User
Pass
2FA

Vai de voi baietii ..

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message494
denny_the_one
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-02-2014 16:10)

Votes: 5

Post Posted: 06-02-2014, 17:20:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ma mai amuza idiotenia de pe svru asta .. joc pe svr de ceva timp stiu toti admini si tocmai cand erau o caruta pe svr eu ma apucam sa joc cu wall !??!?! NU GANDITI BAAA ... daca eram codat de ce nu mi-ati facut 3 poze atunci ?? stiati ca prin demo totusi nu se poate dovedii daca sunt sau nu este ??

Pustoaica

Ti-am trimis pozele in 3 moduri Send / Photo Share / Mail .. eu cred ca stiu sa trimit doar ca esti mai disperata de fel si nu astepti sa primesti etc .. asa erai si atunci disperata ca sunt codat ca sti tu mai bine etc si cand ai primit pozele ai sup..o !

La 22 de ani ai tai nu ma lua cu pustiule ca sunt mai mare ca tine .. daca vrei poate mai intri pe ID-ul meu sa ne cunoastem ca vad ca esti si intepata putin nu stiu cine doamne iarta-ma te tine pe tine pe svru asta dar ma rog poate or fi motive "practice" gen iale clante ..

In speranta ca cel ce se ocupa de svru asta vede .. FRATE nu mai da admin la toti copii .. Heli asta face numai figuri si probleme pe svr .. shekel la fel restart dupa 20 de minute pe harta si-a prins degetele in tastatura .. SERVER DE ADMINI INCAPABILI ! VAI DE CAPU VOSTRU !

PREDAU LECTII DE CS IN PARTICULAR LA PRETURI AVANTAJOASE !
Pentru mai multe detalii s u g e t i p * * a d e i n c o m p e t e n t i !!

Staff message (BonJovi4EveR):

Banned, ti-am zis frumos sa te calmezi, nu ai vrut, asta e.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bilute

[CTA.Probleme.Tehnice]

Status: Offline
(since 04-01-2017 12:06)

Votes: 69

Post Posted: 06-02-2014, 17:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Invata sa respecti lumea si mai putine jigniri sincer nu meriti unban pentru jignirile care le-ai adus si le aduci si in acest topic o zi buna

Casuta vocala : bilute
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 06 February 2014 16:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 07:11:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password