User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3842
bono

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-10-2016 13:07)

Votes: 9

Post Posted: 13-02-2014, 11:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu au postat toti ,am fost decat eu ...si vroiam sa stiu ce are swampy,i-l cunosc si stiam ca e un baiat de treaba,dar...
Asa ca nu fi si tu asa radicala...fii mai blanda pisicuta rea:)

Posturi unite automat, 13-02-2014, 11:05:37

Sincer i-as propune lui Adi sa numeasca niste class leaderi care sa se ocupe de recutari pe clase si sa fie si raspunzatori de oameni recutati...poate el ca GM are alte treburi de organizat in guild si chiar nu ar fi ok sa se ocupe de tot ce misca,sa nu punem toata responsabilitatea numai pe umerii lui!

Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
evilboy92
[Banned user]

Banned

(since 19-11-2014 20:37)

Votes: 7

Post Posted: 13-02-2014, 11:11:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Bine zis! Cred ca o sa tin cont de asta! + plus ca miai dat o idee:)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-02-2014, 09:25:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa terminam si noi eventu asta stay classy !
0 0

Back to top
bono

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-02-2014, 09:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna dimineata,
sa modifice cineva la guild progres,
au facut niste baieti buni progres aseara pe 10h:)

0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-02-2014, 10:53:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am modificat! In curand va fi si 25 h zon! -
0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-02-2014, 12:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eelijahh ala din Opus parca declarat dusmanul nr 1! Am luat mute o zi din cauza ca vezi doamne era deranjat ca ma certam cu globalul! pi samas p el!
0 0

Back to top
Tzava

[Mentally Stable]

(since 13-04-2016 12:46)

Votes: 3

Post Posted: 21-02-2014, 11:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O noapte de bg-uri cu Rafa , Onucub si Ulysee(dominatie totala).
http://i59.tinypic.com/iwol8k.jpg
http://i61.tinypic.com/23m8vis.jpg
http://i59.tinypic.com/nyi3kn.jpg

0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2014, 11:28:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG dar nu vad inscrieri pt event daca tot sunteti asa buni in bg uri
0 0

Back to top
bono

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-02-2014, 11:16:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va astept la cotitura daca sunteti asa buni in pvp...astept provocari:)

0 0

Back to top
bono

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-02-2014, 12:11:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CITITI:
Ora 1 noaptea,vara incendiara! Eram doar eu ea si padurea...Apasat de linistea pagana si salbatica din jurul meu si incurajat de iubirea nevinovata si pura a varstei,de frumusetea ei pura si de un romantism incurabil! Eram in mijlocul padurii ,zgomotele salbatice trezeau in noi dorinta sarutarilor apasate si a imbratisarilor animalice ! Pielea ei umeda imi trezea corpul intr-un vis ce voiam sa nu se mai sfarseasca niciodata,iubeam si iubeam cu adevarat...Buzele catifelete si sanii fierbinti,rasuflarea calda a sarutului ma faceau sa cred ca am atins perfectiunea extazului...o clipa in care nici moartea nu mai insemna nimic..era prea multa viata in tot ce simteam!!!
Oare asa va fi mereu?! Si totusi sfarsitul unei astfel de trairi este inevitabil... sa-mi bag....in ei de TANTARI!!!!
MORALA-ASTA E DRAGOSTEA!

0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-02-2014, 12:45:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-
0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-02-2014, 14:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mai farmam putin zonu si ultrax pe hc si dupa ne axam in totalitate pe raidu de 25h ! asa ca scoateti untu din charele voastre si dati drumu la tot felul de teste ca bat pariu ca nu va cunoasteti clasa 100%! Si vedeti va strict de clasa voastra si de locul la raiduri ! Lasati conducerea sa isi faca treaba !
0 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 23-03-2014, 11:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau ca s-a ajuns aici dar am decis sa ies din guilda.

@Adi: poti sa te minti singur si sa spui ca pe Gchat ca am iesit, respectiv n-am mai intrat la raiduri ca nu mai aveam nevoie de iteme cand de fapt mai aveam, sau ca am intrat in guilda ca sa ma imbrac si sa ies dar se poate observa usor ca am iesi cu 2800 de dkpuri la net si pe langa asta nu poti nega faptul ca am incercat sa te ajut cu guilda, sa ma implic, sa-ti dau sfaturi... nu sa fiu un simplu player care intra la ora 8 face raid si iese.
Mi-ai zis ieri ca n-am mai intrat pentru ca nu mai am nevoie de iteme dar te intreb, tu de ce n-ai mai intrat pe shaman? Adica acum ai main tot un healer, druizi sunt mult mai multi ca shamani, magi nu prea deci mai mereu e lipsa de Hero deci de ce ai druidul main? Ti-ai schimbat mainurile ca pe sosete, poate ceva mai des si nu-mi spune ca ai jucat cu ce era nevoie, poti ramane cu acelasi main si vii la raid cu ce e nevoie ca Rafa in schimb tu nu, tu iti schimbi mainu`. L-ai schimbat odata de 3 ori intr-o saptamana daca-ti mai aduci aminte si in total ai avut 4 mainuri, mai urmeaza sa-ti pui Warlocku main -

Ies pentru ca ai reusit sa faci din cei care au incercat sa te ajute dusmani, iar celor care li se rupe de guilda ii numesti prieteni, ti-am mai spus asta cand am incercat sa te ajut, ti-am spus ca n-o sa mearga si din cate se vede n-a mers. Nu inteleg de ce asa numitii tai prieteni nu pot sta in guilda fara rank din moment ce si ei sunt constienti ca nu fac nimic in guilda pe langa participare la raiduri, si aia injumatatita la unii dar fie, nu mai e treaba mea asta.

Ce m-a deranjat pe langa asta a fost faptul ca "n-am dreptul sa ma bag" atunci cand incercam sa te ajut, faptul ca de cand sunt in guilda asta am lipsit in total la 2 raiduri, unu de Ds25n si unu de Ds25hc si mi-ai facut mare scandal, in astea 3 luni sau cate sunt am venit la toate raidurile cu orice a fost nevoie dps heal cateodata si tank, pe main chit ca n-aveam nevoie de iteme de pe normal si acum ca am lipsit la 2 raiduri pentru ca s-au amanat si s-au amanat si reamanat faci crize? Raised eyebrow

Si Adi, nu poti nega faptul ca nu ne mai voiai in guilda, nici pe mine, nici pe Asiria si nici pe Viki, de Viki ai scapat... orice era wrong in guilda era vina lui, ca nu reuseam sa terminam mai repede 10Hul ca le picau la 3 oameni pe rand netu`, era vina lui, ca nu aveam oameni de raid, vina lui .. si tot asa - ... acum ai scapat si de ceilalti doi, be happy

@Cristi: pe unde ma uit prin posturile tale de pe forum tot spui ca vrei mai intai de toate sa fiti o guilda de prieteni, ca prietenia e pe primul loc si toate cele dar atunci cand lumea glumeste cu tine pe ts si aici ma refer la mine si la inca cineva, te basici tot pentru ca si-a permis X sa glumeasca cu tine ...tu, cel care are o varsta aici, cata nerusinare. Daca ti-ar pasa vreun pic de guilda si de Adi/Alex/Argos, "prietenii tai", ai cere demote la veteran si-ai sta cuminte in banca ta. Nu stiam ca prietenia necesita rank ... sau pentru tine asa merge treaba?

@Argos: imi pare rau, stiu ca ai incercat sa ne impaci pe toti, ai incercat sa faci ceva cu guilda cand altii o frecau si inca o freaca si imi pare rau ca o sa pici cel mai probabil la mijloc, nu stiu ce altceva sa zic, am tot tras de mine sa raman in guilda mai mult datorita tie si lu` Alex dar deja s-a sarit calu` prea mult, jocul asta daca tot il joc, macar sa o fac undeva unde-mi face placere iar aici nu-mi mai face. Oricand vrei un LoL, o vorba, stii unde sa ma gasesti ..si pe mine si pe Asiria, sper sa nu ne porti pica, nu tu. -

@Alex: scuze, probabil te asteptai la decizia asta din partea mea, am tot asteptat sa-ti faci PCul ca sa te poti implica mai mult cu speranta ca o sa se schimbe ceva dar mi-e prea sila de unele persoane ca sa mai raman ...so imi cer scuze.

Nu ma asteptam sa iasa un wall of text, sorry pentru asta, mi-a facut placere sa joc alaturi de toti din guilda pana mai acum ceva timp, sper sa reusiti totusi sa progresati desi ma indoiesc daca o sa continuati asa, multa bafta.

0 0

Back to top
bono

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2014, 11:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat....referitor la cei care au plecat...

probabil ca ati observat ca nu prea mai sunt activ...si probabil ca urmatoarele 3 luni nu voi putea,timpul nu-mi va permite..asa ca nu va bazati pe prezenta mea .... sory real life are prioritate...si asa ar trebui sa fie pt toata lumea!

0 0

Back to top
evilboy92
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-03-2014, 01:00:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu suntem, noliferi! avem viata noastra personala! nu traim in wow deci g trece printr perioada ca pune la incercare loialitatea tutror playerilor! nu traim cu wow ci facand bani in viata reala ! alegeti ! dar cand vom reveni dupa situtia asta sa stiti ca g Anonimous mereu sa ridicat si vom sti pe cine sa ne pisam! Viata reala este prioritara ! Ps: traieste prezentul, aspira la viitor!

Posturi unite automat, 29-03-2014, 01:00:03

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 04-03-2025, 23:32:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x