User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 99, 100, 101  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message85605
clau88

[reTeHashu']

Status: Offline
(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 21-02-2014, 15:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bughi scuza-ma , dar nu ai dreptate . Pai daca el i-a dat gag (chiar si pe nedrept) , singurul in masura sa il scoata era frankie , el este owner . Acum daca nu respectam colegii atunci ce rost are sa ne mai plangem , in viata primesti exact ceea ce oferi , ma refer la respect ... iar cu tot respectul iti spun ca si in reclamatia lui ShQ nu ai avut dreptate , nici tu nici justformaky , lasand la o parte ca are gura mare , nu ai de ce sa ii dai quit pt ca asa vrei tu.
Incearca sa nu te bati cu propriile tale arme .
Nu vad rostul la cearta voastra , am impresia ca aici intervin mai mult orgoliile decat ceva constructiv . Incercati comunicarea si respectul reciproc , altfel tindeti sa va "asteptati la cotitura" pentru orice imperfectiune . E urat .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
prafz0r

[wwwwwww]

(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 21-02-2014, 16:09:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci bughi tu ai gresit enorm aici, nu trebuia in niciun caz sa ii scoti gagu`l e dat pe merit clar.
Eu stiu ca nu il suferiti pe danezu dar nici chiar asa sa va bateti joc.
Daca mai vad ca va luati aiurea de el ne suparam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 21-02-2014, 17:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa mai vad nici un fel de orgoliu,jucati mai relaxati si mai detasati.
De asta tot luati warnuri,nu aveti nici un pic de rabdare.
Sunt foarte suparat pe unii din voi mai ales ca nu ma asteptam,dupa atata timp.

0 0

Back to top
Alkayda

[Criminals League]

(since 11-01-2016 18:01)

Votes: 30

Post Posted: 21-02-2014, 17:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il cunosc pe danezu de ceva timp si nu am ce sa-i reprosez..Daca se mai ia cateodata de faptul ca unii stau degeaba...dar si atunci trebuie sa-l lasi in pace sa se descarce in limita bunului simț si sa taci pentru ca are dreptate in cea mai mare parte , nu sa-i dai peste nas. Este de treabã și se implicã cum trebuie . Cum a zis twister..sa fim mai degajați , dar totusi sa avem grija de ce alerteazã playerii..Sper cã nu am fost off topic.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 21-02-2014, 18:16:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O regula nescrisa care trebuie respectata. Daca un admin aplica o comanda asupra unui jucator, indiferent de cine este acel jucator sau ce comanda i-a fost aplicata, alt admin NU are voie sa se bage peste acel admin (sa scoata ungag/sa-i atraga atentia/sa-i reproseze decizia etc).

Fiecare raspunde de actiunile lui. Atat am avut de zis.
P.S: twt maine vreau upgrade.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 21-02-2014, 18:35:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca fac offtopic intr-un topic ca asta ,dar nu ma pot abtine.

IMBA mai baga o fisa ! -)

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 21-02-2014, 18:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

singura greseala a lui bughi a fost ca a scos el ungag, trebuia sa scoata direct frank
acu sa facem regula:

"...." = cuvant indecent
la al doilea "...." ban 120
sa fim seriosi totusi

p.s.
Akkan wrote:
P.S: twt maine vreau upgrade.

+2

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 21-02-2014, 18:47:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pamfletule am si pentru tine un mesaj similar:

Mai baga 2 fise si 10 flotari cu bataie din urechi -)

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 21-02-2014, 18:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pamflet i se poate da gag si a 2-a oara nu neaparat ban(dpinde si de ce zice logic).
Also for IMBA!!! +3 -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 21-02-2014, 19:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai sariti cu plusuri ca poate il tenteaza pe twt sa nu-mi faca maine upgrade. --
0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Votes: 13

Post Posted: 21-02-2014, 20:19:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+4 IMBA

Twistere, pregateste gradul de general pentru mine, vreau ca pe 1 iulie sa il am

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

(since 28-08-2017 10:08)

Votes: 20

Post Posted: 21-02-2014, 20:54:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-o lasam balta eu sunt ala orgolios care gresesc.
Nu i-am dat pe drept acel gag lui nelu si am fost luat la ture de Blue20. Deci nelu nu a injurat i-am dat eu gag ca sunt putin dus cu pluta . Sa va uiti ca in aceeasi ora a luat ban si pe war3, ghici pt ce?!
Mai demult cand i-am luat apararea unui prieten kzi (iti aduci aminte panacas) M-am ales din cauza altui admin nick rezervat si cu ban de la panacas. Si nu am facut nimic aiure.
Jean mzk (iti aduci aminte panacas cum imi vorbeste) si-m ziceai ca abuzez de comenzi...
nu mai zic nimic ca ma aleg cu ban si downgrade.

Rth tot respectul, dar daca la tine urla cineva pe server sunt sigur ca nu ii dai gag.. oricum stiu ca iti este prieten shq.
Week imi place fraza ta "Daca mai vad ca va luati aiurea de el ne suparam." N-am ce sa zic.
Ms Pamflet.
Twister batrane ca de obicei esti foarte calm, logic si intelep.
Alkayda n-am inteles nimic din ce ai zis:))).
Akkan ai dreptate 50 la %. nu iti detaliez.
IN rest ati inceput sa glumiti imi place -).

Edit.

Daca incepem sa le dam gag pe asta "..." sau orice alt lucru minor, fara sens iar ei dau retry sau ies de pe server nu ajungem nicaieri.
Nu am nimic cu nimeni dar cum eu vb frumos cu toata lumea nu-i iau la rost etc as vrea sa mi se vorbeasca la fel
si nu de "sus" cum sunt unii playeri invatati sa o faca. sunt de 3 ani pe acest server.

Votati serverul WAR3.FREAKZ.RO !
Concursuri war3.freakz.ro!

Last edited by bUghi! on 21-02-2014, 23:43:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
wzA

[Cultivator de Vise]

(since 11-02-2018 10:49)

Votes: 98

Post Posted: 21-02-2014, 22:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am nimic cu nimeni, am fost mereu neutru, dar atitudinile de genu le detest:
Code:
(ADMINS) bUghi! : pt ce i-ai dat gag?

(ADMINS) D@NEZU : stiu eu pentru ce i-am dat gag

(ADMINS) D@NEZU : de ce treci peste deciziile mele ? Stii ca nu ai voie ?

D@NEZU controleazã-þi aditudinea cã nu eºti mai presus de nimeni. Nu vreau sã supãr pe nimeni doar mi-am spus pãrerea.

OFF : IMBA -1 la upgrade ºi +1 pentru wzA -

*** SOCIETY
0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 21-02-2014, 23:05:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wzA wrote:
Eu nu am nimic cu nimeni, am fost mereu neutru, dar atitudinile de genu le detest:
Code:
(ADMINS) bUghi! : pt ce i-ai dat gag?

(ADMINS) D@NEZU : stiu eu pentru ce i-am dat gag

(ADMINS) D@NEZU : de ce treci peste deciziile mele ? Stii ca nu ai voie ?

D@NEZU controleazã-þi aditudinea cã nu eºti mai presus de nimeni. Nu vreau sã supãr pe nimeni doar mi-am spus pãrerea.

OFF : IMBA -1 la upgrade ºi +1 pentru wzA -

Fiecare are dreptul la o opinie. Iti respect pararea.
Nu am de gand sa fac tam-tam din conversatia care am avut`o cu adminu x pe server dar sa stii ca m-am comportat cat se poate de exemplar. Cu toate ca sunt o fire mai temperamental am avut bunu` simt sa imi controlez nervii, chiar nu imi dau seama unde m-am crezut mai presus ca x sau y. dar nu conteaza!! fiecare cu parerea lui.

Din punctul meu de vedere discutia asta duce a penibilitate si de aceea am sa pun punct. Nu o sa mai raspund nimanui caci sunt prea multi care nu ma suporta si duce numai la discutii contracdictorii. Deja vad ca se discuta o faza de acum o saptamana cand un jucator Netu a primit gag 26 de minute, pai daca n-avem altceva mai important de zis hai sa dezgropam mortii.
Si eu as putea sa zic multe dar fara o dovada as zice degeaba.

Ps: daca nu ma suportati nu ma bagati in seama, simplu!! Sunt altii care ma suporta asa cum sunt in viata reala, nu cea virtuala. Salut ! Wave

https://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 21-02-2014, 23:42:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic ca ar trebui amandoi sa o lasati balta pentru ca amandoi sunteti orgoliosi si nu rezolvati nimic. Danezu nu te stiu de 2 zile, o luna, ai mai avut admin si daca nu ma inseala memoria erai mai calm,nu erai asa orgolios, si am rugamintea la tine ca esti mai copt la minte,lasa de la tine ca este mai bine, un singur lucru nu mi-a placut la tine, sa anuntat aseara pe amx_page un codat,mai erau admini on inclusiv eu,a dat persoana aceea de cateva ori pe page de acel codat dar nu sa deranjat nimeni,te-ai enervat tu ca ai vazut ca nu se deranjeaza nimeni si ne-ai luat la bani marunti(pe o parte iti dau dreptate),dar ai stat si te-ai gandit inainte sa zici ce ai zis? eu unu nu astept pe x admin sau celalalt sa se uite,intreb daca se baga cineva si daca nu se baga ma bag eu,aseara intentionat am facut asa si nu m-am bagat, sa va vad ce faceti,nu aveti treaba,va vedeti de joc chiar daca se scrie pe page de codati pentru ca se gaseste un fraier ca ingerash sa se ocupe de el. Tu daca ai vazut ca nu se oboseste nimeni sa se ocupe, de ce nu te-ai bagat de cand sa dat prima data pe page?astepti sa vezi ce fraier se ocupa de el ca sa poti juca linistit?Bughi tu inainte parca erai mai linistit,foloseai comenzile cand trebuia(mai faceai din cand in cand o gafa minora),dar de cand ai revenit parca esti mai recalcitrant,nu mai folosesti comenzile cum trebuie si cand trebuie,nu este prima gafa pe care o faci de cand ai revenit,sfatul meu este sa fi mai calm si sa gandesti inainte sa folosesti o comanda, exact cum zice batranu twt:calmi si sa aveti rabdare. Nu mai lungesc vorba pentru ca vorba multa saracia omului -,incercati sa va intelegeti intre voi si sa nu mai faceti diferenta ca ala este mai nou sau ca ala este mai vechi,suntem cu toti o echipa indiferent de cat timp suntem admini si trebuie sa ne intelegem intre noi, sa ne ajutam nu fiecare pentru el,totul se face in echipa ca sa mearga bine. Eu zic ca ar trebui sa va cereti amandoi scuze unul altuia si sa va intelegeti bine pe viitor.

Danezu scuze daca te superi pe mine dar mie imi place sa zic omului in fata cand nu imi place ceva,in afara de ce am scris mai sus mai am o rugaminte la tine: foloseste si tu cum folosesc toti admini acest model:
Code:

Nick: revox
Ip: 88.88.27.180
Data si ora: 22.02.2010 | 22:00
Motiv: wall si aim
Dovada: (bucata din log / screenshot la consola sau demo* )
Codati prinsi: 1 (aici postati numarul codatilor! nu numarul posturilor ci al codatilor ca un post poate contine si 3 codati)
,toti avem si alte lucruri de facut in afara de postat codati sau jucat cs ...... dar ne facem timp sa-i postam conform modelului.O seara buna va doresc.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 10 August 2015 16:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 99, 100, 101  Next    

The time now is 25-04-2025, 20:45:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password