ~1 an, caracterele sunt sterse.

Dupa cum am spus in topic acest account a fost utilizat de un prieten iar nu ma pot contacta cu el.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 01-11-2024, 05:43:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x