User
Pass
2FA

Reclamatie Admin FarulNUMOARE
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2235
Heil Hitler

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-06-2014 22:30)

Votes: 5

Post Posted: 05-02-2014, 01:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Hitler
Numele adminului reclamat : FarulNUMOARE
Data si ora : 01:20
Motiv reclamatie : De cand are admin si-a luat-o in cap rau de tot..injura pe cine vrea,face ce vrea si daca ii spui ceva te ameninta cu ban/destroy,l-am omorat azi cand trebuia sa-i dea un ct freeday si a inceput sa si-o bage si sa si-o scoata in rasa si in mama mea,dar din pacate domnu tranda a sters chatu - ,in fine acuma l-am intrebat pe tranda de ce l-a sters si din greseala am scris pe chat la toti nu la team si a vazut si faru care a inceput sa ma ameninte ca daca nu ma termin imi iau ban asta dupa ce i-a amintit TheParasite ca se da gag nu ban iar replica lui faru a fost "fac ce vreau eu de cand am admin" P.S nu e singurul
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://photouploads.com/images/dsc0045.jpg http://photouploads.com/images/dsc004knk.jpg http://photouploads.com/images/dsc004hnh.jpg http://photouploads.com/images/dsc004uqu.jpg

SiegHeil
Unica brigada a stelei Talanga Boyz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 05-02-2014, 01:51:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt pro avertisment. Nu este prima oara cand abuzeaza de comenzi, sunt cazuri in care daca este injurat ofera destroy, desi in regulament nu se indica asta(kick,gag,ban). Dovada aici[grabiti pana la minutul 4 al hartii,pe final].Isi face propriul sau regulament pe server si nu este normal.
Felicitari pentru poze Heil Hitler.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
QAZW

[Mentally Stable]

(since 06-03-2014 07:39)

Votes: 16

Post Posted: 05-02-2014, 02:11:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum sa faci poze cu telefonul? -
Nu cred, deci pur si simplu nu cred.

Parasite, tu nu comenta, te rog. Dupa ce ca ma injuri de mama, mai ai tupeul sa comentezi.
Din acele poze, nu vad nimic. I-am dat cumva ban? Nu, am zis doar ca fac ce vreau. Am facut ceva? Maturizati-va copiilor, mai lasati JB si iesiti prin aer curat, faceti-va o iubita (daca aveti posibilitatea) sau mai iesiti pe afara.
P.S.: Nu ai scris pe chat sa vada toti, ai scris pe say_team, dar tot vad.

Ma rog, de Parasite ce sa mai zic... omu' e mai disperat ca o maimuta in calduri.

0 0

Back to top
Heil Hitler

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2014, 02:15:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revin cu demo acuma..

SiegHeil
0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-02-2014, 02:16:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demo-ul meu spune oricum totul despre atitudinea ta.
Si da, m-am adresat urat fata de tine deoarece tu iti permiti glume pe seama mea, de cand pana cand? Tu fiind doar un copil arunci cu vorbe fara sa te controlezi, pentru asta eu m-am enervat, ti-am zis si pe messenger sa te potolesti cu asfel de expresii ca nu suntem de o seama si nici nu iti permit. In acel demo al meu, se vede clar cum tu abuzezi de comenzi, folosesti comenzile pe alt admin si multe altele. Nu incerca sa faci un spam zone aici, bafta.

0 0

Back to top
QAZW

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2014, 02:18:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Demo-ul meu spune oricum totul despre atitudinea ta.
Si da, m-am adresat urat fata de tine deoarece tu iti permiti glume pe seama mea, de cand pana cand? Tu fiind doar un copil arunci cu vorbe fara sa te controlezi, pentru asta eu m-am enervat, ti-am zis si pe messenger sa te potolesti cu asfel de expresii ca nu suntem de o seama si nici nu iti permit. In acel demo al meu, se vede clar cum tu abuzezi de comenzi, folosesti comenzile pe alt admin si multe altele. Nu incerca sa faci un spam zone aici, bafta.

Nu incerc nimic, dupa mine sa se inchida din prima reclamatie. Hai sa o iau pe rand, oricum mi-e somn:

1. Ce glume am facut pe seama ta? Ti-am zis ca esti rârâit. Asta este o gluma sau un adevarat? Daca erai asa de matur pe cat te dai (desi nu esti, incerci sa impresionezi, stai chill, tot un copil esti ca toti noi de aici, in afara de Fantomas) nu ma injurai de mama, lucru pe care eu nu l-am facut cu tine. Daca stau sa ma gandesc, tu esti cel care a inceput totul, injurandu-ma de mama. Asa ceva nu permit, poti sa ma injuri pe mine, dar daca te iei de familia mea te ard. Hai sa aud.
2. Pe Messenger cand mi-ai atras atentia sa nu fac glume? Niciodata. Singura noastra discutie pe Messenger a fost de acel server, si azi cand am intrat pe la 1 am vazut un mesaj unde ma injurai. Tipic unui om disperat.

0 0

Back to top
Heil Hitler

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2014, 02:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.filedropper.com/farull uite si demo,nu stau sa-ti dau tie explicatii ,acuma vezi-ti de viata ta.

SiegHeil
0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-02-2014, 02:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am spus sa nu faci spam zone aici si tu asta ai inceput sa faci. Vezi tu, continua cu insultele mult si bine ca ai sa vezi cum ajungi. Asa cum ti-am mai spus, chiar daca nu recunosti, nu iti permit glume. Tu si pe server in alte dati iti permiteai sa vii cu afirmatii despre mine de gen: prost, praf, rarait, vorbe care pe mine ma deranjeaza.
0 0

Back to top
QAZW

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2014, 02:22:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Khajiit wrote:
Ti-am spus sa nu faci spam zone aici si tu asta ai inceput sa faci. Vezi tu, continua cu insultele mult si bine ca ai sa vezi cum ajungi. Asa cum ti-am mai spus, chiar daca nu recunosti, nu iti permit glume. Tu si pe server in alte dati iti permiteai sa vii cu afirmatii despre mine de gen: prost, praf, rarait, vorbe care pe mine ma deranjeaza.

Cum iti permiti sa minti atat de mult? Singurul lucru adevarat pe care l-ai spus este ca iti spun rârâit, PENTRU ca esti, omule. Intelege odata. De maxim 3 ori ti-am zis rârâit, asta pentru ca imi esti foarte antipatic, te crezi 'zeul adminilor' ca stii si tu sa umbli in FTP. Acum vrei sa zic si eu ca atunci cand iti zic rârâit imi dai cap? Asta nu are niciun sens, pentru ca daca e sa te deranjeze atat de mult, ori imi dai kick, ori imi zici sa incetez. Tu nimic, cap = FK.
Astept decizia comisiei, nu mai discut pe seama ta ca nu are rost. Poti scrie ce vrei de aici incolo, ai permisiunea mea! -

0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

Post Posted: 05-02-2014, 02:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi tu, eu fac parte din comisie, asa ca propunerea mea a fost de 1 avertisment, tu faci degeaba tam tam pe aici. Si inceteaza sa-mi mai aduci calomnii aici, nu cred ca esti tu in masura sa-ti dai cu parerea despre mine.
0 0

Back to top
CSL1

[A.C.A.B]

(since 29-12-2015 11:46)

Votes: 161

Post Posted: 05-02-2014, 08:43:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Comp tau lasa de dorit, incepi sa injuri cam pe toata lumea, aseara stii foarte bine ce ai facut. Sincer nici nu am citit tot spamu asta de pe aici, dar per totatl esti vinovat.

Merita sa pierzi un minut din viata, decat sa pierzi viata intr-un minut!

JB.FREAKZ.RO
0 0

Back to top
SickFish

[A.k.A WanderWise]

(since 24-04-2020 09:12)

Votes: 371

Post Posted: 05-02-2014, 10:07:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu m-am uitat decat la poza si la primu post a lu faru

parerea mea e urmatoarea : daca eram eu in locu tau primeai un ban de 30 min , un calmant. Scrie clar nu ai voie sa ameninti un admin .

Castigi Reputatie !

Code:
^AvioanE^: Salut, sunt ***, multumesc.

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 05-02-2014, 11:59:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sick ori te uiti calumea, sau la tot nu numai ce vrei ori nu te mai uita. Unde l-a amenintat ? "Puteam sa iti fac" nu este tot una cu "Iti fac".

Faru explica astea 2 poze. Ce e cu atitudinea asta ? Regulamentul este pentru toti, nu faci ce vrei tu.

Asta
Asta

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
QAZW

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2014, 12:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am explicat in prima propozitie, vad ca nu te uiti.

QAZW wrote:
Din acele poze, nu vad nimic. I-am dat cumva ban? Nu, am zis doar ca fac ce vreau. Am facut ceva?

Cum ai spus tu. Una e sa zici 'puteam sa iti fac', alta e sa zica 'iti fac'. Asa e si la mine. Una e sa zic 'fac ce vreau', alta e sa fac asta.

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 05-02-2014, 12:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma refer la atitudinea fata de jucatori, n-am zis nimica de vreun ban.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 05 February 2014 14:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 06-02-2025, 10:46:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x