User
Pass
2FA

[rezolvat]Parere demo-uri

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message1663
D a n g e R

[AimeR]

Status: Offline
(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 22-02-2014, 18:42:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: HAMSIK / ZeNN / AndreeA
Ip: 213.233.88.27
Steam id: STEAM_0:0:38911982
Dovezi:
Demo 1 - Il stia pe T in casa si a intrat pe geam cu tinta pe el
Demo 2 - Il stia pe T ala de pe alee si i-a dat hs prin flash la T care era la balcon
Demo 3 - A mers banana cu tinta direct pe T care era la sobolan
Demo 4 - Uitati-va la a2-a runda cu slowmotion sa vedeti cum cei doi adversari stau la distanta,dar ZeNN ii omoara pe amandoi cu 1 gl...
Demo 5 - Deci in runda 4 din demo,daca va uitati cu slowmotion la faza cand zenn il omoara pe B.B,se vede clar ca ZeNN trage la 1 m pe langa cap,dar el da hs
Arhiva - Aici mai aveti o arhiva cu 3 demo-uri de pe harta awp_bycastor32

Eu sunt de parere ca ZeNN are cod.Si din cate stiu eu a primit remove si a luat ban anul trecut aici,pentru ca a fost prins cu cod -

Vreau sa va dati cu parerea si sa-mi spuneti daca are ceva in aceste demo-uri

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-AndreeA-
[Banned user]

Banned

(since 22-02-2014 20:54)

Votes: 1

Post Posted: 22-02-2014, 22:54:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dangere , Dangere iti place sa te faci de ras?
Sa iti fac eu o scurta prezentare.
Demo1 : Era al meu x2 , stiam ca e x1 bomba, iar gandind logic asa cum tu nu o faci , tot slabu se ascunde acolo , ca tine si Carla.
Demo2: Am sunet , + ca il stiam pe al meu in casa si ma gandeam ca e sobo> e ceva logic aici nu ai cum sa intelegi.. Iar cel de la balcon il stiu de cand l-a omorat q-fire pe LAPD crezand ca e el (baga castile si ai sa vezi) .
Demo3:"say_team /me" Am facut DMG cu he , si am verific pozitia ( logic -si aici esti depasit)
Demo4: Aici nici eu nu stiu ce a fost (Bulan) , oricum logica mea spune ca e foarte greu sa iei cu un glont 2 adversari mai ales cand dai in piert , dar cum eu am aim (glontul s-a spart in doua si si-a ales fiecare adversaru' , next! )
Demo5:Care e diferenta dintre zoomless si asta? Nici una !
La restu nu ma mai uit ca nu are rost - , oricum iti multumesc ca ma urmaresti , asta imi da importanta , +1 Fan !
O seara frumoasa sa aveti - !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 22-02-2014, 23:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zenn nici nu mai comentez...te-ai uitat la demo-uri si ti-ai ales minciunile
La 5 a fost zoomles nu??
Tragi la 1 metru pe langa jucator si dai cap,ala se numeste zoomles la tine??? Plus ca aveai zoom-ul pus.. 1 minciuna a picat

Mai nou se numeste bulan fazele cand 2 jucatori sunt la distanta unul fata de celalalt si tu ii iei pe amandoi cu 1 gl...
Si eu am luat 2 cu 1 gl...dar au fost linie...nu a fost 1 in stanga si cu 1 m mai incolo a fost altu

Nu zau?? Mai nou dupa ce dai he si dai me iti zice: vezi ca ai pe unul in stanga la sobolan
De unde ai stiut ca nu a fost balcon sau in dreapta??? Si acolo se face damage

Aaa...deci tu mergi cu flash in ochi,erai tot alb si ii dau 2 gl,direct hs si cica stiai ca-i acolo pentru ca a facut frag...Si ce ca a facut frag cand tu mergi cu ecranul tot alb si ii dai 2 gloante...Poate doar eu am avut ecranul alb in demo....Cine stie...poate pe tine nu te afecteaza flashul

Ai gandit jocul??? Hai mai lasa-ma....Tu erai spre baza T cand a pus ala bmb si T avea timp sa mearga in casa din stanga sau sa urce sus pe casa sau sus in turn,dar tu nici macar nu ai verificat in alte locuri si ai mers direct cu tinta pe el...Putea sa fie in 4 locuri diferite,dar tu nici nu ai intors tinta

Si crede-ma...Gandesc acest joc mai bine ca tine...
Sau tu esti mai special pentru ca ai fost prins cu cod pe waruri si ai fost banat pe comunitatea de mixuri ???

Si crede-ma ca nu sunt fanul tau...
Eu incerc sa scap de gunoaiele de pe war4 care le strica jocul celorlalti jucatori...-

Ps. Din cate stiam ai primit ban pe forum Surprise

0 0

Back to top
M4rs

[Mentally Stable]

(since 06-04-2015 18:13)

Votes: 7

Post Posted: 23-02-2014, 10:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

demouri neconcludente, prea putin sa zici ca ii wall sau aim - ,

toate demourile pot fi motivate in vreun fel sau altu, multe faze, is pur si simplu stil de joc...

la multe din faze as fi reactionat la fel, plus ca is multe la sunet,

faza cu 1 hit , si au picat doi ... e pur si simplu bug de cs.1.6, nu stiu ce cod ai putea avea , pentru urmarirea caracterelor -

0 0

Back to top
_-_AmX_-_

[Mentally Stable]

(since 29-04-2017 14:43)

Votes: 6

Post Posted: 23-02-2014, 11:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

" Demo 2 - Il stia pe T ala de pe alee si i-a dat hs prin flash la T care era la balcon " + tot la demo asta, la un moment dat, un T de la scara..arunca cu flash, pe care domnul Zenn, nu l-a "servit !
m-am uitat si la celelalte demo-uri...dar asta mi-a atras atentia .

Si in Demo 4, mi se pare suspecta tare faza! Cei doi adversari stau la distanta,dar tu, ZeNN ii omori pe amandoi cu 1 gl.

CU PARERE DE RAU PT TINE ZENN, II DAU DREPTATE LUI DANGER !

mai ast pareri!

Niciodata sa nu-ti intrerupi inamicul cand face o greseala !
0 0

Back to top
wzA

[Cultivator de Vise]

(since 11-02-2018 10:49)

Votes: 98

Post Posted: 23-02-2014, 12:18:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

_-_AmX_-_ wrote:
" Demo 2 - Il stia pe T ala de pe alee si i-a dat hs prin flash la T care era la balcon " + tot la demo asta, la un moment dat, un T de la scara..arunca cu flash, pe care domnul Zenn, nu l-a "servit !
m-am uitat si la celelalte demo-uri...dar asta mi-a atras atentia .

Si in Demo 4, mi se pare suspecta tare faza! Cei doi adversari stau la distanta,dar tu, ZeNN ii omori pe amandoi cu 1 gl.

CU PARERE DE RAU PT TINE ZENN, II DAU DREPTATE LUI DANGER !

mai ast pareri!

Ce e suspect, e suspectã faza din demo 2 cu ãla care îl omoarã la balcon. N-ai cum cu flash în ochi sã te orientezi fãrã contact vizual pe capu ãla, puteai sã-l ºti dar cu flash în ochi îþi pierzi orientarea în spaþiu+cã erai în miºcare, nici mãcar nu trece flashu cã deja îi dã HS, ciudat, aratã a wall la buton sau vreun script sã nu ia flash. La faza cu flashu care îl aruncã T de la scarã, nu e nimic suspect pt cã se pune CT-u în faþa lui ºi el nu vede direct flashu, deci nu ia flash.

În demo 4 nu mi se pare nimic suspect, poate bulan, poate bug, se mai întâmplã, ºi din ce mi se pare mie nu e o distanþã chiar aºa de mare între CT.

Ar mai fi poate faza de pe WW când întrã pe geam direct cu þinta pe T, dar cu un radar cred cã puteai sã-þi dai seama de poziþia la T, depinde cum avea coechipierii aºezaþi pe hartã.

În rest nimic suspect.

*** SOCIETY
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 24-02-2014, 15:12:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demo 1: nu mi se pare sa fie wall,de cate ori se pune bmb in acel x automat te gandesti ca trebuie sa fie cineva acolo unde sa dus el,si eu tot asa as fi procedat.

Demo 2: putin ciudata faza cu flash,sa zicem ca a luat flash si nu a tras imediat in timp ce avea flash,sa mai dus din flash in cat sa vada cat de cat si a tras, ceea ce mi se pare suspect este: bun ai luat flash dar cum de stii prin flash ca ala este sus la balcon ca nici nu ai vazut inainte sa iei flash ca ala este sus la balcon si deja tu esti cu tinta sus pe el.

Demo 3: nimic suspect in el,acolo te stepti mereu sa fie cineva.

Demo 4: intradevar ciudata faza un glont sa iei 2,distanta au avut putin intre ei,posibil sa fie de la vedeo sa se vada cu intarzaiere si ei sa fie in linie cand trage.

Demo 5: nimic suspect.

Demo 6: la fel,nimic suspect.

Demo 7: la fel,nimic suspect.

Demo 8: nimic suspect.

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 27-02-2014, 11:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singura faza suspecta mi se pare cea din demo2 cu flashul cand il ia pe cel de la balcon... in rest nu am vazut nimic deosebit.

La faza cu awp cand omoara 2 cu un glont si ii arata la distanta cred ca s-a inregistrat prost fiindca daca veti citi chatul il veti vedea pe Marmota cum se ia de celalalt jucator ca s-a bagat in fata lui.

0 0

Back to top
W3eD

[Mentally Stable]

(since 12-05-2014 12:48)

Votes: 5

Post Posted: 27-02-2014, 12:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

singura faza ciudata este cea din al doilea demo cu cel de la balcon dar daca urmaresti firul "narativ", ca sa zic asa, o sa vedeti ca atunci cand intra pe mid sa se duca spere alee trage cateva gloante de control la balcon dar in coltul din stanga (si acolo se vede ts in dreapta sus), faza dupa alee nu mi se pare nimic ciudat il aude, il stie pe ct in casa deci nu putea fi decat ts, cum il aude si pe bughi cand trage cu dgl in casa pe culoar...
la faza cu doi cu un singur glont e bulan:))

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 27-02-2014, 17:04:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar daca l-a auzit pe ala din balcon,dar a luat flash direct in fata si era tot alb,dar in demo se vede clar ca pe el nu-l afecteaza deloc flashul,deoarece cu monitorul tot alb face catva pasi si da hs cu cateva gloante

Si la mine au fost cazuri flashuri
Dar erau cazuri gen: inainte sa iau flashul,omul era in fata mea si m-am pus ctrl si am tras continuu,dar nu am mai intalnit faze de astea,cum a facut el in demo-ul 2...

Se vede clar ca pe el nu-l afecteaza flashul si eu sunt de parere ca joaca cu wall la buton...

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 28-02-2014, 13:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In al 2-lea demo sunt 2 faze mai suspecte cand il ia pe Ktalinn dar si fragul facut prin flash..

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 28-02-2014, 16:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa va uitati mai cu atentie la faza cu flash,cand a tras nu avea flash luat complet,deja era intre cand a tras. Pacat ca nu imi fac demo cand joc ca sa arat cum este sa dai cap prin flash complet luat, asta sa intamplat pe ww acum 2 saptamani daca nu ma insel,am luat flash si totusi am facut 3 pasi si stiind ca langa scara trebuie sa stea unu acolo am tras si i-am dat cap. Daca ar fi avut unu demo pe mine sigur ziceati ca am cod dar a fost un simplu bulan. Asa ca analizati bine faza, eu nu prea vad sa aiba wall la faza aia.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

Post Posted: 28-02-2014, 17:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingerash crede-ma ca si eu am dat capuri prin flash...
Si nu poti sa zici ca nu avea flash complet,cand era tot ecranul alb

Alta ii sa iei flash si sa-l vezi pe ala inainte si sa mai faci 2 pasi si sa-i dai hs si alta ii sa iei flash de pe alee si tu cu ecranul alb sa faci 5 pasi in spate si sa-i dai cap lui ala care era balcon
In primul rand nici macar nu a apasat,a tras maxim 5 gloante....

Si nu puteti sa ziceti ca ii sunet,deoarece daca ar fi fost altu in locul meu si sa-i ziceti lui ca era sunet sau nu avea flash complet,va credea
Dar cu mine nu merge,deoarece joc cs 1.6 de ceva timp si mereu joc cu castiile pe cap si la faza aia degeaba se aude de unde trage,cand el era tot alb...Putea sa fie mai in stanga sau sa fie sub balcon....

De celelalte demo-uri nu mai zic nimic...Stiu ca in celelalte demo-uri nu sunt faze de cod foarte vizibile si se poate spune ca a fost sunet sau bulan,dar in demo 2 nu se poate spune ca a fost nici sunet,nici bulan
Deoarece daca el chiar lua acel flash si cica "l-a auzit pe ala" tragea mai multa gloante,nu doar cateva gloante direct in cap

Si la felul cum se misca nici nu mai comentez...Am vazut pe serverele de mix-uri ce setari are el...
La cum se misca nu ii de la internet,deoarece si eu inainte sa-mi bag rds aveam internet de la clicknet si aveam si eu lag ca si el 40-50-60,dar nu ma miscam asa....

Sa nu mai zicem de fazele cand ii se blocheaza cs-ul si il scoate afara...Eu zic ZeNN sa reduci marimea cfg-ului de la 10 gb la mai putin....De aia te misti asa si de aia tot te da cs-ul afara...Prea multe in cfg-ul tau:)

0 0

Back to top
prafz0r

[wwwwwww]

(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 28-02-2014, 22:08:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La al doilea demo la faza cu flash`ul parerea mea este ca ai wall, nu aveai cum sa il stii cu tot cu sunetul tau mai ales ca ai iesit fix pe el.
De aceea ai ban permanent plus accesul scos de pe server.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by prafz0r, 28 February 2014 20:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  

The time now is 30-07-2025, 02:20:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password